Pokazuje rezultate 1 do 50 od 188

Tema: Ulje crnog kima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj toolaa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam koristila ulje crnog kima na preporuku liječnika - preporučio mi je proizvod koji se prodaje u ljekarnama pod nazivom Kalinji, kao najkvalitetniji. na njemu, koliko se sijecam, postoje i navedene doze za djecu stariju od godine dana. evo linka s podacima

http://www.biorama.net/kalinji.html
    Kalinij=crni kim(nigella sativa)

Postoji i kumin-vrlo sličan izgledom crnom kimu, ali to nije to(Carum carvi).

Eventualno kao mjeru razlikovanja vidim količinu esencijalnih kiselina i ostalih tvari kod različitih proizvođača, pa je time diktirana i cijena. Ne znam što drugo.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Kalinij=crni kim(nigella sativa)

Postoji i kumin-vrlo sličan izgledom crnom kimu, ali to nije to(Carum carvi).
    Malo sam zbunjena, na mojoj ambalaži piše: Kalinji, ulje crnog kumina (sastav: ulje crnog kumina, nigella, sativa 100%), od Bio Rame

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

teica, mašnica i adio mare,
    ne vidim razloga zašto ne bih smjela dati podatke na forum, budući da se ne radi o reklami, niti o prodaji u kojoj ja imam nekakve koristi ili sl.
    g. Bačlija je proizvođač i prerađivač ljekovitog bilja i pčelar iz Baranje, čiji su proizvodi nagrađivani na raznim sajmovima i izlaganjima, a do točnijih informacija još možete doći ako samo ukucate njegovo ime na google.

ako se moderatori slažu, ja bih dala javno njegov kontakt, ako ne, neka brišu.

e-mail za narudžbe: clusterbioq@gmail.com i ivo.baclija@os.t-com.hr
    mob. (od 0 - 24) 092 1131 522

u osijeku proizvodi se mogu kupiti na glavnoj tržnici (zatvoreni dio) od utorka do subote od 9-13.(prepisujem s prospekta)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

g. Bačlija je proizvođač i prerađivač ljekovitog bilja i pčelar iz Baranje je na 10. sajmu sela na bUNDEKU, reko da ima prodaju i u Bosanskoj 38, ili šalje poštom
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.04.2011. at 19:41

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    g. Bačlija je proizvođač i prerađivač ljekovitog bilja i pčelar iz Baranje je na 10. sajmu sela na bUNDEKU, reko da ima prodaju i u Bosanskoj 38, ili šalje poštom
    Šalje poštom, plaćanje pouzećem.
    I najbolje je nazvati ga i naručiti.

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Gospodin Bačlija nije nikakav proizvođač ulja crnog kima, ulje koje on prodaje proizvodi tvrtka Suncokret iz Vojvodine. Ulje jest kvalitetno, ali u RH NITKO ne proizvodi ulje crnog kima, premda se neki očito vole tako reklamirati.

sade_74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i btw.slobodno zovite čovjeka, ili mu pišite email, vrlo je ljubazan i pristupačan. možda vam se neće javiti odmah, ali to je zato što stalno ide po tim sajmovima, priprema se i sl.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •