Imam sasvim jasan dojam da se u postupku pretakanja količina misteriozno poveća. Naime što - ulocirao sam bočicu domaćeg kalindžija (neću imenovati firmu) kojeg imam na zalihi već godinama (nažalost) i užeglo se. Hajd, što se usmrdilo, nitko mi nije kriv što ga nisam iskoristio na vrijeme, ali ...
Ulocirao sam i bočicu egipatskog habet el baraka (حبة البركة) dakle 100,00% oriđiđi turbo spešl... ulje crnog kima. Elem, ni nalik. Ovo egipatsko miriši, ima okus (OK, grdi, ali baš takav treba biti), ima boju... U istom trenutku ovo "domaće" miriši ali onako kao iz susjedne prostorije, okus je sasvim neutralan, a boja je poput suncokretovog.

Zaključujem da se domaći kalinji dobije parfimiranjem suncokretovog ulja s vrlo malo zaistač ulja od crnog kima. Kupce hipnotiziraju s nekakvim certifikatom i sve 5.