razočarana, jako me iznenadilo to što si napisala,zato što sam ja kao prvorotkinja mogla s mužem u rađaonu iako nisam pohađala tečaj Na porodu mi je bio Schik i nije bilo problema, rekao je da neću tako skoro roditi,nek muž ode doma,pa ga nazovemo kad budem spremna za rađaonu,al kak je to sve išlo,nije mi bilo ni do čega,htjela sam biti u rađaoni sama s babicom,bilo čija druga našetavanja su mi smetala,a kolko mi je žao što nije bio samnom,tolko mi je i drago da me nije morao gledati onakvu jadnu i nadrkanu.A što se tiče porođaja,dok porod ide dobrim tokom,porađaju isključivo babice,a doktor dolazi na kraju kad je sve već gotovo i ako je bila epi.da te zašije.To znam jer mi je prijateljica tamo primalja.Na mom porodu su bile dvije i ovu jednu rospaču ću pamtiti cijeli život.Ta je bila glavnija i od ravnatelja bolnice,a čim bi tko maknuo pete od nje,dobro bi ga istračala. Al zato je druga bila anđeo.Eto,stvarno mi je žao što si imala tako ružno iskustvo,al meni su stvarno bili svi super osim te jedne gadure.

.A što se tiče porođaja,dok porod ide dobrim tokom,porađaju isključivo babice,a doktor dolazi na kraju kad je sve već gotovo i ako je bila epi.da te zašije.To znam jer mi je prijateljica tamo primalja.Na mom porodu su bile dvije i ovu jednu rospaču ću pamtiti cijeli život.Ta je bila glavnija i od ravnatelja bolnice,a čim bi tko maknuo pete od nje,dobro bi ga istračala. Al zato je druga bila anđeo.Eto,stvarno mi je žao što si imala tako ružno iskustvo,al meni su stvarno bili svi super osim te jedne gadure.
Odgovori s citatom