Da lineko znaimali Kalinji od Bio Rame da se kupi u Dubrovniku? Da li ga ima kupiti inace u apotekama ili gdje? Hvala
Da lineko znaimali Kalinji od Bio Rame da se kupi u Dubrovniku? Da li ga ima kupiti inace u apotekama ili gdje? Hvala
Koje ulje crnog kima kupujete za dijete od 8. godina. Čitam da je učinkovit kod alergija. Od prošle godine se pojavila jaka peludna alergija pa bi probala s nečim da smanjimo lijekove.
Sangreen koristimo sada vec godinu dana s pauzama i pokazao nam se odličnim!!
Zna li možda netko...kod odrasle osobe koja pije 3x dnevno ulje kada počne djelovati? Jasno mi je da treba redovito piti i vjerojatno počne djelovati za par mjeseci?
Hvala!
Ovisi o osobi. MM-u treba oko tjedan dana, jer se redovito kasno sjeti da to treba početi ranije piti (drma ga sad proljetna alergija). Ovih par mjeseci koje navode u uputama je podatak za nestanak simptoma, možda ne baš u potpunosti, ali u velikoj mjeri.
Moj stariji sin ne uzima kim često, ali kad ga uhvati napad kihanja (alergija na prašinu) jedna kapsula mu pomogne u roku pol sata. Eh, sad, da li je to u njegovoj glavi - nemam ti pojma. On kaže da mu to pomaže.
Pitam jer ga pijem tjedan dana i simptomi mi svi stali...kihanje smrcanje suzenje ociju...hm...mozda placeboali neka je. Bolje to nego tablete koje au mi prestale djelovati
Ja sam koristila od Kemiga ulje crnog Kima skoro 3 tjedna, i nisam baš primjetila neku promjenu. Možda sam ga trebala početi uzimati ranije.
Nisu sva ulja crnog kima jednako efikasna, niti sva odgovaraju istoj osobi. Probaj poslušati mašnicu i promijeniti dobavljača.
Moji ne vole ulje na kapljice (kažu da im se diže miris iz želuca) pa smo zaključili da nam je dobra Baraka i još jedna firma, a ja ću zapamtiti ovo što je mašnica napisala i potražiti, da imamo za iduću sezonu.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 01.06.2017. at 07:53
I dalje bez lijeka maramice nisam koristila vec par dana inace jedan ili dva paketa dnevno....jos ako mi se miris vrati uuuuu preporodit cu se. Ja koriatim Sangreen po preporuci prijateljice koja ih je vise vrsti isprobala ovo joj se pokazalo naj. Myrina koliko si ga pila na dan?
Ulje crnog Kima ima jako pozitivna djelovanja na organizam pogotovo ko ga počinje uzimati prije alergija da bi ojačao imunitet.
Možete probati u kapsulama i to Ulje crnog Kima proizvođač ZeinPharma Njemačka puno ga je lakše piti iz razloga što se ne osjeti nikakav okus a
lako ga uvjek imati kod sebe i piti kad treba jer u tečnom stanju baš i nije lako ga prenositi (posao i ostalo)
Ja kupujem ulje crnog kima za dijete i to od jednog dečka koji radi u Iranu i nosi mi, fitoterapeutica mi je objasnila da ulja crnog kima proizvedena u Europi nemaju jednako djelovanje tj svojstva i nisu jednako učinkovito kao ulja kima s njihovih prirodnih staništa.
Jedino pravo ulje crnog kima je ono iz Egipta, dakle egipatski crni kim.
Dakle ako je egipatski crni kim dovezen u zrnu u Europu i pretvoren ovdje u ulje, opet je ok jer je pravi crni kim.
Višestruko potpisujem!
Probali smo više različitih proizvođača, među zadnjima JGl...ništa u usporedbi sa egipatskim. Treba uzimati puno više kapi, okus ne neusporedivo blaži, a i ljekarnica mi je rekla da su dodatno pročišćena kako bi se izbjegnuo okus...
Mi smo jako zadovoljni egipatskim, a ove godine smo redovito uzimali cijelu godinu i izbjegli alergije!
E to mi zvuči logično, problem je s kimom koji se uzgaja u Europi
Haha pa svako stanište je za sebe...ko dva čovjeka, dva mrava, dva bilo čega..to je svemir faktora
To se obavezno savjetovati s doktorom. Nama se najbolji pokazao Sangreen egipatsko ulje moze se naruciti online.
Ja sam uzimala Kalinji i Citrofit od Biorame - pomaže ali je ukus baš grozan![]()
Imaš to i u kapsulama - moj mlađi sin povremeno koristi ove: https://www.biofarm.hr/product/ulje-...-kapsule-a-60/
Ja imam od tvornice zdrave hrane
Kad stavim žlicu u usta malo mučnem i progutam
Ja uzimam kapsule. Smrde, ali cini mi se da je i to daleko lakse od uzimanja ulja.
Da dam svoj doprinos nakon sto mi je i ova tema pomogla. Prosle zime popila bocu crnog kima od Nutrigolda iz tvornice i nisam kasljala, inace bi me mucio suhi kasalj po dva mjeseca.
Prije mjesec dana sam opet pocela piti, za sad nema kaslja na vidiku a svake zime bi me uhvatio jednom ili dva put. Toplo preporucujem
Ibrahime možete me kontaktirati na pm, imam velikih problema s peludnom hunjavicom pa imam par pitanja u vezu ulja crnog kima
jel netko ugooglao Ivu Bačliju?
evo ja npr.
http://www.radilica-osijek.com/index...d=345&Itemid=2
http://www.facebook.com/pages/Crni-k...a/316051288165
Uzimajte 3 puta dnevno jednu supenu kasiku corokotovog ulja, po mogucnosti prije obroka. Najdalje u roku od dva mjeseca biste trebali osjetiti znatno poboljsanje. Nakon toga mozete smanjiti dozu na jednu kasiku dnevno. I sam sam bio alergican na pollen (+ alergijska astma) i na psenicu. Od kada koristim corokotovo ulje jedem bez smetnje proizvode sa psenicom, a u proljece osjetim minimalnu reakciju na polen.
Nadam se da ce vam ova informacija biti od koristi