ej!ja rodila u kc pred skoro dva mjeseca!porod nije bio lagan, ali ipak imam samo riječi hvale za (gotovo) sve ljude koje sam tamo srela. uvijek postoje izuzeci, a budući da ja ne pamtim imena baš mogu reći da od primalja samo jedna mi se baš nije sviđala, ostale su sve ok-bar mislim da sam upoznala sve budući da sam bila duuugo prije poroda tamo..od doktora...hm,dr.chik mi nikako ne leži..mada kažu svi da čovjek zna svoj posao ali ljudi moji kad me pregledao stidna kost me boljela cijeli taj i idući dan, molila sam Boga da mi ne bude na porodu..dr.stanešić skroz normalan lik.s dr.kolarević nisam imala kontakta, izgleda opako ali čula sam od frendice da je ok.na porodu mi je bila doktorica Plavec i stvarno sam oduševljena s njom!!skulirana žena, smirena i razumna!od sestara koje se brinu za bebe dvije mi nisu bile ok,ostale super.pedijatar..hm,zaboravila kako se zove,uglavnom,ok je,s voljom i temeljito radi svoj posao. što se tiče samog smještaja, u sobi je bilo vruuuće vruće, higijena je ok. nije da je smještaj savršen ali meni je bilo glavno da je čisto. eto,sve u svemu ja sam zadovoljna s rodilištem i jedva čekam kad ću idući put ići tamo po seku ili bracu svome malom princu!

Odgovori s citatom
)
U tom trenu misli samo na sutra i sve će biti OK.