Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Pomoc, molim!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Pomoc, molim!!!

Ne znam gdje bih postavila pitanje, pa ga pisem ovdje. Imala sam missed ab. u 13. tjednu, 25.8., papa test, brisevi-sve u redu. Nakon toga sam dobila vec dvije menge, ali me muci to sto sam primjetila gusti bijeli iscjedak zbog kojeg me cesto sve svrbi i neugodnog je mirisa ( citaj:smrada!).... i sve me to zivcira... Ne znam smijem li uzimati stogod na svoju ruku..? Samo da prestaneeeeeeeeee!!!! Ne znam ima li to veze s tim, ali nakon te kiretaze, non-stop mi je tako... Pomozite!!!! :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ponovi briseve, ne može bit sve ok, a da postoji problem koji opisuješ. Želim ti sreću, a u mđvr. si stavi malo lgg-a (bioaktiv) u rodnicu, to ti je lactobacilus - normalna fiziološka flora rodnice.

Početno

Mislim da ti mogu biti brisevi u redu, ali ti se trebalo vidjeti na papa testu, to ti je gljivična infekcija, ja sam se mučila s njom duže vrijeme, obično sam dobila geonistin vaginalete i prošlo je, a sad kad osjetim i malo da me zapecka samo si stavim kako ti je i Zvrk napisala malo bioaktiva (umoči tampon u bioaktiv i stavi ga na pola sata i to ponovi par puta na dan).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Obicni bioaktiv?? Onaj koji se pije??? Prvi put cujem!!! Probat cu...

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogle bi biti gljivice.

Možeš još probati stavljati češnjak preko noći u rodnicu (pogledaj iskustva na tom topicu).

Gljivicama inače pogoduje stres i prehrana s puno škroba i jednostavnih šećera. Vjerojatno si još pod stresom od kiretaže.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam se sjetila da u ljekarnama ima za kupiti vaginalete (mislim da se zovu Vagisan), koje su zapravo "koncentrat laktobacila".
    (To je slična fora kao i ovo s jogurtom.)

Veća koncentracija laktobacila u rodnici stvara kiseli pH u kojem gljivice i ostale beštije krepavaju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad sam bila kod ginekologa.. Nije me pregledao, jer se, naravno, moram naručiti, a nije mi ništa ni dao... Termin za pregled mi je nakon iduće menge, tj. 16.12. Ja cu umrijeti do tada... Nakon kiretaže sam dobila nekakvu mast kojom sam se mazala izvana, više radi prevencije- da ne dobijem gljivice.. Budući da mi je ostalo te masti, što mislite da ja to ipak mažem izvana... ili da čekam pregled????

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa zasto ne probas sa ovim preporucenim vagisanom do pregleda?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ivana, ako su gljivice u pitanju, izbaci obavezno dnevne uloske.
    nemoj jesti slatkise ni bijeli hljeb, a osim Lgg-a moze probati i sa Lactacyd Feminom - to je sredstvo za intimno pranje bez sapuna, meni je pomoglo da se konacno rijesim gljivica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cisto se bojim uzimati nesto bez znanja ginekologa... Ovu sam kremu mislila mazati samo izvana... Ma, nemam pojma.. Otici cu sutra vidjeti u ljekarni te vaginalete... Ako ne poludim....

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nemoj me krivo shvatiti, ali nije mi jasan tvoj ginekolog. Ja sam imala par puta problema sa peckanjem i nazvala svoju ginekologinju i svaki put me primila taj ili idući dan bez obzira na gužvu. Nisam ti baš od neke koristi, ali morala sam ovo prokomentirati. Želim ti da se brzo riješiš ovih muka.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

gljivice su sigurno,a to se ne vidi ni na papa-testu ni na brisevima.

uopće mi nije jasno ponašanje tvog ginića.nazovi ga i reci da je neizdrživo,pa ako te i dalje ne može primiti,pitaj ga da ti preporuci nešto za gljivice.
    možeš se i mazati plimicolom...to je protiv gljivica,a i ublažit će svrab i ne može naškoditi.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja Ivanu apsolutno kuzim (ako se ne radi o privatnom gin.), jer je i kod moje ginicke tak. totalno je pretrpana, pa sam se ja narucila 20. 10., a dosla na red 15. 11. (mozda imamo istu? hehehe). da bi ti ustanovila imas li kakve gljivice ili kakvu upalu, ako posteno radi svoj posao, moras se kod nje leci na stol i mora te pregledati, a za to joj treba ipak malo vise vremena od toga da te samo "ugura" izmedju 2 pacijenta. vjerojatno ju je zato tak kasno narucila...
    ne znam, mozda sam u krivu.

u svakom slucaju je bolje imati privatnog ginekologa, ali ja sam od svog odustala kad mi je postao preskup pa sam se opet vratila svojoj "drzavnoj" doc. tak da ju ja, ponavljam, razumijam.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zivkaj telefonom, jadaj se da ne možeš izdržati jer te groooozno svrbi, DOSAĐUJ!!!, pitaj svaki put da ti preporuči neki lijek preko telefona... ako je pol posto dobar doktor naručit će te na pregled ili bar dati neku preporuku.
    Ako te otkanta pitaj da li se možeš javiti u hitnu ginekološku ambulantu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ili se naprosto nacrtaj tamo cca sat prije kraja radnog vremena, reci da te tako smeta DA SI DOŠLA PO PAPIRE ZA OPĆU PRAKSU DA MOŽEŠ OTVORITI BOLOVANJE. Ne zezam se. To bi trebalo upaliti. Znam da je u SB koma s ginekolozima.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Ivana... prvotno napisa
    Sad sam bila kod ginekologa.. Nije me pregledao, jer se, naravno, moram naručiti, a nije mi ništa ni dao... Termin za pregled mi je nakon iduće menge, tj. 16.12. Ja cu umrijeti do tada...
    Nema šanse da bi ja na tvom mjestu otišla doma bez ljeka. Pa kaj je taj tvoj ginekolog poludio ili te je otkantala sestra? Odi tamo opet, reci da je hitno i ne daj se istjerati bez pregleda i terapije. Nabrusi kanđe prije odlaska i ne boj ih se upotrijebiti ako treba.

Meni ne smeta čekati i dva mjeseca za redovit pregled, ali kad sam bolesna, hoću da me primi isti dan, ako on ne radi idem bilo kojem koji radi taj dan.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Snasla sam se kod ginekologa koji na stranici www.trudnoca.net odgovara na pitanja mail-om. Rekao mi je da mogu mazati onom kremom ( Canisten) koju su mi dali poslije kiretaze... Valjda ce mi to malo ublaziti jade do 16. I bas me zanima sto ce biti na pregledu... A ginic mi je stvarno super, jedino je sestra malo sjebana.. Ona me narucila za 16. tako da mi prodje iduca menga... Dan nakon mene na pregled se narucila moja prijateljica-kod iste sestre za 2. 12. :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

canisten će ti sigurno ublažiti jade

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako hoćeš napraviti terapiju Canestenom onda kupi u apoteci i vaginalete (ili kremu za vaginalnu upotrebu, s aplikatorom - ali vaginalete su spretnije). Mazati izvana ako je gro infekcije vaginalno je kao gasiti šumski požar s kanticom za plažu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •