Pokazuje rezultate 1 do 50 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ima koja da je blizu termina?? danas na tecaju mi se cini da ima cura koje su tu...
    danas je bila dr Kolarevic koja na prvi pogled djeluje odbojno i grubo al iu biti je zena skroz simpa...
    dala je do znanja da se na dijelu kaj se tice samog poroda ne slaze s "rodama" i slicnima ali opet daje za pravo da sami izrazimo kaj zelimo al ii da slusamo njih...ali se slaze u djelu nakon izlaska djeteta...na prsa itd....
    meni je nakon iskustva prvog poroda i svih saznanja prihvatljivija i epi i drip...ali s velikim ali....
    sad bas smatram da trebamo izraziti kaj bi htjele, imati tu mogucnost, ali u razgovoru i s obzirom na nalaz i sve zajedno dogovarati u hodu kaj i kako....
    sad mi je previse nosti plan poroda i doci sa stavom ja zelim tako i tako....

bas me zanima kaj cu cuti ostale dane

*first child*

Početno

pozdrav svima!!!nova sam na forumu..ja sam "blizu" termina,trudna 35+0..na početku trudnoće sam bila uvjerena da ću roditi u VŽ,no nekako kako je vrijeme odmicalo počela sam odustajati od te odluke, kao da sam imala filing da prirodan porod ionako neće biti moguć.beba mi je okrenuta na zadak, velika je i kaže doktor da ću na carski.jel ima neka da je imala dogovoreni carski rez u KC?kako to ide, dogovara se prije termina, na termin ili?ima li spinalna ili samo opća anestezija?pišite, pišite!!!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

podižem..
    zna li netko da li Dr. Bojanić još uvijek radi u specijalističkoj ambulanti,koliko se plačaju pregledi kod njega i trebala bi br tel na koji bi se mogla naručiti.

irvana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam imala dogovoreni carski rez i bio je dogovor da me operiraju na termin ako prije ne dobijem trudove, no dobila sam trudove 5 dana prije i odmah sam išla u pripremnu salu pa zatim u operacijsku salu.
    Koliko ja znam, ima samo opća anestezija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •