Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj irena bajrić prvotno napisa
    međutim posebne pohvale za dr.Stanišića, on mi je bio na drugom porodu i tak je normalan i korektan i jako stručan i ima laganu ruku...
    Sad sam se nasmijala malo jer sam ga zvala Fredi Kruger zbog svojih ručetina. Svu me raskrvario na pregledu, al mi je bio na porodu i super je bio. Al samo sam molila Boga da ne bude on, baš zbog tog iskustva i bio je, no kažem, sve 5

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa vidiš sve je relativno
    sto ljudi, sto ćudi....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam nedavno rodila u kc,u desetom mjesecu 2008.iskreno,od muke i straha nisam rađaonicu dobro ni vidjela.nisam imala vremena gledat uokolo tjekom poroda.a šta se odjela tiče nisam baš zadovoljna prvenstveno osobljem.sestre su prilično grube i bahate,svaka čast izuzecima kojih je jako malo.ukratko,jedva sam čekala da sam otišla sa bebom kući!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Kopiram sa drugog topica:

Citiraj w latka prvotno napisa
    tko vam je bio na porodu u kc i kako ste zadovoljni tretmanom tjekom poroda?
    Citiraj w latka prvotno napisa
    kad sam ja došla bio je dežuran dr.stanešić!isprva nisam bila oduševljena jer kod njega nikad nisam bila na pregledu ali na kraju je ispalo jako dobro.bio je čist ok,čak mi je i pjevat počeo u jednom trenu

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hej, curke. Jel stvarno istina da ako tata želi na porod ne moraš na tečaj? Hodam k dr. Behin i uvijek ju zaboravim pitati jer se zapričamo oko nečeg drugog. S njom sam prezadovoljna, imam osjećaj ko da dođem prijateljici na kavu a ne na pregled, sviđa mi se što je perfekcionist,tj. sve mora štimati,ak je samo neka sitnica smeta, odmah napomene,al me zato uvijek zna i smiriti. Molim se da se potrefi da mi bude na porodu. Čula sam da sada i u KC možeš roditi na stolici, lopti itd. jel to istina?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Koliko sam ja upoznata ,ako želiš da tata prisustvoje porodu nemorate na tečaj za trudnice. Mi smo taj tečaj obavili u vž i nakon toga sam pročitala da čak preporučaju da rodilja nije sama u rađaoni a kako se u kc tečaj ne održava,odnosno nije se održavao,nije trebala potvrda da ste tečaj obavili negdje drugdje. Ali svejedno pitaj jer neznam kakva je situacija danas

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vindira,sad tek vidim da si i ti iz Ludbrega :D

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj No@n@ prvotno napisa
    Vindira,sad tek vidim da si i ti iz Ludbrega :D
    A kaj, i ti si? :D
    Slijedeći put valjda neću zaboraviti. Inače vani je izvješeno da se preporučuju tate na porodu, ali nigdje da se održava kakav tečaj pa i ja mislim da se može bez njega.Inače mojoj prijateljici će prisustvovati muž, ali njoj će biti treći porod pa joj je dr. rekla da joj M može na porod

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jesam. U kc-i se tečaj ne održava jer nemaju prostor. Tj. preskupo bi ih stajal najam prostora a oni žele da si tečaj priušte sve zainteresirane trudnice. Stog razloga netreba potvrda o obavljenom tečaju. Dovoljno je samo izraziti želju da netko bude uz tebe na porodu.Tak je meni objasnil moj gin. još u ono vrijeme kad sam bila trudnica. Neznam dal se do sad nije kaj promjenilo po tom pitanju.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A jesi na porodu prikopčana na ctg ili nisi?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kad sam prvi puta rađala,bila sam cijelo vrijeme prikopčana na ctg. A na drugom porodu se toga ne sijećam sobzirom da sam rodila za nekih pola sata od dolaska u rodilište

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne treba vam tečaj. Može tatek biti na porodu. Može i bilo koja druga osoba.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Ne treba vam tečaj. Može tatek biti na porodu. Može i bilo koja druga osoba.
    Aha, tak je.Pitala sam svoju giničku.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj vindira prvotno napisa
    ... Čula sam da sada i u KC možeš roditi na stolici, lopti itd. jel to istina?...
    Zna li netko, ima li Kc stočlčić?

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

trebam rodit kroz dva mjeseca u Koprivnici..ima neka friška rodilja da nam da najsvježije informacije!?!
    dal' su se doktori promijenili ili je ista garda, Cisk, Behin, Plavec, Kolarević, Bojanić, Stilinović...ili...

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da sam tu negdje pročitala da imaju sve te "nove-stare" spravice, ali ih ne koriste. :/

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Ivky prvotno napisa
    trebam rodit kroz dva mjeseca u Koprivnici..ima neka friška rodilja da nam da najsvježije informacije!?!
    dal' su se doktori promijenili ili je ista garda, Cisk, Behin, Plavec, Kolarević, Bojanić, Stilinović...ili...
    Ja rodila prošlu nedjelju,isti su doktori,bio je Chick dežuran i mogu ti reći da mi je bio jako super i brižan prema meni.Baš sam se ugodno iznenadila.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Misliš na Stojanovića, a ne Stilinovića?

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da sam tu negdje pročitala da imaju sve te "nove-stare" spravice, ali ih ne koriste. :/
    Ja sam se slobodno šetala u predrađaoni a mogla sam koristiti i pilates loptu,al nisam

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vindira i Ivky-dobre ste

dr. Cisk,Chik = Dr. Csik
    dr. Stojanović,Stilinović = Dr. Stanišić

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa samo smo malo fulale

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ma ja bum poludela,ne mogu vjerovati da sam napisala Stojanović A kaj se tiče Csika jedanput znam napisati,drugi put ne. Al ne smijete mi zamjeriti jer moj mozak se nikako ne može odmoriti pa pišem bedastoće

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav svima, i mene uskoro čeka posjet kc rodilištu, termin mi je početkom 8. mjeseca, pa lagano skupljam informacije

Ja cijelu trudnoću vodim kod dr. Plavec i dosta sam zadovoljna, ali me zanima da li je bila ona nekome na porodu i kakva je? Negdje sam pročitala da je dosta gruba (mada ja nemam takva iskustva) i da voli rezati :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bonnie,dobrodošla na forum
    Dr. Plavec je bila meni na porodu. Sve je prošlo super,žena fina,ljubazna. Jedino me fakat oderala za dobrih deset šavova

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj No@n@ prvotno napisa
    bonnie,dobrodošla na forum
    Dr. Plavec je bila meni na porodu. Sve je prošlo super,žena fina,ljubazna. Jedino me fakat oderala za dobrih deset šavova
    Hvala na dobrodošlici...jedva sam našla neki forum gdje ima nekoga iz/blizu kc :D

Uf, drugi dio poruke mi se manje sviđa, ali bit će što bude...stalno si mislim - kak svi, tak i ja!

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni se u vizitama Dr. Plavec činila super,,nikad nisam bila kod nje na pregledu ali nisam nikad čula nekoga da se na nju žalio! na prvom porodu mi je bio Bojanić i s njim sam bila super zadovoljna!

sad krajem sedmog trebam opek na druženje k njima, pa ćemo vidjeti... JAVIM TI!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam rodila u KC 13.06. pred 10 dana, dežuran dr. Stanišić (ispravno je 100% napisano ), babica (glavna Biserka - Biba) rekla je nažalost moram rezati, posteljica nije htjela izaći (dijagnoza placenta adherens) pa ju je dr vadio pod općom anestezijom.

Nemam se na nikoga požaliti.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A ja moram pohvaliti sestru Ivanu,mlada cura,bez koje bi se možda i još sad porađala uz njezinu kolegicu,neka starija rospija namrgođena.Svi su bili super prema meni od sestra do dr Csika,al ta jedna gadura bu mi još dugo ostala u sjećanju,ne znam kak se zove

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

je li točna informacija da se u kc više ne izvodi epi rutinski, nego samo ako treba? I jel to vrijedi i za prvorotke? Također sam čula da postoji stolčić... ?

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i mene zanimaju sve svježe informacije što se tiče našeg rodilišta u Kc!!!
    približilo se vrijeme odlaska tamo :shock: :shock: :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajde koprivničanke (i naravno okolica), sigurno ima netko kakva nova iskustva?

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj bonnie prvotno napisa
    je li točna informacija da se u kc više ne izvodi epi rutinski, nego samo ako treba? I jel to vrijedi i za prvorotke? Također sam čula da postoji stolčić... ?
    Nažalost za prvorotke se radi epi,to znam iz vlastitog iskustva,pitala sam,a kod višerotkinja ne jer mi je susjeda rodila sredinom mjeseca.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nažalost za prvorotke se radi epi,to znam iz vlastitog iskustva,pitala sam,a kod višerotkinja ne jer mi je susjeda rodila sredinom mjeseca.[/quote]
    Sredinom 3 mj.Zaboravih napisati,a stolčića nisam vidla ni u blizini,dok loptu jesam.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vindira, hvala na odgovoru

a ništa, najbolje budem sama vidjela nadam se uskoro, termin je 11.08.

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i ja vam se javim... sutra baš idem na amnioskopiju i CTG u rodilište, pa me baš zanima kaj će biti

------da,da, hvala na odgovorima
    ---ovo oko rutinskog ne rezanja višerotkinja me jako obradovalo... :D

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i ja vam se javim... sutra baš idem na amnioskopiju i CTG u rodilište, pa me baš zanima kaj će biti

------da,da, hvala na odgovorima
    ---ovo oko rutinskog ne rezanja višerotkinja me jako obradovalo... :D
    To ti se ide u specijalističku,a ne u rodilište.Curke držim vam fige,ak sam mogla ja,moći ćete i vi.Natrag nema,samo naprijed,bebe moraju van

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ne, moj doktor mi je dal za tam uputnicu..i rekel da tam idem... 8)

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bila sam danas u rodilištu na kontroli...u srijedu mi je doktorica PLavec rekla da dođem u trudničku ambulantu. bila je neka primalja Božica, čini mi se ljubazna, a kakva je u poslu, ne znam :?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma ja mislim da bude sve ok....stvarno nisam čula nikakve horror priče, mislim - roditi nije baš šetnja parkom, ali u pravu si vindira - natrag nema, kak svi tak i mi 8)

Ivky, sretno na pregledu

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala

baš me zanima 'ko će biti u srijedu u trudničkoj?!?!?

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bila sam danas u rodilištu na kontroli...u srijedu mi je doktorica PLavec rekla da dođem u trudničku ambulantu. bila je neka primalja Božica, čini mi se ljubazna, a kakva je u poslu, ne znam :?
    Kak izgleda ta primalja?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala

baš me zanima 'ko će biti u srijedu u trudničkoj?!?!?
    možeš nazvati tamo i pitati ja inače idem cijelu trudnoču na kontrolu kod dr Plavec, samo nazovem i pitam koje dane je ona u ambulanti, i tada dođem.

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa, srednjih godina, 40-ih...
    kratko ošišana, onak kak žene nose

učinila mi se Ok....
    zakaj pitaš?!

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dobra ideja...
    ali rekla mi je baš u srijedu na kontrolu, onda mi je baš termin, pa ne znam...

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pa, srednjih godina, 40-ih...
    kratko ošišana, onak kak žene nose

učinila mi se Ok....
    zakaj pitaš?!
    A boja kose? Pitam zato jer je bila jedna gadura, ne da mi se ni podsjećati na nju.Ta je imala kosu do brade svjetlu smeđu i bila je nakinđurena ko da je šefica odjela.Ostale su sve super. Ja sam na specijalističku hodala prije trudnoće,u trudnoći i sad hodam i to kod dr.Behin,ona mi je super.Istina da se plaća,al se ne moraš naručivati,ideš kad hoćeš,sam pitaš kad ti radi dr. k kojemu hoćeš ići i svi se super ponašaju.

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma ova nije bila tak..ima onak svjetliju kosu, ali kak srednjovječne žene nose... gore trajna, oko uha kratko i tak

dok sam prvi put rodila, bile su 2-3 sestre koje mi se nisu svidjele, dvije su bile zadužene za bebice, a jedna za nas...

mrtva puhala...
    joj, ma ta tri dana budemo preživjele tam...
    :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

curke bok :D
    ja sam isto iz Kc...
    rodila sam lani u 6. mjesecu...
    dr. Čik mi je bio na porodu, mrak tip... 8)
    nije bilo stolčića ni lopte, bar ja nisam vidjela :?

kod kojih gin ste inače....
    ne radi mi pola tipkovnice pa nemam upitnike i uskličnike...

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja bila danas na kontroli u trudničkoj ambulanti!
    Bio je glasoviti dr. Csik.. bio je OK! pital me da ostanem ili da dogovorimo indukciju, kaže on-doiješ drip i za 3-4 sata se porodoiš i to je to!
    velim ja, ne hvala, prvi put je bilo s dripom, sad bi probala da vidim kak je prirodno, napisal je u nalazu da odbijam indukciju i to je to!

reko je da je moguće da danas ili sutra krne porod prirodno, a ako ne da dođem opet u petak na kontrolu!!!
    8)

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bok Lucija

ivky, super za pregled, nadam se da će uskoro krenuti :D

ja sam jučer bila po uputnicu za rodilište, inače cijelu trudnoću idem na preglede kod dr Plavec ali po uputnicu sam morala kod dr Odeha...tako da sam sad spremna, što se mene tiče, mogu roditi!!

blago vama, vi već znate što vas čeka, meni je ovo prva trudnoća, i sad ovi zadnji dani mi traju vječno

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj bonnie prvotno napisa
    bok Lucija

ivky, super za pregled, nadam se da će uskoro krenuti :D

ja sam jučer bila po uputnicu za rodilište, inače cijelu trudnoću idem na preglede kod dr Plavec ali po uputnicu sam morala kod dr Odeha...tako da sam sad spremna, što se mene tiče, mogu roditi!!

blago vama, vi već znate što vas čeka, meni je ovo prva trudnoća, i sad ovi zadnji dani mi traju vječno
    I bolje da ne znaš što te čeka.Ne mislim te sad plašiti,al tak je meni pomoglo da nisam znala,ako budem drugi put trudna mislim da ću biti bolje živčana,ovako nisam uopće bila baš zato kaj nisam znala kak je to. Ne brini,sve će biti ok.

Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •