Pokazuje rezultate 1 do 50 od 188

Tema: Ulje crnog kima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Njemacki imunolog, Dr. Schleicher, tvrdi da je u jednoj studiji uspijesno lijecio 70% od 600 alergicara koji su bili ukljuceni u ove studije. Neke Osobe prekidaju terapiju ako ne osjete efekat u roku od par dana. Medjutim trebalo bi se uzeti u obzir da se u slucaju crnog kima (kao i kod mnogih drugih prirodnih lijekova) radi o uzrocnoj terapiji. Ne moze se ocekivati da se bolest za koju se uzroci gomilaju godinama odstrani u roku od par dana i to jos bez temeljne promjene nacina zivota i odgovarajuceg lijeka. Ko zeli osjetiti brz efekat treba traziti lijekove na polju konvencionalne medicine. Ovi se nazalost uglavnom baziraju na simptomaticnoj terapiji, te cesto nose sa sobom masu sporednih, nezeljenih efekata, a mora se uglavnom racunati i sa ponovnim pojavljivanjem simptoma bolesti nakon prestanka terapije.

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Izvanredna stvar ali da će u potpunosti riješiti problem alergije - vjerojatno neće. Nažalost jer je zaista čarobno ulje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ibrahim prvotno napisa Vidi poruku
    Njemacki imunolog, Dr. Schleicher, tvrdi da je u jednoj studiji uspijesno lijecio 70% od 600 alergicara koji su bili ukljuceni u ove studije. Neke Osobe prekidaju terapiju ako ne osjete efekat u roku od par dana. Medjutim trebalo bi se uzeti u obzir da se u slucaju crnog kima (kao i kod mnogih drugih prirodnih lijekova) radi o uzrocnoj terapiji. Ne moze se ocekivati da se bolest za koju se uzroci gomilaju godinama odstrani u roku od par dana i to jos bez temeljne promjene nacina zivota i odgovarajuceg lijeka. Ko zeli osjetiti brz efekat treba traziti lijekove na polju konvencionalne medicine. Ovi se nazalost uglavnom baziraju na simptomaticnoj terapiji, te cesto nose sa sobom masu sporednih, nezeljenih efekata, a mora se uglavnom racunati i sa ponovnim pojavljivanjem simptoma bolesti nakon prestanka terapije.
    Ibrahime, slazem se s ovim, ali imam pitanje: Zadnji put kad sam kupovala ulje crnog kima, rekla mi je apotekarica da pazimo jer se smije koristiti samo 6 tjedana, pa onda napraviti pauzu. Nisam to nigdje drugdje nasla (iako radimo pauze) pa me zanima misljenje...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

To prvi put cujem. Ja ga pijem vec 5 godina bez pauze Jedino sam, nakon sto su se astma i alergije povukle, smanjio dozu sa 3 supene na 1-3 cajne kasike dnevno.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ibrahime, slazem se s ovim, ali imam pitanje: Zadnji put kad sam kupovala ulje crnog kima, rekla mi je apotekarica da pazimo jer se smije koristiti samo 6 tjedana, pa onda napraviti pauzu. Nisam to nigdje drugdje nasla (iako radimo pauze) pa me zanima misljenje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To prvi put cujem. Ja ga pijem vec 5 godina bez pauze Jedino sam, nakon sto su se astma i alergije povukle, smanjio dozu sa 3 supene na 1-3 cajne kasike dnevno.
    Hvala, tako cemo i mi - kao i do sada. Ne dajem djeci crni kim ljeti kad odemo na more, pa se disni problemi smanje na nulu. Opcenito, bolje im je iako povremeno kisu kad se zateknu negdje u prasini ili kad je sezona breze... Znamo i za gore.

meeMee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo ako mi može netko odgovorit bila bih jako zahvalna. napisali ste da pijete 5 godina- jeste li poboljšanje osjetili tek nakon 2,3 il 4 godine ili već 1. godine korištenja? jer kao što sam napisala pijem već dugo, cvat trava počinje u 4. mjesecu pa ćemo vidjeti ali sumnjam da ću ga nastavit pit ako neće uopće djelovat
    i ja sam alergična i na konzervanse, a kad pojedem nešto što mi ne odgovara, opet se javi svrbež (bez obzira što pijem kim- dakle tu je učinak 0 bodova)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •