moram da se javim i ja sa svojom pričom
iako je bilo prije 6 godina sječam sa ko da je bilo jučer
pacijentica sam dr. Hečimoviča, koji mi je uredno vodio trudnoču, i relativno je sve bilo ok
išli smo na trudnički tečaj, sve ps-u, tata če dočekati svoju princezu kad tamo...
vodenjak mi pukao, 12.12. u 1h u jutro, u rodilište smo došli u 6h u jutro, zajedno ja i moj dragi, kad tamo na ulazu dr schik nas dočekao i rekao mužu da on može iči doma a ja ostajem! molim? pa mi imamo tačaj, zašto?
bolnica se preuređivala i nije bilo mjesta za tate! prvotni šok koji je ostao do izlaska iz bolnice nije jenjavao!
da skratim, rodila sam 13.12. u 19.10 carskim rezom
dva dana boravka do poroda dobila sam 6 boca dripa i dva gela jer su inzistirali na prirodnom porodu, otvorila sam se svega 2 prsta , trudove nisam opče imala bez obzira na količinu dripa koji sam dobila, več sam zaspala na njemu , kad su otkucaji srca bebe več bili slabi i jer je bila bez plodne vode 36 sati tek onda su me hitno odveli na carski!
mlijeko nisam imala i beba je stalno bila gladna i plakala, na što mi je dr. vondraček, pedijatar rekao da ne želim dojit dijete a ne da nemam mlijeka,propisao redovito vaganje prije i poslije svakog dojenja! strašno!
jedine riječi hvale imam za sestru branku koja mi je pomagala oko dojenja, mada mi iz bradavica išla krv koliko su bile isforsirane od natezanja dok na kraju nisu skužili da meni zbilja mlijeko ne dolazi koliko god ja htjela dojiti!
tako da ja nemam ni malo lijepa iskustva iz naše koprivničke bolnice! svaka čast pojedincima al ponašanje i ophođenje s pacijentima im je ispod svih granica! možda se sad nešto promjenilo, al onda je bilo strašno!