Citiraj m arta prvotno napisa Vidi poruku
MM i ja pijemo ulje crnog kima (hladno prešano) sad će biti dva mjeseca na preporuku nekolicine poznanika i rodbine, koji su jaaako zadovoljni.
mi smo kupili direktno od travara koji se bavi s time iz Baranje.
čekamo 09.mj da vidimo krajnje rezultate.
od g.Ive Bačlije i mi uzimamo, a također i brojne druge njegove eko proizvode (medove i ostala hladno prešana ulja).
moj mališa ima dvije godine i preporučio nam je četvrt čajne žličice za njega i evo zdrav je cijelu zimu. ne računam tu dvije lakše prehlade sa začepljenim nosom i kašljem koji su prošli u rekordnom vremenu upravo zahvaljujući crnom kimu.
inače, nakon 6 mjeseci uzimanja treba napraviti pauzu od 15 dana, tako nam je g.Ivo preporučio, zašto, nismo pitali.
mm i ja smo prije koristili herbalife proizvode i davali čitavo bogatstvo na njih za imunitet i ostale osobne potrepštine, i stvarno nismo bili bolesni. no tražili smo neku alternativu tome i zbog cijene i zbog toga što smo htijeli nešto stvrano prirodno i kad smo otkrili da možemo imati isti rezultat sa ovim eko proizvodima koji su uz ostalo financijski prihvatljive svima , dilema je bila riješena.
sad već hrpa naših prijatelja na našu preporuku uzima crni kim i za imunitet i za peludne i ostale vrste alergija.
samo što baš za alergije on preporuča kombinaciju uzimanja ulja c.k. sa njegovim medom 5 tibetanaca u kojem ima peludi ambrozije! u točno određeno vrijeme (mislim na period) i u određenoj količini ovisno kad nastupa peludna alergija.
inače ulje dođe 70kn 100ml, a med 30kn.