-
Ah, evo i mene s nastavkom price.
Ona infekcija u 10. mjesecu je ipak bila nekakva viroza, a ne bronhitis i sve je proslo super.
U 11. mjesecu je jednom imala upalu grla,pa sam se ponadala da to znaci da joj je imunitet ojacao, pa se bolest sada zadrzava na grlu, ne spusta se vise na bronhije.
A onda, u tjednu prije Bozic, upala pluca. Dan prije badnjaka smo zavrsili u bolnici. Intravenozno je dobivala najprije 8 dana jedan antibiotik koji je donekle snizio crp, a onda jos 10 dana drugi, koji je ocistio krvnu sliku.
Nakon toga na kontrolnom rentgenu se i dalje vidjela upala,nesmanjena. Nakon bronhoskopije se saznalo da je tom bronhiju zadebljana stijenka od upale, pa se sekret nije mogao izlucivati van, nego je ostao zarobljen unutra. Sada radimo jos vjezbe disanja i tako, da prodise tim dijelom pluca.
Cijelo to vrijeme, od pocetka 10.mjeseca, ona je pila po pola cajne zlicice ulja crnog kumina (Chemigovog) dva puta dnevno.
I na kraju takva grozna upala pluca, sa suzenjem bronhija, dva i pol tjedna u bolnici.
Zavrsih jako razocarana.Stalno okusavamo nekako joj podici imunitet, ali sto god da probamo, a drugi ljudi to hvale, kod nas ne ispadne tako. A dajemo joj dosljedno i mjesecima.
Prvo je to Petrovicev med s dodacima, sljedece godine Ekolostrum, nakon toga ulje crnog kumina.
Mislim, svaki od tih pripravaka samo davali po tri, cetiri mjeseca u komadu, dvije sezone godisnje, svaki dan, napisah vec, redovno i disciplinirano.
A ona je i dalje kao pahuljica, stalno bolesna.
Ove godine mi se eto cinilo da ide na bolje, bas sam se bila ohrabrila, pomislih da je vec i ona starija i jaca, i jos ulje crnog kumina, odlicno za bronhitise.
A onda udarac, totalni knockout. Sad se bojim poslati ju uopce u vrtic nazad. A voli ici u vrtic, i koristi joj psihicki, sretna je tamo. A mene strah, obje imamo jos uvijek traume iz bolnice, tek sad izlaze na vidjelo, jace nego prije.
Dobili smo sad nekakav prirodni lijek opet, iglice bijelog bora kuhane u vodi, pa procijedeno. Onda je u tu vodu dodan livadni med. Navodno odlican lijek za pluca. Ja se vise ne nadam nicemu posebnom, ali eto dajemo joj i to, redovno. Je li to neki poznati lijek?
Dajemo joj i riblje ulje jer je zima, a i ne izlazi bas van.
Znam da kukam, ali zaista sam imala vjere u ulje crnog kumina, a nazalost nije nam se pokazalo onako efikasno kao sto sam ocekivala. Mozda bi bez njega bilo i gore, ali ocekivala sam neku sretniju pricu, kao sto su iskustva nekih od vas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma