Pokazuje rezultate 1 do 50 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

razočarana, jako me iznenadilo to što si napisala,zato što sam ja kao prvorotkinja mogla s mužem u rađaonu iako nisam pohađala tečaj Na porodu mi je bio Schik i nije bilo problema, rekao je da neću tako skoro roditi,nek muž ode doma,pa ga nazovemo kad budem spremna za rađaonu,al kak je to sve išlo,nije mi bilo ni do čega,htjela sam biti u rađaoni sama s babicom,bilo čija druga našetavanja su mi smetala,a kolko mi je žao što nije bio samnom,tolko mi je i drago da me nije morao gledati onakvu jadnu i nadrkanu .A što se tiče porođaja,dok porod ide dobrim tokom,porađaju isključivo babice,a doktor dolazi na kraju kad je sve već gotovo i ako je bila epi.da te zašije.To znam jer mi je prijateljica tamo primalja.Na mom porodu su bile dvije i ovu jednu rospaču ću pamtiti cijeli život.Ta je bila glavnija i od ravnatelja bolnice,a čim bi tko maknuo pete od nje,dobro bi ga istračala. Al zato je druga bila anđeo.Eto,stvarno mi je žao što si imala tako ružno iskustvo,al meni su stvarno bili svi super osim te jedne gadure.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj vindira prvotno napisa Vidi poruku
    razočarana, jako me iznenadilo to što si napisala,zato što sam ja kao prvorotkinja mogla s mužem u rađaonu iako nisam pohađala tečaj Na porodu mi je bio Schik i nije bilo problema, rekao je da neću tako skoro roditi,nek muž ode doma,pa ga nazovemo kad budem spremna za rađaonu,al kak je to sve išlo,nije mi bilo ni do čega,htjela sam biti u rađaoni sama s babicom,bilo čija druga našetavanja su mi smetala,a kolko mi je žao što nije bio samnom,tolko mi je i drago da me nije morao gledati onakvu jadnu i nadrkanu .A što se tiče porođaja,dok porod ide dobrim tokom,porađaju isključivo babice,a doktor dolazi na kraju kad je sve već gotovo i ako je bila epi.da te zašije.To znam jer mi je prijateljica tamo primalja.Na mom porodu su bile dvije i ovu jednu rospaču ću pamtiti cijeli život.Ta je bila glavnija i od ravnatelja bolnice,a čim bi tko maknuo pete od nje,dobro bi ga istračala. Al zato je druga bila anđeo.Eto,stvarno mi je žao što si imala tako ružno iskustvo,al meni su stvarno bili svi super osim te jedne gadure.
    drago mi je da si podijelila svoje iskustvo, ali ono mi je nažalost došlo kao udarac u želudac. znači, mr. Big nije dosljedan čak ni sam sebi.
    mogla sam naslutiti da stvari neće krenuti dobro za mene čim mu je trebalo više od četvrt sata da se pojavi u sobi za preglede i to u outfitu koji je izgledao kao hibrid nečega što se odijeva na kućnoj veselici ili za priliku popravka motorne koslice. možda sam razmažena, ali nekak mi se bijela kuta čini prihvatljivijom opcijom za čačkanje po nečijoj rodnici.
    što se tiče ostalog osoblja, ovaj put zaista nemam nikakvih primjedbi. primalja je bila stvarno svijetla točka (za razliku od prvog poroda kada mi je prilikom vađenja krvi rekla da ne dišem u njezino ispaćeno veličanstva. možda je trebala birati patologiju kao poziv, tamo se, naime, ne diše).

eto, na kraju imam i poruku za buduće mame da odvrate svoju još nerođenu djecu od pomisli da bi na svijet mogli doći npr. u nedjelju popodne jer će od sobe gdje se presvlače do sobe za preglede polugole prolaziti između posjetitelja koji su došli rodiljama u posjet. i to vrlo vjerojatno s onom krpom među nogama s kojom se krećete kao Forrest Gump.

draga, budi mi pozdravljena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •