Evo da se i ja javim. Rodila sam 2006. u Kc.

Rodilište tada nije bilo preuređeno. Soba za pripremu je bila samo jedna dugačka uska prostorija. Predrađaonsa soba također jedna. Rađaona mala sobica s sva stara kreveta za rađanje. No,budući da je meni od početka trudova do kraja poroda trebalo svega 15 min,nisam se zadržavala puno u tome djelu.Jesam samo onih 2 sata koja su kontrolirali krvarenje i bilo mi je strašno što je hodnik bio zadimljen dimom od cigareta,a vrata rađaone otvorena,pa je dim dolazio i do moje bebe!!! Nakon poroda su me smijestili u trokrevetnu sobu tako da sam bila s još 2 žene i naravno našim bebačima. Nije mi bilo loše. Jedino me smetalo što je samo jedna kupaonica s 2 tuš kabine na cijeli hodnik i sve trudnice. Usput,moram napomenuti da one koje su se prve tuširale nisu imale toplu vodu (bila je mlaka),a tek kasnije dolazi toplija...

2007. sam rodila ponovo u PREUREĐENOJ bolnici. Soba za pripreme je ista. Predrađaonskih soba ima 3. Rađaona je bila s novim krevetima za rađanje u odvojenim prostorijama,velikim svijetlima...činilo se moderno...koliko sam mogla vidjeti. Umirala sam od bolova pa moguće da sam nešto previdjela... Nakon poroda su me smijestili u odvojenu jednokrevetnu sobicu. Bila sam sretna tamo jer sam bila sama s malim Davidom, muž je mogao doći kad je htio k meni i bebici (odjeven u doktorsku kutu) i imala sam vlastitu kupaonicu. Super! Za ostale sobe ne znam kako su i jesu li preuredili,jer nisam imala potrebe nahodavati okolo kad sam imala sve pri ruci.

Evo sad ću roditi 2008. ponovo pa se javim kako je ove godine.