Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *first child*

Početno

pozdrav svima!!!nova sam na forumu..ja sam "blizu" termina,trudna 35+0..na početku trudnoće sam bila uvjerena da ću roditi u VŽ,no nekako kako je vrijeme odmicalo počela sam odustajati od te odluke, kao da sam imala filing da prirodan porod ionako neće biti moguć.beba mi je okrenuta na zadak, velika je i kaže doktor da ću na carski.jel ima neka da je imala dogovoreni carski rez u KC?kako to ide, dogovara se prije termina, na termin ili?ima li spinalna ili samo opća anestezija?pišite, pišite!!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

podižem..
    zna li netko da li Dr. Bojanić još uvijek radi u specijalističkoj ambulanti,koliko se plačaju pregledi kod njega i trebala bi br tel na koji bi se mogla naručiti.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam imala dogovoreni carski rez i bio je dogovor da me operiraju na termin ako prije ne dobijem trudove, no dobila sam trudove 5 dana prije i odmah sam išla u pripremnu salu pa zatim u operacijsku salu.
    Koliko ja znam, ima samo opća anestezija.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

radi...meni je uvijek bio cetvrtkom...
    pregledi...znam da je uzv cca 130 kn a ostalo neznam....
    nazoves 251000 i trazis ginekolosku ambulantu pa te prespoji
    i ne trebas se naruciti...samo pitas kad radi i dodjes taj dan

first child ti si bila na tecaju i rekla da je beba na zadak?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pitanjce- u kc se kod ovih doktora na odjelu plača pregled???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ako nemas uputnicu se placa, ili ako si mozda zaposlena u bolnici mozes izbjeci placanje ali inace se placa

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nije mi jasna ta politika, pa oni rade u bolnici i ono u bolnici nije njihova privatna ordinacija i zašto se onda plača?? Nije mi to baš jasno.
    Da, a kaj se tiče bazenčića za rađanje toga stvarno ima???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

zato sto za besplatno postoje ginekolozi u domu zdravlja...ima logike...jer ovi u bolnici ti dodju ko privatnici posto imas drugu opciju
    ma kakav bazencic...nema ni stolcic...
    najmodernije kaj imaju su lopte al kad dodje vrijeme izgona ides pravas na stol s nogama u zraku...nema druge opcije...

ti si iz kc? kad ti je termin?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

30.12. mi je termin, ma da ja taj stolčić ni bazenčić nisam vidjela, a tu se negdi spominjalo da to postoji pa me zanima sad za drugi puta

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mozda ti je najoblje da odes na tecaj pa sve cujes i vidis

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Iskreno ne zanima me taj tečaj, rodila sam već znam kako to ide i tako, a mislim da je to ipk namjenjeno prvorodkinjama

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ni mene nije zanimao jer sam rodila i bila s prvom trudnocom na tecaju al mi je bilo ok pogledati rodiliste i uvjete...
    a posto je besplatno....

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

E to mi je bilo koma mi onak znojne, krvarimo, djeci dajemo sisati, još se ne snalazimo i bane unutra u sobu grupa i žene i muškarci sa tečaja.......................

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a meni to ne bi smetalo...
    al dok sam ja bial bile su svega tri zene na odjelu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nas je bilo jako puno, nisu imali kam s rodiljama pa su bile u onoj sobi za presvlačenje i tak

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

joj uzas...toga se grozim...kud nemaju prostora, nemaju klimu...na wc moras kroz hodnik...
    sve si mislim ma ok...to je samo tri dana...al opet

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam bila 10.............. I da koma je kad ujutro moraš trčati pod tuš da bi stigao i onda dođeš(ja sam zimi bila pa sa prozori nisu otvarali) a unutra sve zapušeno ima krepaš

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

aaa...bojanic na godisnjem a trebam na kontrolu...
    izbor...stanisic, plavec i behin...
    hm...svi podjednaki i uopce neznam kome da idem

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Plavec nosi prsten kod pregleda-boli
    behin ima male prste-boli
    stanešić-zakon ginekolog

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

samo da ti zahvalim...poslusala sam te i otisla stanisicu ne da je ok nego je fantastican...tako lijepo razgovara, smireno....ma divota...toliko mi se svidio da nemam potrebu iduci put bojanicu nego opet k njemu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

on je stvarno do njih jedini suuuuuuuuuper svih,bila sam rizična u prvoj trudnoći i sve sam ih isprobala drago mi je da je još uvijek OK čovac, a ja ću krajem godine k njima. Kaj nema više ni jedna teta iz okolici ili same kc?

zana5

Početno

juuuhuuuu iima naaasss evo ja sam rodila 06.03. a pošto se moj malas požurio cijelih 7 tjedana ostali smo 4 tjedna u bolnici :p al dobro... sad smo domeka iiiii rastemo..... bilo nam je ok... kolko nam je moglo biti ali ono... kad je sve ok i kad se ostaje u bolnici ta 3-4 dana mislim da nema potrebe ići u Vž ili Zg...bzvz, jedino što je koma su ona 2 tuša... saaaamo 2 a bila je gužva za poludit!!! pa oono nisu svi ni uredni, i sad kad vidim onu reklamu za Domestos i doniranje 300 000 kn rodilištu za kojeg možete glasati iiii vi i neka to bude rodilište u vašem gradu....grrrr rogovi mi narastu jer nema koprivničkog na popisu, pa kaj kompliciraju nek daju lovu onom koje je u najgorem stanju!! neeego, roditi u ljetu u Kc... vjerujem da je prestrašnooo VRUUĆEEE jel ima ko "friški" ?? KAK JE PROŠLO??

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Znate li održavaju li se trudnički tečajevi u KC?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj zana5 prvotno napisa Vidi poruku
    juuuhuuuu iima naaasss evo ja sam rodila 06.03. a pošto se moj malas požurio cijelih 7 tjedana ostali smo 4 tjedna u bolnici :p al dobro... sad smo domeka iiiii rastemo..... bilo nam je ok... kolko nam je moglo biti ali ono... kad je sve ok i kad se ostaje u bolnici ta 3-4 dana mislim da nema potrebe ići u Vž ili Zg...bzvz, jedino što je koma su ona 2 tuša... saaaamo 2 a bila je gužva za poludit!!! pa oono nisu svi ni uredni, i sad kad vidim onu reklamu za Domestos i doniranje 300 000 kn rodilištu za kojeg možete glasati iiii vi i neka to bude rodilište u vašem gradu....grrrr rogovi mi narastu jer nema koprivničkog na popisu, pa kaj kompliciraju nek daju lovu onom koje je u najgorem stanju!! neeego, roditi u ljetu u Kc... vjerujem da je prestrašnooo VRUUĆEEE jel ima ko "friški" ?? KAK JE PROŠLO??
    zato ja idem zimi- je koma, ali lakše nego ljeti.
    Nadam se da nema goreg rodilišta nego u KC jer to bi bilo za horor

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

u 5. mjesecu jesu...neznam jel ima jos uvijek ili imaju ljetnu pauzu...treba provjeriti u trudnickoj...
    obicno budu krajem svakog mjeseca 4 dana za redom...ne placa se

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zvala sam ambulantu. Preko ljeta nema tečaja, šteta. Tek na jesen, ali mi sestra nije znala reći otkad.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

teacher kada ti je termin???

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Početkom listopada mi je termin. Može li suprug biti na porodu ako ne budemo prošli tečaj?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moze...(naravno ako ne bude tad neka strka frka s bolestima i ko zna cime ali u pravilu moze

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Je li nužno imati trudničku knjižicu? Vodim trudnoću privatno i svaki put dobijem nalaz. A kad već pitam...Što sve treba ponijeti sa sobom u bolnicu? Čitam da žene nose i izdajalice.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kad sam ja bila u rodilištu, a to je bilo u siječnju, sestre nam nisu dale da koristimo izdajalice...
    Ja sam je imala, ali se nisam usudila koristit jer ti svako malo netko bane u sobu.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj irvana prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam ja bila u rodilištu, a to je bilo u siječnju, sestre nam nisu dale da koristimo izdajalice...
    Ja sam je imala, ali se nisam usudila koristit jer ti svako malo netko bane u sobu.
    Kako ti netko moze zabraniti koristiti izdajalicu?
    Ovo zvuci kao neki teror.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ti netko moze zabraniti koristiti izdajalicu?
    Ovo zvuci kao neki teror.
    Draga moja, puno je terora u tom rodilištu... I to onako po skrivečki da šefovi ne znaju šta se tamo događa.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mislim da ako ju nemas da nije nuzno...poneses svu dokumentaciju i ok...

ponjeti...kao i svugdje...izdajalica je tvoj odabir hoces ili neces...
    spavacica, ulosci, gace (iako vele da ih ne smijes imati), stvari za osobnu higijenu, papuce, jastucici za dojenje, grudnjak za dojenje, casa, wc papir....to je ono kaj ti treba a sve ostalo su dodatci koji ti mogu zatrebati

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Imam još pitanja.. Je li nužno da se po uputnicu za rodilište ide baš socijanom ginu? Koliko prije to treba podići?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

je...za sam porod treba uputnica...
    ja sam ju dobila sa 35 tj dok i ostale za ctg i amnio...
    mislim da je bitno da ju uzmes prije poroda, ali ako bi dosla bez nje u trudovima mislim da bi mogla donjeti naknadno...ili bi trebala prvo na hitnu da ti oni napisu pa onda u rađaonu

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel rodimo u svojoj ili njihovoj spavaćici?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

na zalost tvoja...jedino ak se zateknes bez opreme ali u pravilu nosis svoje...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stolčić za porod sigurno nemaju.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne....sve staro, stolovi iz ko zna kjeg doba...jedino ajmo reci moderno sto imaju su lopte

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da i te lopte. meni baš i nisu pomogle.... Ne znam

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Koje sve papire treba uzeti u rodilište?
    -uputnicu za rodilište
    -dotadašnje nalaze
    -?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

zdravstvena iskaznica, trudnicka ako imas odnosno svi nalazi i uputnica...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

jel rodio netko u poslijednje vrijeme u kc rodilištu?..svaka info dobrodošla budući da se spremam tamo roditi za koji dan s obzirom da vž rodilište definitivno otpada kao opcija pogotovo sad kad sam ostala bez ginića.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo cure ja ću vam dati praktični savjet.Uzmite u rodilište jednokratne gačice,ne tiskaju,prozračne su,nemate brige kamo s njima kad se uprljaju,jednostavno ih bacite.
    no@n@,sitno brojiš,ha? Želim ti što brži i što bezbolniji porod i da se čim prije vratite doma

tinica

Početno bokićććć.....

Dobar dan svim majkama i trudnicama....

Evo imam 20 god i u 30 sam tjednu trudnoče...termin mi je 16.01 iduče godine...nalazim se u teškom razdoblju jer mi je umro otac i to na ružan način pa sam u depresiji i jednostavno mi sve smeta,čak i najmanja sitnica.nespavam več normalno zadnjih mjesec dana,ali hvala bogu dobila sam normabele i sada spavam ko beba.moju trudnoču vodi dr. Odeh i mogu reči da sam zadovoljna njime.želim vas pitati kako je u kop. rodilištu. npr.daliu smije suprug biti tjekom poroda dali su sestre ljubazne i dali vole pomagati...koliko dugo ostaješ u bolnici i tak sve o tom ako tko ima vremena pisati o tome...malo se bojim pa bi mi svaka mala pomoč dobro došla...hvala unaprijed na odgovorima...pozdrav svima....

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

žao mi je zbog tvog tate,mogu misliti kako ti je.. ja sam rodila pred pet mjeseci.suprug smije biti s tobom na porodu i u predrađaoni i u rađaoni,ne treba vam tečaj za to.prvi dan nakon poroda smije doći k tebi u sobu,ostale dane ti možeš izići na hodnik.beba je s tobom u sobi.sestre su ok.pomognu ako ih pitaš za dojenje.meni su dosta pomagale i u predrađaoni mada ja nisam ništa ni tražila.tražila sam jedino loptu,donijela mi ju je primalja al nisam smjela biti dugo jer mjerač nije mogao dobro mjeriti bebine otkucaje srca dok sam bila na lopti pa mi sestra nije dopustila.jedino što je bilo bila sam žedna žedna žedna do bola!!!a ni kap vode nisam smjela popit.to mi je bilo pravo mučenje.čula sam da nekima daju mokru gazu, da su mi bar to dali..ma ja sam u rađaoni već pukla od žeđi,tražila da mi daju vode da si isperem usta i ispljunem, da neću progutati, nisu mi dali..vidiš,to nije bilo ok od njih,a tek sad na to mislim tako..al zato sam poslije poroda popila tri,četiri čaše vode.muž mi donese jednu, ja kažem oču još,veli setra ne, on gleda nju gleda mene, ode po vodu,ja popijem, opet oču još,opet ova veli ne, on opet gleda..hehe što ne! ovo drugo si sve već sigurno pročitala što ti treba.nemoj se bojati,kako god bude proći će a onda ćeš biti najsretnija na svijetu kad te poslije poroda stave u čist i mekan krevet(e sad,kolko je mekan,al meni se činio najmekaniji na svijetu) i odvezu u sobu pa ti dovezu tvog bebeka malog slatkog u njegovom krevetiću i ostave ga pokraj tebe!!!samo ste vi dva na cijelom svijetu,i to svijetu sreće!!sretno,neka ti porod ne bude težak!!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo ja sam rodila prije mjesec i pol. u 3:00 sam došla u rodilište a u 5:10 sam rodila. na porodu mi je bila babica neljubazna i pospana da neljubaznija nije mogla bit u kombinaciji sa dr. Scikom...al sve je prošlo ok. sjećam se da sam bila žedna ko vapno i tražila gazu al mi sestra odmah donesla čašu vode i rekla da slobodno pijem. što se osoblja tiče meni su manje više svi bili ok.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj No@n@ prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja sam rodila prije mjesec i pol. u 3:00 sam došla u rodilište a u 5:10 sam rodila. na porodu mi je bila babica neljubazna i pospana da neljubaznija nije mogla bit u kombinaciji sa dr. Scikom...al sve je prošlo ok. sjećam se da sam bila žedna ko vapno i tražila gazu al mi sestra odmah donesla čašu vode i rekla da slobodno pijem. što se osoblja tiče meni su manje više svi bili ok.
    čestitam na bebici i tako expresnom porodu,jeste dobro? Dok se sjetim svog poroda odma mi je srce u grlu,a po glavi udaraju 1000 čekića

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala Vindira. bio je brz porod mada je meni drugi ipak draži jer je bio još brži

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •