Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: AS 18-36 i auto nasloni za glavu

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno AS 18-36 i auto nasloni za glavu

Kako se vase sjedalice spomenute kategorije ponasaju u autima ciji nasloni za glavu nisu u ravnini sjedala, vec stvaraju novu izbocenu povrsinu.
    Mi imamo Recaro. U oba nam auta nasloni za glavu ne slijede ravninu sjedala, vec su onako izboceni. Sjedalice nam tada stoje pod kutom koji uopce nije ugodan djetetu, samim time AS nije naslonjena na sjedalo pa je puno mobilnija, a i kada dijete spava, onda polozaji u koje dovede glavu i vrat bas izgledaju grozno. Nasloni za glavu se ne mogu skinuti.
    Zanima me bas kako vi pribjegavate ovom rpoblemu, ili ga niste ni uocili kao problem

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mony, trebala bi podići ili skinuti naslone za glavu tako da sjedalica može slobodno prijanjati uz naslon sjedala.

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam naslon skroz skinula.
    Prvo sam mislila da ne može, skužila sam da sa stražnje strane ima kao gumbić koji se pritisne ( na obje vodilice/ šipke naslona ) i naslon postaje pomičan.
    Htjela sam ga podignuti što više ali mi ostao u ruci
    Frknula sam ga u prtljažnik

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo na jednom autu morali skinuti, na drugom smo uspjeli podici tako da ne smeta.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Gotovo sam sigurna da se ni na jednom autu nasloni ne mogu skinuti, jer sam isprobavala podic ih sto vise da sjedalicu uspijem nasloniti uz sjedalo, te sam odmah isprobala i skinut ih skroz, al nije islo... Mozda da probam ponovno. Sta ako ne idu dolje? Jel postoji takva mogucnost?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

s obzirom da su sjedalice rađene da štite djecu do oko cca 150 cm visine, a nasloni za glavu su rađeni za odrasle, bilo bi logično da kad digneš naslon u najviši položaj, sjedalica dođe ispod naslona za glavu. ako tome nije tako i naslon se ne da maknuti, ne znam što bih ti pametno savjetovao.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se malo ubacujem na temu jer mi glupo otvarati novu.
    slijedi nam kupovina AS 15-25 kg i sad mi nikako nije jasno kako se ta sjedalica pričvrsti za sjedalo od auta ?!
    šta sjedalica stoji naslonjena na sjedalo auta bez pričvršćivanja? ako je tako, šta onda ta sjedalica šeće po sjedalu kada se dijete ne vozi u autu pa nije ni pričvršćena auto pojasom?
    nemojte mi se smijati radi mog neznanja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty boop prvotno napisa Vidi poruku
    ja se malo ubacujem na temu jer mi glupo otvarati novu.
    slijedi nam kupovina AS 15-25 kg i sad mi nikako nije jasno kako se ta sjedalica pričvrsti za sjedalo od auta ?!
    šta sjedalica stoji naslonjena na sjedalo auta bez pričvršćivanja? ako je tako, šta onda ta sjedalica šeće po sjedalu kada se dijete ne vozi u autu pa nije ni pričvršćena auto pojasom?
    nemojte mi se smijati radi mog neznanja
    Sjedalice bi trebalo zbog sigirnosti vezati pojasom i kada su prazne. Istina, ja to iz čiste komocije ne radim, i sjedalice ne plešu po stražnjem sicu... ipak imaju one svoju težinu... no vjerujem u slučaju sudara da bi poletjele naprijed... Evo, sutra ću ih zavezati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mony prvotno napisa Vidi poruku
    Gotovo sam sigurna da se ni na jednom autu nasloni ne mogu skinuti, jer sam isprobavala podic ih sto vise da sjedalicu uspijem nasloniti uz sjedalo, te sam odmah isprobala i skinut ih skroz, al nije islo... Mozda da probam ponovno. Sta ako ne idu dolje? Jel postoji takva mogucnost?

Najbolje nazovi ovlaštenog prodavatelja marke vozila koje imaš i traži podatak skidaju li se nasloni ili ne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •