Zarrin možeš li molim te reći o kojem vrtiću se radi, može i na pp ako nije problem, hvala.

I sama sam prvo proučavala poppins pa sam se neugodno iznenadila da se poppins odjednom pretvorio u šumsku vilu ( a isti prostor, ista ravnateljica, sve isto samo pedagogija različita). To stvarno je malo čudno i ne ulijeva povjerenje, a pogotovo činjenica da nije registriran kao vrtić...kakve god kontrole bile ( o tome se da raspravljati) ipak ukazuju da nije sve prepušteno isključivo vlasniku na volju nego se morao poštivati neki osnovni standard prostora, kuhinje, sanitarija i sadržaja...
Ne kažem ja da to nije kvalitetno ako nije prošlo kroz standard birokratsku proceduru, nego je pitanje : " Zašto nije prošlo tu proceduru?" i u kakvoj je to vezi sa iznenadnom promjenom "ideologije" pardon pedagogije Eto, to mene zanima! Ako je neki banalan razlog u pitanju, tak svejedno...al ako se nešto ružno pomelo pod tepih onda mi se ne svidja. I nije ok! Neko je rekao " da nije bilo antireklame sad bi sve bilo puno". Treba ljudima pošteno reći u čemu je stvar i da to nije vrtić i bla, bla...pa ko voli nek izvoli...ali želim potpunu i iskrenu informaciju, kako bih donijela ispravnu odluku o tome da li je to ok za moje dijete. Dakle roditeljima treba pošteno reći da to nije registrirani vrtić, ali zato vam je npr. cijena nešto niža. karikiram, ali poanta je jasna.