Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

dima

Početno Rodilište u Koprivnici

Strašno! Rodilište radi u ratnim uvjetima jer se bolnica preuređuje. Dakle, prošla su četiri mjeseca od kad sam ja rodila, i tek sam sada skupila energije da se suočim s tim što mi se dogodilo. Priprema je jedna sobica s tri kreveta i neopranim malim prozorom kroz koje vire radnici, jer se dio bolnice nadograđuje. Rađaona ima dva stara kreveta za rađanje, a rodilja je taj dan bilo deset, tako da su neke stvarno morale stitsnuti i čekati. Da ne govorimo o tome da su moji snovi da donesem loptu za pilates u pripremu pali u vodu kad sam vidjela da je cijela priprema i rađaona svedena na dvije sobice s malim hodnikom u kojem obitavaju sestre. Kad je sve prošlo, nije više bilo slobodnih kreveta na odjelu, već smo jedna djevojka i ja završile s bebama u sobi za pripremu, a ostale su smjestili u hodnik. Svi smo zajedno nastavili još dva dana slušati bušenje na gradilištu i krikove iz susjedne sobe, iliti rađaone. Radnici su imali dobar pogled na naše pokušaje dojenja i ustajanja. Nije bilo apsolutno nikakve privatnosti, kako prije poroda, tako ni nakon. Čak sam i kod klistiranja imala društvo još jedne rodilje.

Na žalost, iz tog rodilišta nisam ponijela niti jednu lijepu uspomenu. Da mi nije bilo dragog, koji se uspjevao prošvercati i biti uz mene svaki dan, pukla bih. Ali nisu sve rodilje te sreće. Naime, očevima nije dozvoljen pristup rađaoni zbog skučenog prostora. Isto tako, tečajevi za trudnice se ne održavaju. Jednom rječju, brige za trudnice nema. Jedino ne razumijem da se nitko na to ne žali, čak niti žene s kojima sam bila u rodilištu. Na kraju sam mislila da nešto sa mnom nije u redu, kad nikom drugom ne smetaju ti radnici, ta buka, prašina i - špek za doručak.

Ako još budem rađala, a o tome ću dobrano razmisliti zbog ovog gorkog iskustva, bit će to kod kuće.

Eto. Toplo preporučam izbjegavati koprivničko rodilište u širokom luku dok se preuređenje bolnice ne završi.

Dolca

Početno

Zaista mi je žao što si prošla kroz ovako mučan porod. I nemoj misliti da s tobom nešto ne valja. Jednostavno, većina žena doživljava porod kao nešto što treba obaviti što prije, izgurati dijete iz sebe (ili još gore, očekuju od drugih da ga izvade), ne uspiju doći u kontakt sa svojim tijelom i bolom, koji je prirodna reakcija, i zato im porod ostaje trauma. Također, većina ih se nije informirala o drugim mogućnostima, ne znaju koja sve prava imaju i kako ih tražiti. No, to je već druga priča. Zaista žalim žene koje trudnoću doživljavaju kao bolest koju treba što prije izliječiti, umjesto da se pokore tom prekrasnom razdoblju, koje kulminira porođajem. Npr., moja sestra nikada nije ni riječ rekla o svom porodu, osim da nikada više ne želi roditi. A kad pogledam unazad, prije nego je rodila, niti se informirala, niti je imala podršku supruga,a bome niti mame (jer je za nju normalno da žena trpi svakakva poniženja, bol i sram).
    " Na nekoj vrlo dubokoj razini zadivljeni smo trudnicama i njihovom moći, ali umjesto da naglašavamo moć žene, u klasičnom patrijarhalnom obratu naša kultura njeguje strah koji ta moć donosi."

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

inače,već postoji topic vezan za kopr. rodilište i svako malo idem provjeravati ima li što novo.naravno,nitko se ne javlja.i sad ugledam novi topic i mislim, super-nešto novo!samo što nisam očekivala ništa negativno.meni porod predstoji za 2-3tj. i baš me ne veseli što će to biti u kopr.,tim više što i sama znam već da mi muž ne može tamo.nadam se barem da ne bude gužva u 12.mj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i jel moguće da nema više mama koje su imale iskustvo s kopr. rodilištem?
    dajte pišite,ali nešto lijepo za promjenu

dima

Početno

ej, dolca, danke za razumijevanje.
    buca, sori kaj sam te obeshrabrila. ali, evo, mlade sestre na pedijatriji su ok i mozeh ih zvati u svako doba da ti pomognu s dojenjem. osoblje je ok, samo je okruzenje prestrasno. dobro se raspitaj u kojoj su fazi radovi kod rodilista. ako je stvar jos ista, pokusaj roditi u varazdinu.
    sori za mala slova, u drugoj ruci mi je moja preslatka strecica.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da ne bi to koprivničko rodilište ispalo takav horor, moram ja napisati nešto pozitivno. Ja sam tamo provela osam dana i uopće mi nije bilo loše. U rodilištu sam se pojavila u 6 ujutro kada mi je puknuo vodenjak i do samog poroda je prošlo 32 sata. Ali sestre i doktorice su bile stvarno ljubazne i strpljive i cekale su da trudovi krenu sami, ali kako nisu, drugi dan u osam ujutro su mi ipak morali dati drip. Bebu su mi uzeli odmah nako poroda tako da je nisam vidjela, ali to je bilo zato jer je tako dugo bila bez plodne vode pa su je brzo nosili na pretrage. Nakon što su me smjesti u sobu, odmah sam je dobila, a drugi dan sam dobila i nalaze prema kojima je sve bilo u redu. Inače cure koje su imale ok porod dobile su bebu odmah na prsa. Oko dojenja mi je pomogla sestra. Tamo se stvarno potiče isključivo dojenje. Drugi dan je Tea morala na sunčanje zbog žutice koja je bila dosta jaka - kako je pedijatar rekao zbog toga što sam ja krvna grupa 0, a tata B (ja se u to ne kužim). Sestre su me stalno zvale da je dojim kada god je plakala - i po noći. Mogla sam ju pogledati kada god bi htjela i baš nikad mi nisu zabranili. Cak je i MM išao tamo, iako je bila na neonatologiji. Pustili su ga jednom dnevno. Što se tiče hrane, nije nešto, ali nije mi to bilo ni važno. Mama me opskrbljivala svaki dan sa friškim ručkom i ujutro mi čak donesla kapučino u termosici i pecivo. Tak da bolnički meni nisam doživjela ko neku traumu. Radovi na adaptaciji su i onda bili u tijeku, ali mi smo samo spustili rolete onak na rijetko pa se nije vidjelo unutra. Mislim da su radovi sada gotovi. Eto toliko. Inače, ne poznajem nikog od osoblja i prema svima su se odnosili jednako. i da, tata ne može biti na porodu jer stvarno nema mjesta zbog preuređenja. Prije se moglo. A možda se može i sad jer ipak je prošlo 15 mjeseci od mog poroda. Moja šogorica je rodila prije tri godine tamo i muž je bio s njom.

Jyoti

Početno

Pozdrav cure!Evo meni za 2 mjeseca predstoji porod u Kc rodilistu. U pocetku sam mislila da cu 100% ici u Vz, ali sam se predomislila jer su mi ovdje svi doktori (imam zdravstvenih prob. pa ce me nadgledati prije i nakon poroda).Je, grozno je sto muz ne moze prisustvovati porodu, ali opet Kc rodiliste ima nekih drugih pozitivnih strana (npr.poticanje dojenja, roaming in itd..)
    Ha, valjda bude sve ok...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure, ako neka želi roditi u Varaždinu i ja tu mogu nekako pomoći - stojim vam na raspolaganju.
    Ako trebate kontakte, brojeve telefona, ne znam ... što još se sjetite pitajte.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

otvoren je još jedan topic o kc rodilištu, pa podsjećam da ima ovdje već topic ...

d_fucak avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Porođaj

Pozdrav svima!!!Ja sam trudna 4 mjeseca i to mi je prva trudnoća.Pročitala sam već svašta o porodu i naslušala se priča o svemu što se događa u bolnici.Toliko sam već zbrinuta za taj porod da niko sa mnom nemože vladati.Pa se ja sada pitam kako je moguće da nas mlade trudnice niko ne može informirati o porodu i konačno pokrenuti taj tečaj za trudnice,pa da se pripremimo za taj događaj koji treba biti nešto najljepše u životu žene.Ali tu samo nešto ne dostaje!!TATA!!Njega nema nigdje,zar je teško omogućiti taj trenutak za oba roditelja???Samo je jednom prvi put i samo tako partneri mogu ojačati svoju ljubav i pružiti djetetu svu ljubav i sreću.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

okupite se u kc u udrugu roditelja, može biti kroz podružnicu Rode (prvo se treba učlaniti naravno, sudjelovanje na forumu nije članstvo), i .... krenite u zahtijevanje promjena i zastupanje samih sebe. Taj "nitko" koji treba tražiti promjene smo mi, nema drugoga tko će to činiti za nas. "Odozgora" promjene dolaze samo ako su potkovane financijskim interesom, a u slučaju poboljšanja uvjeta za roditelje i djecu sigurno nisu.

A do tada - ne sekiraj se, i drži se u okolici bolnice kad krene porod dok god možeš stajati na nogama, ili će te kako je rekla jedna doktorica (a napisala forumašica) morati poroditi čim uđeš unutra (čitaj skakati po trbuhu, tiskati, rezati ne bi li dijete izašlo koji sat ranije).
    I dobrodošla ! u naš mali kokošinjac

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ček, ček čini mi se da Kc spada pod varaždinske Rode ako se ne varam , dobrodošla svakako ...

d_fucak avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala na dobrodošlici!!!Pa ja vjerujem da se sve može samo kako ti kažeš trebamo mi pokrenuti sve,kad niko drugi neće.Ja se iskreno nadam da će doći do nekih promjena kad meni dođe termin za porod.Ali kako se kaže ne treba se na svaku priču previše obazirati.Zar ne??

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja sam jedna koprivnicanka i uvijek sam mislila kako cu roditi u kc, ali kako sam se udala i zivim u zg, nista od toga. ja obicno o nasoj kc bolnici cujem najbolje. sve je puno radnika jer naravno zele je uciniti jednom od najmodernij bolnica u RH pa je vjerojatno za to potrebno strpljenja. jedino mi je zao da onda mame i bebe toliko pate. trebali bi ih staviti u neki obnovljeni dio i naravno dozvoliti taticama da prisustvuju porodu.
    ja svega znam samo jednu losu pricu iz naseg podravskog rodilista.
    navodno sada vecina koprivnicanki ide rađati u vž. isla je i moja rođakinja i ona je tamo bila prezadovoljna.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

d_fucak, dobrodosla!
    za pocetak, ako te strah radjanja u kc rodilistu, razmisli o odlasku u varazdin. i zagrepcanke odlaze roditi u varazdin, zasto ne bi i ti osim sto tata moze prisustvovati porodu, svaka rodilja ima svoju sobu i moguc je porod na stolcicu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

d_fucak avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Svakakve priče kruže o našoj bolnici.Što više razmišljam o tome sve mi je gore.Zato je najbolje ne misliti više na to i uživati u trudnoći,a kad dođe vrijeme za porod onda će biti kako Bog bude htio.Nisam ni prva,ani zadnja da tamo rodim,zato ćemo vidjeti sve kad dođe vrijeme.Do bolnice imam 45 minuta vožnje autom i mislim da mi i to bude predugo za vozit kad me stisne.Možda ne toliko mene već mog supruga.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Grupa za potporu dojenja

Imam informaciju da se spremaju tečajevi za rodilje u KC. Do tada zainteresirane trudnice i dojilje mogu do informacija vezanih uz dojenje (ali i puno toga drugog) doći na sastanku GRUPE ZA POTPORU DOJENJA koja je danas održala prvi sastanak. Grupu vodi patronažna sestra Renata i kao podrška viša medicinska sestra s koprivničke neonatologije (ispričavam se što joj nisam zapamtila ime).
    Na žalost, danas je bilo prisutna samo jedna trudnica i tri mame koje za sada nemaju probleme s dojenjem ili su ih uspješno savladale, ali su voljne pomoći drugima svojim iskustvom. Slijedeći sastanak održat će se u četvrtak, 8. svibnja u 11h u prostorijama pastoralnog centra na Lenišću. Dobrodošle su sve buduće i sadašnje mame, bebe i naravno tate i druge osobe koje žele i mogu biti podrška mami kod dojenja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

lijepo, lijepo, samo naprijed.
    Podsjeti i ovdje povremeno na tečajeve.
    Imaš i topic SZH Roda, tamo isto ima koprivničanki, trudnica ...

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

uvijek mi je krivo kad vidim da se blati Koprivničko rodilište...
    rodila sma prošle godine tamo i nemam riječi zamjerke, ležala sam i na odjelu ginekologije dva tjedna, sestre u 98% slučajeva savršene, brižne, blage..naravno u svakom stadu ima crna ovca, tak i tu, ali u globalu, prezadovoljna sam bila..
    muž je bio u pripremi sa mnom, čim sam rodila doktor je otiš'o po muža van i bio je sa mnom dva sata u rađaoni..

a neki dan sam čula priču da muž može biti na porodu (po novom) i to bez tečaja.. nije da garantiram 100% istinitost te priče, ali..provjerite..

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo da se i ja javim. Rodila sam 2006. u Kc.

Rodilište tada nije bilo preuređeno. Soba za pripremu je bila samo jedna dugačka uska prostorija. Predrađaonsa soba također jedna. Rađaona mala sobica s sva stara kreveta za rađanje. No,budući da je meni od početka trudova do kraja poroda trebalo svega 15 min,nisam se zadržavala puno u tome djelu.Jesam samo onih 2 sata koja su kontrolirali krvarenje i bilo mi je strašno što je hodnik bio zadimljen dimom od cigareta,a vrata rađaone otvorena,pa je dim dolazio i do moje bebe!!! Nakon poroda su me smijestili u trokrevetnu sobu tako da sam bila s još 2 žene i naravno našim bebačima. Nije mi bilo loše. Jedino me smetalo što je samo jedna kupaonica s 2 tuš kabine na cijeli hodnik i sve trudnice. Usput,moram napomenuti da one koje su se prve tuširale nisu imale toplu vodu (bila je mlaka),a tek kasnije dolazi toplija...

2007. sam rodila ponovo u PREUREĐENOJ bolnici. Soba za pripreme je ista. Predrađaonskih soba ima 3. Rađaona je bila s novim krevetima za rađanje u odvojenim prostorijama,velikim svijetlima...činilo se moderno...koliko sam mogla vidjeti. Umirala sam od bolova pa moguće da sam nešto previdjela... Nakon poroda su me smijestili u odvojenu jednokrevetnu sobicu. Bila sam sretna tamo jer sam bila sama s malim Davidom, muž je mogao doći kad je htio k meni i bebici (odjeven u doktorsku kutu) i imala sam vlastitu kupaonicu. Super! Za ostale sobe ne znam kako su i jesu li preuredili,jer nisam imala potrebe nahodavati okolo kad sam imala sve pri ruci.

Evo sad ću roditi 2008. ponovo pa se javim kako je ove godine.

d_fucak avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo i ja ću roditi ove godine u koprivnici i to tamo u razodoblju od 29.09-1.10 jer se ne zna točno.Ako je to sve tamo ok onda nema briga oko toga.Sve će se vidjeti .

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo da pitam ima li tko iskustva s hodanjem ,sjedenjem ili bilo kakvim mjenjanjima položaja za vrijeme trudova u kc?
    Kod oba poroda i trudova sam morala biti "prikovana" za krevet u ležećem..

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Curke, trudite se odignorirati takve stvari. Govoriti u jednini bez previše pitanja - dignula sam se i šetam jer mi je tako lakše (ukoliko možete dobro argumentirati razlog zašto ne bi trebalo, saslušati ću vas - i odlučiti opet po svome ). Prva misao neka vam bude - da ste na sami sebi na prvom mjestu, budite u tom trenutku egocentrične, sebične i razmažene (koliko god to grubo zvučalo, jer nas cijeli život uče da takvi ne budemo).
    Ali to je jedan jedini neponovljivi događaj - gdje smo mi carice.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma kad je predrađaona jedna mala soba s 2 kreveta pa tamo nema mjesta za nikakve šetnje,a u hodniku sestre puše pa sve smrdi po cigaretama! Ne znam gdje bih i mogla šetati da i smijem..... :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pod šetnjom sam mislila na dići se i stati uz krevet, što može nekada puno olakšati ... ali svatko zna za sebe što mu je najbolje.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bok!ja sam nova ovdje. termin mi je 16.7. rodit ću u kc.zanima me da li se smije u rađaonu nosit voda,labelo i mobitel i da li je istina da može otac biti prisutan.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mama z prvotno napisa
    bok!ja sam nova ovdje. termin mi je 16.7. rodit ću u kc.zanima me da li se smije u rađaonu nosit voda,labelo i mobitel i da li je istina da može otac biti prisutan.
    Možeš to sve nositi i imati pratnju,ali pratnja (muž ili već tko) mora na onaj neki tečaj. U gin ambulanti ti sve piše (ili pitaš sestre). Ja ti točno ne znam jer moj M ne želi ići pa nemam iskustva. Znam da je bio muž od moje sestrične i bilo mu je lijepo iskustvo. Čak piše na vratima gin ambulante da se toplo preporuča prisustvo oca. Moja je sestrična rekla da kad je muž prisutan da su svi puuuno ljubazniji.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evita, puno ti hvala na odgovoru.Čula sam da po novom pratnja ne mora imati tečaj,a i na onom papiru kod dok. gdje piše da se preporučuje pratnja ne piše da je to uvijet.Ako je tako onda ako tvoj m ne želi biti na porodu možeš povesti neku drugu tebi dragu osobu da ti bude lakše. :D

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evita, puno ti hvala na odgovoru.Čula sam da po novom pratnja ne mora imati tečaj,a i na onom papiru kod dok. gdje piše da se preporučuje pratnja ne piše da je to uvijet.Ako je tako onda ako tvoj m ne želi biti na porodu možeš povesti neku drugu tebi dragu osobu da ti bude lakše. :D
    Ha normalno da pratnja nije uvijet. A ovo za tečaj nisam znala da ne mora imati. To je super. Nadam se da će zbog ukinutog tečaja mnogo više muževa biti podrška svojim trudnicama u rađaoni. Ja ne želim nikog drugog povesti osim njega,ali kaj češ. Nema šanse da ga za to molim! Uostalom meni je 1. porod trajao 15 min (dobila drip),a drugi 1,5 (s prirodnim trudovima). Ovo mi 3. za redom i bojim se da neću stići ni do bolnice kad me primu trudovi tak da MM vjerojatno i nebi stigao....ne znam. Samo se bojim da ne rodim kad me brije ili klistira.....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislila sam da nije uvijet da pratnja ima tečaj i da bi na onom papiru to valjda pisalo da je.Nadam se da ću i ja brzo roditi a ne da ću ko neke moje prijateljice cijeli dan provesti u rađaoni. Prvi put sam rodila na carski bez trudova pa ne znam što me čeka.Ti već znaš što te čeka pa nemaš tremu ko ja.I prvi put sam rodila u Bj jer je tamo radio moj dok.Sad idem k dok.Samoilović jer moj dok više ne radi tu pa ću u Kc. :?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma nemaš beda. Preživjet ćeš. Samo ne znam kako ti gledaš na to,ali meni je strašno što na moje pitanje o rezanju međice sestre odgovaraju "sve prvorotke režemo"! (tebe tu svrstavam jer je prvi bio carski).Strašno i užasno ako nema potrebe!
    Da sam to znala,izabrala bih drugo mjesto za prvi porod....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

To ni meni baš nije jasno. Ne znam el je i u drugim rodilištima takav običaj ili samo u kc. El je to jako bolno i el dugo poslije boli? Oprosti što te davim s pitanjima,ali sve više me hvata trema.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mene su prvi put valjda dosta zarezali jer sam pila tablete protiv bolova i kakvih 3 tjedna sam teško hodala i skoro pa i nisam mogla sjediti.
    Drugi pur su me samo malo tak da mi nisu trebale tablete i odmah 2-3 sata nakon poroda sam bez problema hodala,sjedila....
    Zavisi kolko te recnu.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mama z, svakako napomeni da bi voljela proci bez rezanja. rutinsko rezanje prvorotki je ranije bilo pravilo, pa se pokazalo da je rezanje zapravo jako jako rijetko potrebno i da nikako ne bi smjelo biti rutinsko. kod nas ovisi od rodilista do rodilista, ali hvala bogu polako pocinju paziti i na to. nista te ne kosta da lijepo zamolis da ne rezu rutinski, a i ako moraju, da pokusaju minimalno recnuti. takodjer je bitno da ne tiskas prejako, da ne tiskas izmedju trudova i da ti ne nalijegaju na trbuh, jer to povecava mogucnost pucanja. iako, ako i popucas, to je najcesce puno manje nego da su te rezali.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    mama z, svakako napomeni da bi voljela proci bez rezanja. rutinsko rezanje prvorotki je ranije bilo pravilo, pa se pokazalo da je rezanje zapravo jako jako rijetko potrebno i da nikako ne bi smjelo biti rutinsko. kod nas ovisi od rodilista do rodilista, ali hvala bogu polako pocinju paziti i na to. nista te ne kosta da lijepo zamolis da ne rezu rutinski, a i ako moraju, da pokusaju minimalno recnuti. takodjer je bitno da ne tiskas prejako, da ne tiskas izmedju trudova i da ti ne nalijegaju na trbuh, jer to povecava mogucnost pucanja. iako, ako i popucas, to je najcesce puno manje nego da su te rezali.
    I ja sam napomenula nerezanje,ali je sestra rekla da tako moraju i ništa više nije bilo govora. Otišla je i kad sam rodila ponovo došla i rec rec!
    Mislim da nema pomoći,ali naravno isplati se pitati ponovo i ponovo....možda koji put upali. Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Može li mi netko reći da li u kc smije otac u sobu ili se izlazi na hodnik dok su posjete a beba se može vidjeti samo na minutu i to preko stakla(tako je u bj)? Od koliko do koliko su posjete? Da li su bebe stalno s mamama? :?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Može li mi netko reći da li u kc smije otac u sobu ili se izlazi na hodnik dok su posjete a beba se može vidjeti samo na minutu i to preko stakla(tako je u bj)? Od koliko do koliko su posjete? Da li su bebe stalno s mamama? :?
    Posjete su od 2-4. Bebe su stalno s mamama.
    Za muža nisam sigurna,jer su mama i tata od mojeg tamo doktori pa je on bio svaki dan samnom u sobi,ali mislim da čak prvi dan kako se porodiš puste muža u sobu. U svakom slučaju,preko stakla možeš kazati bebu koliko hoćeš ako je ti doneseš na kazanje.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evita, puno ti hvala na odgovoru.Izgleda da smo ti i ja najčešće na ovom postu.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

valjda je malo koprivničanka na forumu....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ima nas jos

Cure moje, ja sam presretna sto nam se rodiliste konacno vratilo na staro i sto mogu tateki bit na porodu :D

Mama z, ako te jos sta zanima, samo pitaj
    Ja se kao i Evita spremam u rodiliste po treci put pa ako ti mogu kako pomoci tu sam

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lucya,kad je tebi termin? Kako podnosite ove vrućine? Ja grozno a moja klinka bi najradije po cijeli dan bila vani,i to na igralištu a tam je stalno sunce,a ja bih se najradije zavukla u hlad i ni trc ni mrc više. :/

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ćao!zanima me el u rađaoni imaš svoju spavaćicu ili njihovu? :?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I ja sam jedna mama koja će po drugi put roditi u Koprivničkom rodilištu. Ja imam samo riječi hvale za koprivničko rodilište. Nadam se da će tako biti i drugi put.
    Mama z u rađaoni imaš svoju spavačicu.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala tina2.Nadam se da ću i ja poslije poroda moći tako reći.Tko ti je vodio porod? Ne znam ni jednog doktora u kc pa me zanima kakvi su. :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mama z na porodu mi je bila dr. Kolarević i babica kojoj nisam upamtila ime.

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ej....
    meni je na porodu bio dr.Bojanić...
    svi mi se više manje sviđaju, (Csik?!? možda manje), ali dr.Kolarević mi je izgledala tak gruba, ali kad sam se porodila doša je u vizitu i tak se raznježila nad mojim malim bebijem, da sam ostala iznenađena...

kroz vrijeme trudova bila mi je ssuper sestra Biserka, crvena kosa, plave oči, a na porodu plava sestra, isto s plavim očima...
    ženske su bile super..imala sam u pripremi sve sa sobom, od mobitela, krunice, dale su mi i vodu i tak...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lucya,kad je tebi termin? Kako podnosite ove vrućine?
    Jos mi nije izracunala termin jer je jos jako jako rano, nemam jos ni trudnicku knjizicu :/ Valjda cu na slijedecem pregledu vise znati.
    A sto se tice vrucina, drzim se hlada i to je to...

I meni su svi doktori vise manje ok, jedino dr. Kolarevic fakat izgleda grubo, ali je ok.
    Sta je sad po novom i dr. Bojanic na odjelu? On mi je super :D

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dale su mi i vodu i tak
    Sta stvarno? Meni ni na prvom ni na drugom nisu dale piti, samo sam smjela gazom mociti usta i to mi je bilo grozno...zed je bila nepodnosljiva, a nedaju ti vode
    Nadam se da su sad drugacija pravila

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Doktorica Kolarević je malo gruba i nije pretjerano ljubazna,ali je stvarno dobra doktorica i sve napravi kak treba. Mene je recimo super i bezbolno zašila. Već sam isti dan mogla šetati i sjediti.
    Od sestri mi se najviše sviđa jedna mlada plava s dugom kosom i plavim očima. Baš je zakon!
    Ja neću komentirati o piću,jer su mi porodi bili prekratki da bi se sijetila vode....

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •