Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bonnie ceka te jedno predivno iskustvo radanja i susret sa tvojim djetetom, sa tvojim mali podstanarom
    Mi zene smo cudesna bica, koja imaju sposobnost stvoriti novi zivot i nositi ga pod srcem 9 mjeseci. Zena je ta koja moze iskusiti kako je imati dva srca zena je ta kojoj je tijelo izvedeno do savrsenstva da novi zivot iznese na svijet. Kosti, ligamenti, misici su stvoreni da bi dijete proslo taj put ... mozak stvara divan koktel hormona koji nam olaksava porodajnu bol, koju pokusaj ne gledati kao bol, nego kao korak blize susretu sa dva divna oka u kojima ces ogledati cijeli svemir i koja ce te voljeti vise nego sto mozes zamisliti i u koji ces se zaljubiti preko svih granica

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ipak se nije ništa počelo događati kroz ova dva dana...
    možda jučer nekakvi sluzavi, prokrvljeni iscjedak, ali u vrlo maloj količini..leđa, donji dio, poboljevaju od jučer.. možda noćas krene...

sutra mi se sve čini da krećem za Kc opet na kontrolu..

Csik mi je u sriejdu najavljivao nekakvo naručivanje na drip u subotu, ali mislim da ne...

čemu žurba, ako je mojoj curi lijepo unutro s mamom, nek bude, kaj ne

vidjet ćemo što nam nosi noć

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Ivky prvotno napisa
    ipak se nije ništa počelo događati kroz ova dva dana...
    možda jučer nekakvi sluzavi, prokrvljeni iscjedak, ali u vrlo maloj količini..leđa, donji dio, poboljevaju od jučer.. možda noćas krene...

sutra mi se sve čini da krećem za Kc opet na kontrolu..

Csik mi je u sriejdu najavljivao nekakvo naručivanje na drip u subotu, ali mislim da ne...

čemu žurba, ako je mojoj curi lijepo unutro s mamom, nek bude, kaj ne

vidjet ćemo što nam nosi noć
    E, to ti je možda počelo.Tak je mene dan prije lagani bolovi u križima,drugi dan su bili sve češći i intenzivniji s krvavom sluzi i tad sam rodila.Držim ti fige da krene prirodno,a ne na drip.

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

eto mene opet doma...

bila je Dr. Behin!
    ponudila mi je da sutra dođem ujutro, rekla je da tu neće uopće trebati dripa, samo prekinu vodenjak i za "taj čas" sam gotova...

ma velim ja, budem ja čekala da to krene samo...
    ako ne krene, onda opet u ponedjeljak na CTG!

neviđena gužva danas u trudnčikoj ambulanti. dr.Behin je došla tek nešto prije 10 s odjela, valjda su imali gužvu tamo...u 11.45 sam bila tek gotova, a od 9h čekala...

ali dobro, i to je prošlo!

čekamo kulminaciju i rasplet događaja

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ivky, držim fige da čim prije krene, i to kak si želiš - prirodno

Ja na pregled tek u srijedu, tad je dr Plavec pa budem čula kaj veli.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

cure želim van njaljepše porode na svijetu...
    malo će boliti, a Bože moj, sve nas je bolilo...
    možete vi to...

:D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Lucija12 prvotno napisa
    cure želim van njaljepše porode na svijetu...
    malo će boliti, a Bože moj, sve nas je bolilo...
    možete vi to...

:D :D :D :D :D
    hvala Lucija12

Ivky se već neko vrijeme ne jevlja, nadam se da je ona već sa svojom mrvicom

željno iščekujemo update!

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bok curke....
    eto mene...

rodila sam :D :D :D :D :D

27.07.2009. 3.55!!

cura 3580/54

sve je bilo gotovo za 4 sata...

u 23.55 procurio vodenjak, u 0.00 počeli trudovi i to odmah na nekih 10 minuta!
    došla u rodilište u 0.50...
    babica nije bila oduševljena kaj sam joj prekinula san, btw. bila je neka Đurđa, zapravo, mislim da sam tak nekaj pročitala na iskaznici..
    ženi se uopće nije dalo raditi...
    snimila mi CTG, uzela podatke i u tome vremenu je stigla druga trudnica...
    spičila me u hodnik i rekla da kad nju završi da bud zvala doktora. csik je bil dežuran.
    sva sreća da je to tak bilo, ja sam narednih pola sata hodala po hodniku i naslanjala se na muža za vrijeme trudova..
    kad me čik pregledal bila sam otvorena za dlan, malo me još "raširil" i rekel da idem na brijanje, na klitir nisam išla imala sam doma stolicu i rekel je doktor mužu da pričeka da budem rodila za sat vremena.
    u rađaonu sam išla odmah, oko2.30-2.40...
    par trudova prodisala i nisam još uopće imala pravi nagon za tiskanjem, ove rospije su došle i u 5 minuta me porodile.. "BABA" me oderala ko glupaču...

btw. svaki put kad me došla pogledati smrila je na cigarete-grozno!

odmah su mi bebicu stavili na mene, sat vremena, odmah smo cicali i bilo je nezaboravno..uz sve ove nepotrebne gluposti!!!

i sad smo već doma i u uživamo )

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ivkyčestitam, :D :D To mi sve smrdi na tu babicu o kojoj sam ti pričala da je bila i meni na porodu jer sve su druge ljubazne.Glavno da je brzo prošlo.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ivky, super :D čestitam od srca

glavno da je sve prošlo brzo i ok, i da ste već doma...stvarno expes porod 8)

ja još čekam

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo konačno i mene s mojim iskustvom 8)

Mislav se rodio 18.08., tjedan dana nakon termina - velika beba, 4.160g i 52 cm.

Sve je išlo brzo, trudovi me uhvatili oko 23h, odmah na 5 min, u bolnicu smo došli u pola jedan ujutro. Dr. Stanišić je bio dežuran, i dvije primalje - Biserka i Branka - njima ovim putem hvala, bile su divne, posebno sestra Branka.

Prvi komentar nakon pregleda je bio da neću ja tako skoro, i da neću dočekati kraj smjene, no sve se odvijalo stvarno brzo - u 2.30 mi je dr prokinuo vodenjak, trudovi se pojačali...sad ne znam točno kad sam išla u rađaonu (dali mi Dolantin koji me je prilično ošamutio), u 4.40 Mislav je bio rođen - sve smo ih iznenadili, obzirom da je prvi porod... sad ima par ne tako lijepih detalja - bila sam rezana, no i uz to sam prilično popucala, izvana i iznutra jer se malom dečku jaaako žurilo van...

Uglavnom, komentar babice neposredno nakon poroda je bio da je dobro da je napravljena epi (obzirom na pucanje), tako da vjerujem da ju rade ne rutinski nego ako procjene da treba. Šivanje je također prošlo ok - nije ugodno naravno, ali dobila sam lokalnu anesteziju, i sa bebicom na prsima nisam imala vremena obazirati se na to. A i dr. Stanišić fakat ima laganu ruku.

Onih par dana u bolnici mi je bilo koma, ali samo zbog toga što sam bila jako slaba i sve me boljelo od reza, nisam ni bebicu mogla dići kako treba. Tu želim pohvaliti sestre, koje su stvarno bile susretjive i spremne pomoći, bilo kod dojenja i svega ostalog -samo treba pitati, i nema problema.

Sve u svemu, moje iskustvo u kc je skroz ok, i drugi put bih išla tamo.

Svima koje trebate skoro tamo, sretno i bez straha!!

Ivky avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ej, bonni..nakon dugo vremena..-čestitamo ti na Mislavu...

sestre su stvarno super... , ali još uvijek sanjam onu "babetinu" iliti babicu )) nakon dva mjeseca od poroda ....

prijateljica mi je rodila nedavno u Kc, na porodu je bila doktorica Kolarević i ona je puna hvale za doktoricu...da je bila toliko brižna, osjećajna, ispričavala joj se kaj je za UZV dugo čekala, preglede nije osjetila

LIJEPO!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vidim od rujna nitko nije pisao ???

zašto???
    od rujna nitko nije rađao u kop bolnici???

hvala BOGU da sam pronašla stranicu sa Koprivničkim područjem

inaće meni je termin 14.02. i pitam se zašto u Kop bolnici ne daju epiduralnu??

a u svim ostalim bolnicama je nude i to bude ok

vidim i da se puno hvale dr u Kop bolnici
    nadam se da će sve biti super kad ja tamo dospijem

veliki pozdrav svima iz Kop kraja
    i nadam se da će netko ponovno početi pisati na ovoj stranici

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U Kc nema educiranog anesteziologa koji bi dao epiduralnu.

Ali, ne brini dok počne boljeti za ne izdržati, to ti znači da je kraj blizu. U tom trenu misli samo na sutra i sve će biti OK.

Sretno . . .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nadam se da ova teme Koprivničko rodilište neće izumrijeti
    i da će biti dragih ženica koje će pisati

i pisati kako je bilo

i kako je prošlo

do onda veliki pozdrav i veliki zagrljaj svima koji čekaju
    malu bebicu i planiraju uskoro u Koprivničko rodilište

sretno i bez straha jer strah samo blokira i stvara porbleme gdje ih ne treba biti :D :D :D :D :D

Nives Lupus

Početno

Pozdrav cure!

Evo uskoro ću roditi u Koprivničkom rodilištu. Termin 4.12. Prva trudnoća.
    Ima li kakvih novih iskustva? Da li može i sad tata s nama u rađaonu? Ima li tko popis kaj sve trebaš ponjeti sa sobom, a kaj tam imaš?

Pišite, plizzz

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ima u Kc dovoljno dobrih i educiranih anesteziologa koji znaju raditi epiduralne, ali je organizacija posla u bolnici nikakva

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rodila sam prije desetak dana u koprivnici i jako sam zadovoljna. Primio me dr. Csik i dopustio da tata bude u rađaoni, poštovali su i moju želju da me ne stavljaju na drip. Jako je šaljiv pa me na taj način i opustio. Željela sam što prirodniji porođaj. Sve je išlo dosta brzo s obzirom da sam prvorotka, bili smo gotovi za 3 i pol sata. Porodila me dr. Plavec. Vrlo je smirena i koncentrirana na svoj posao. Većina doktora je jako dobra, sestre kako koja, sestra Branka je genijalna, ima još nekoliko jako dragih, ali nisam svima uspjela zapamtiti imena. Tata može doći u sobu prvi dan, a nakon toga se beba može samo pokazati kroz staklo što je i dobro s obzirom na boleštine koje vladaju. Hrana je bila iznenađujuće dobra i obilna. Jako se inzistira na dojenju pa nisam imala većih problema kad sam došla doma jer smo usvojile tehniku. Sve u svemu, moje je iskustvo vrlo pozitivno.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav djevojke!
    Uskoro ću rodit, a odlučila sam se za Koprivničko rodilište.
    Termin mi je 26.01., a ujedno i prva trudnoća.
    Trudnoću mi vodi dr. Hečimović i prezadovoljna sam s njim no čula sam da liječnici u bolnici nisu oduševljeni kad vide njegove pacijentice, nadam se da su to samo priče.
    Preporučen mi je porod carskim rezom zbog kičme (imam gadnih problema, živac mi je ukliješten, 2 kralješka pomaknuta...), no dr. mi kaže da bi mogla roditi i prirodno s obzirom na to da sam dosta otvorena, a i zdjelica mi se dovoljno raširila, što ja i želim. No šanse da ću opet stat na noge ako mi se opet nešto pomakne su 50:50.
    Što mi je činiti?
    Btw. Da li mi možete reći što sve moram ponijeti u bolnicu?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav svima i pohvala za temu,
    termin mi je 26.01. i naravno idem u koprivničko rodilište.drago mi je što na ovaj način mogu prikupiti iskustva iz rodilišta.meni trudnoću prati dr. jelić , ali je nažalost jučer preminuo, pa me sada preuzima dr.stanišić.imam od prije pozitivno mišljenje o njemu i naravno povjerenje pa mi je drago da ga se hvali na ovom forumu,odmah mi je lakše.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga mary anne, možda se i sretnemo u rodilištu kad nam je termin isti dan. Ja idem u četvrtak u bolnicu pa ćemo vidjet što će mi reć.
    Jako mi je žao što je preminuo tvoj ginekolog, jako dobar prijatelj mojih bake i djeda. Ali eto, život ide dalje.
    Da li ti možda znaš što sve treba ponijet u bolnicu?
    Ja sam se malo raspitala ovih dana i saznala da moraš ponijet između svih stvarčica koje su ''normalne'' i pelene za bebu, i uloške za sebe što u ostalim bolnicama i ne trebaš.
    Budući sam trebala rodit u Petrovoj (ali sam odustala) raspitala sam se prvo za njih, tamo ne moraš ništa nosit (ni uloške, ni pelene).
    Da li možda itko zna išta o doniranju matičnih stanica u Koprivničkom rodilištu?
    Ja sam zbog toga htjela rodit u Petrovoj, ali je pohranjivanje 15000 kuna pa sam odustala.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Baš mi je žao dr. Jelića, on je mene porodio, a bila sam i kod njega na ultrazvuku prije 5 mjeseci. Zezao se da je vrijeme da se makne ako mu već dolaze trudnice koje je porodio.
    U bolnicu treba uzeti pelene za bebu, spavaćice i uloške. U Koprivnici se može donirati krv iz pupkovine preko udruge Ana Rukavina. To je besplatno, smo treba isprintati nekoliko formulara s njihove stranice i to predati u bolnici.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Onda sretno u četvrtak.Ja nemam pojma kad ću na pregled,već sam jedan preskočila jer je dr. Stanešić bio na skijanju.Tako da sam na pregledu bila zadnji puta 19.12.2009. sad čekam da me pozovu zbog toga što se dogodilo.
    Inače, ja sam dobila papir na kojem je dobrodošlica u rodlište sa brojevima telefona za informacije ( za obitelj ) te sa spiskom svega što treba ponijet sa sobom: sapun,četkica i pasta za zube te ostali pribor za osobnu higijenu,toaletni papir,spavaćicu,kućnu haljinu,ručnike,higijenske uloške te panadon ili slične tablete protiv bolova,te pelene za bebu.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Pozdrav!

Hvala ti mary anne, javim se u četvrtak ako me puste doma.
    Toplo se nadam da hoće.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Re: Pozdrav!

Držim palčeve!
    Ja idem u srijedu,a možda se i porodim do tada.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

curke...ajd ak idete s muzevima poslikajte rađaonu i sobu...

zanima me kak to sve izgleda u kc...

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Pozdrav!

Eto i mene kod kuće.
    Pustili su me.
    Pregledao me dr. Bojanić i rekao da je sve u redu.
    U ponedjeljak idem ponovno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i jos jedna molba ili pitanje za cura koje su rodile u zadnja 3 mj...

kakva je situacija sa sobama?
    koliko ih ima? jesu jedno, dvo ili trokrevetne? jel ima svaka svoj wc ili kak je to poslozeno??

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Pozdrav!

Da se pohvalim, sinoć sam u 21:00 postala strina, rodila se mala Tena.
    Cura se malo požurila na svijet.
    A moja će još malo.
    E da, rođena je u Varaždinskom rodilištu i hvala lijepo, ja idem ipak u Koprivnicu.
    Prvo su joj dali gel jer je imala tlak 130/80 pa su je odlučili porodit, onda je dobila drip, pa se nikako nije počela otvarat, pa epiduralnu, da bi ju na kraju porodili na carski.
    Koma.
    Ali zato je cura prekrasna.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Re: Pozdrav!

irvana sretno sutra.javi se ako te pošalju doma.
    vidjet ćemo kaj bu sa mnom u srijedu.svi bi htjeli da odmah i ostanem pa da mogu feštat.u kofer mi više ništa ne stane,tak da sam spremna,iako moram priznat da će mi faliti bebini udarci.sad samo moramo čekati.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Eto i nas kod kuće.
    Rodila sam 21.01. malu Evu. 3340 gr, 51 cm.
    Eva je rođena carskim rezom, vrlo je živahna.
    Angelina_2 sobe su ti trokrevetne, jedino one za izolaciju su jednokrevetne.
    Kupaona ti je jedna za cijeli odjel s dvije tuš kabine, a wc-a su ti dva.
    U sobi nemaš svoj sanitarni čvor, jedino umivaonik.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaboravih se još jednom zahvalit svim sestrama u Koprivničkom rodilištu jer su bile jako dobre prema nama.
    Kao što smo i mi imale boljih i lošijih dana, tako su i one. Divim im se jer ne rade baš lagan i jednostavan posao, svaka im čast.
    18.01. otišla sam samo na ctg i dr. Kolarević me poslala na odjel da ležim jer su bebini otkucaji bili slabi, a moj je tlak pomalo divljao.
    I tako otkucaji se malo popravili, a ja 21.01. preležala dan u trudovima da nisam ni znala da imam trudove.
    S obzirom na moju kralježnicu, bolovi, tj. trudovi su bili 0.
    Mislila sam da je to opet jedan od onih dana kad me znala boljet moja stara boljka.
    U večernjoj je viziti bio dr. Bojanić kojem sam rekla da me boli kičma pa mi je rekao da će mi sestra donijet nešto protiv bolova.
    No, stigao mi je muž u vrijeme vizite i kada je vizita prošla odoh ja na wc, hm...
    Krenuo mi je nekakav čep i gače su mi bile mokre na što sam poslala muža sestri da pita doktora jel mogu doć da me pregleda jer mi je počela curit voda.
    Kad sam došla na pregled pukao mi je vodenjak, a dr. mi rekao da se ja cijeli dan trudim i da me ne boli kičma nego da su to trudovi i da sam otvorena 6 prstiju.
    Hitno u salu.
    Nisam smjela rodit vaginalno zbog kičme pa sam se vrlo brzo našla u operacijskoj sali, a moj se muž nije ni snašao.
    Rodila sam u 20:40 i par minuta nakon što su me dovezli u sobu stigao je i moj muž koji je bio sa mnom dok se nisam skroz probudila iz anestezije, bio mi je velika podrška.
    A tek onaj predivan osjećaj kad su mi stavili moje malo zlato na prsa, ne mogu vam opisati taj snažan osjećaj.

Lojota

Početno

Pozdrav svima!

Evo i mene ovdje sasvim slučajno, htjela sam malo proučit što sve nosit na porod pa vidim da ima i našeg koprivničkog rodilišta!
    Prvo čestitke svim novopostalim mamama i tatama!

Trebala bi par pričica o klistiranju i predrađaoni, ako ima koja da ju nije sram pa da opiše malo detaljnije... Naime ovo mi je druga trudnoća (prva prije 6 god), ali sam prvi put sve to preskočila i sad me više strah nego cijelu prvu...

I nek se jave cure koje se spremaju u bolnicu oko 15.-20.04.

Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

e...jel bila koja u kc bolnici na 3d uzv??

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam ti išla na carski rez, ali sam išla u predrađaonu.
    Meni jako neugodno iskustvo.
    Prvo te briju, iz priča s curama iz sobe, sve su nas brijali nekim tupim žiletom, koma.
    A tad slijedi klistir, odvratno, uguraju ti nekakvu cijev u debelo crijevo u puštaju ti toplu vodu unutra.
    Tad moraš malo hodat i letiš na wc, a kad se isprazniš ideš na tuširanje i u rađaonu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

brijanje,...nije problem pogotovo ako se obrijes sama doma...
    klistir...cuj, vecini neugodno...voisi kakva si inace osoba...meni nije smetalo....da je malo problem drzati tu tekucinu je...al ok...nista strasno...nista ne boli samo je malo neugodno...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Moje iskustvo u koprivničkom rodilištu

Pozdrav svima.Termin poroda mi je bio 26.01.,rodila sam 9 dana kasnije 04.02.
    Porod mi je bio u svemu tome najmanji problem,s njim nemam nikakvo loše iskustvo.
    Nakon brijanja sa tupim žiletom i klistira ( ništa strašno ),dobila sam gel oko 23h dan prije,te oko 7.15h ujutro drip.Normalno da boli,ali na kraju ste već toliko umorni od čekanja da vas napokon odvedu u rađaonu da niste više ni svjesni boli.Meni se sada čini da su me prvi trudovi više boljeli nego oni pravi na kraju,jednostavno se navikneš na bol.U rađaonu sam stigla tek oko 14h jer sam se sporo otvarala i rodila sam u 14.25h,s tim da sam u tih 25 minuta bila na wc-u i šetala se oko kreveta,a sam čin je bio vrlo brzo gotov.Moje loše iskustvo slijedi.Najgora 4 dana su tek počela.Daleko od toga,bila sam presretna zbog svoje bebe,zaljubljena u nju ali svejedno mi se to uspjelo pretvoriti u ne tako dobro iskustvo.Nisam imala mlijeka 3 dana,beba je naravno bila gladna,plakala je skoro pa stalno,a pomoći niotkud-osim pitanja jeste li nahranili bebu.Tek kad su sestre skužile da mi je moje dijete uništilo obadvije bradavice i da sam na rubu snage,počele su mi pomagati dojiti.Dnevne smjene su bile katastrofa,posjete za mene nemoguće jer dijete stalno plače,noću je bilo bolje.Sestre su je znale u sitne sate uzeti,okupati i ostaviti me dva sata da se odmorim.Zadnja noć i sestra Branka su mi dale i nadu i snagu da dojim i dalje,jer sam mislila odustati.Najsretniji dan moje djevojčice i mene je bio kad smo odlazile doma i to prve od 9 nas.Jedini šok mi je bio kad sam se oblačila za doma i opet vidla onaj stol za klistir.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaboravila sam jednu bitnu stvar.Inače je koprivničko rodilište prijatelj djece,znači forsiraju samo dojenje a dohrana dolazi u obzir ako odredi pedijatar iz nekih određenih razloga.
    Ali ipak ako imate ime i prezime,cijeli dan će vas čekat svježe pripremljen xx,ako si želite odspavat ili nešto slično pa da se ne morate zamarati dojenjem.
    SRAMOTA !!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od srecica : 20.02.2010. at 17:10 Razlog: Obrisala naziv adaptiranog u skladu sa pravilima foruma.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zao mi je da ti nisu vise pomogli oko dojenja, obzirom da imaju titulu, to bi trebali. Nadam se da ste se sad doma opustili i privikli pa je i dojenje krenulo, te da su ruzna iskustva iza vas. Ali ne razumijem ovaj drugi tvoj post?!
    Citiraj mary anne prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam jednu bitnu stvar.Inače je koprivničko rodilište prijatelj djece,znači forsiraju samo dojenje a dohrana dolazi u obzir ako odredi pedijatar iz nekih određenih razloga.
    Ali ipak ako imate ime i prezime,cijeli dan će vas čekat svježe pripremljen xx,ako si želite odspavat ili nešto slično pa da se ne morate zamarati dojenjem. SRAMOTA !!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od srecica : 20.02.2010. at 17:11

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovaj drugi post znači da je na odjelu bila određena osoba koja je imala privilegije.
    Posjete su joj dolazile u sobu i sestre su je svaki dan pitale da li treba bebu nahraniti ako se gospođa želi odmoriti od dojenja.Uglavnom beba je dobivala i dohranu a da to nije morao odobriti pedijatar,a ja kojoj je je beba uz mlijeko sisala i krv iz bradavica nisam mogla ništa.To je bila javna tajna na odjelu,čak je i prva išla sa odjela i to bez otpusnog pisma,dok su se ostali smrtnici gurali u onom hodniku i borili se za red.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zao mi je da si imala lose iskustvo podrske u dojenju u bolnici, i iskreno se nadam da su se sad stvari poslozile i da je to sve iza tebe.
    Nazalost uvijek ima netko tko je privilegiran, ali pogledaj to sa one svjetlije strane, tvoja bebica je od pocetka pila samo tvoje mlijeko ... uostalom to je njena odluka da tako ucini i zeli. Ti si za svoju bebu napravila najbolje moguce. Uzivaj u novom zivotu i nemoj se zamarati, znam da te smeta nepravda ali imas sad nesto puno ljepse u svom narucju.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa zar nitko nema friških iskustava iz KC rodilišta???
    Dajte napišite koju riječ za nas koje uskoro idemo tamo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ajmo...ima koga da je rodil nedavno u kc ili da bude?

meni je termin u 7. mj. ...dajte mi nesto da ipak odaberem kc umjesto vž

za sad dok sam bila na odjelu, svi dr su ok....jedino csik ima bolestan humor, i kolarević me podsjeca na dombajicu pa me frka nje, iako je ona jedina koja mi se nasmjesila...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja isto čekam novije priče, a ono - zatišje!

Angelina2, sve ti ovisi na kakvo ćeš raspoloženje naletjet kod bilo kojeg doktora. Sve mi znamo da bi oni trebali biti osjetljivi na te naše najljepše trenutke u životu, al njima je to rutina, svakodnevica i, nažalost, ništ pretjerano posebno!
    Ja vodim blizanačku trudnoću kod tog dr. s osebujnim smislom za humor i mogu ti reći da sam jaaaako zadovoljna. Ipak je on stari iskusni vuk Šta god me zanima mi objasni u detalje, na uzv se trudi svaku sitnicu pregledati i tak... A za druge ti ne znam!

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam rodila 21.01. i ne znam što vas točno zanima.
    Pitajte, a ja ću vam odgovorit.
    Što se tiče koprivničkog i varaždinskog rodilišta - nema velike razlike.
    Šogorica mi je rodila tamo 6 dana prije mene, i ne vidim veliku razliku u pričama.
    Jedino ako tamo imaš nekog poznatog.
    Meni je bilo ok u koprivničkom rodilištu, jedino se morate izborit za sebe, ako vam nešto nije jasno samo pitajte, nemojte se sramit da ne prođete kao ja.
    Da sam inzistirala da mi pomognu oko dojenja ne bi kasnije imala problema, no otom potom.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pa to si i ja mislim...jedina prednost vž mi je sad opremljenost i higijenski uvjeti te dr. Jukic i Erika ali mogucnosti da dodjem i zavrsim u njihovoj smjeni su male...
    A u Kc su vise manje svi ok jedino me strah Kolarevicke...iako mozda neopravdano
    Na odjelu imam poznatih tak oda bi mi moglo biti ok, rodbina radi u bolnici pa cu imati i posjete, blize mi je pa cu moci kasnije krenuti i muzek ce mi moci donjeti hranu...
    eto...sad kad sam ovako napisala djeluje mi kao da sam odlucila da idem u Kc
    neznam kakva je situacija sa kretnjama u trudovima? jel se smije korisiti lopta, setati ili moras lezati i biti prikopcan na ctg? za drip vidim da te prvo pitaju, za rezanje isto vidim da ne rezu rutinski

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Za vrijeme trudova možeš tražit loptu i stolčić koliko sam ja čula. Drip ti neće nametnuti osim ako je stvarno neophodno.

Irvana, jel bila koja rodilja s blizancima dok si bila tamo? Mene brine jedino da mi neće dovoljno pomagat oko dojenja. A i carski mi vjerojatno ne gine tak da će mi biti još teže zbog reza

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hoce....ako ne budu napomeni glavnoj sestri da je rodiliste prijatelj djece

mi smo nedavno imali predavanje i vodila ga je glavna sestra i bas se hvalila kako pomazu majkama, i djecu stavljaju odmah nakon poroda na prsa i tak...sve kak bi trebalo biti...i jako im je drago kaj imaju taj status jer su ga bile izgubile i sad ponovno stekle...tako da...ako ne budu napomeni

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Angelina_2: imaš tamo loptu koju možeš koristit i možeš se šetat.
    A što se dr. Kolarević tiče - samo izgleda zločesto, u biti je ok. Ja sam je se bojala, a na kraju mi je ispala super.
    Objasni ti sve kaj te zanima. Izgled vara.

Sanja007: Bila je jedna cura sa mnom u sobi koja je rodila drugi par blizanaca. Ovaj je put curicu rodila prirodnim putem, a dječaka na carski rez.
    Rođeni su u 34. tjednu pa je mama bila s nama u sobi i svakodnevno se izdajala i nosila mlijeko bebama jer su bile u inkubatoru.
    Kasnije su premješteni u sobu za izolaciju, i sestre su im pomagale.
    Samo ih moraš tražit da ti pomognu jer ti nitko neće doć bez poziva.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Irvana, sad te gnjavim, al jel znaš koliko su bebe bile teške i koliko su bile u inkubatoru? Ja sam u 31.tj. i već me hvata panika! A jedna beba mi je na zadak i izgleda da više nema mjesta za okretanje, pa ću vjerojatno i ja na carski. A tako bi ih htjela vaginalno roditi...

Stranica 4 od 7 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •