-
cuvaju slavonci tradiciju
meni je najbolji dorucak bio sa lepinjicama..
to smo uvjek radili dok je baka pekla kruh.,pa si uzmemo tjesta malo razvaljamo i punimo sa kobasicom ili sunkom,,pa peceno umacemo u kajmak (vrhnje)
ja to obozavam. A i sad klincima to napravim ili punim ili prazne pa mazemo sa pekmezom.
Najvise sam volila jest vruci pekmez na kruhu i vruce mliko kuhano..
Apetkom smo znali praviti krompir u gacama (samo opran se pece u rerni )i pogacice pecene na plati-brasno,voda,sol i soda bikarbona
i uz to crveni luk i ulje---to je tako finoooo
Posljednje uređivanje od masha_sesvete : 30.07.2010. at 22:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma