Pokazuje rezultate 1 do 50 od 188

Tema: Ulje crnog kima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Dakle ako je egipatski crni kim dovezen u zrnu u Europu i pretvoren ovdje u ulje, opet je ok jer je pravi crni kim.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle ako je egipatski crni kim dovezen u zrnu u Europu i pretvoren ovdje u ulje, opet je ok jer je pravi crni kim.
    Višestruko potpisujem!
    Probali smo više različitih proizvođača, među zadnjima JGl...ništa u usporedbi sa egipatskim. Treba uzimati puno više kapi, okus ne neusporedivo blaži, a i ljekarnica mi je rekla da su dodatno pročišćena kako bi se izbjegnuo okus...
    Mi smo jako zadovoljni egipatskim, a ove godine smo redovito uzimali cijelu godinu i izbjegli alergije!

Datum pristupanja
    Jun 2020

Početno

Citiraj mala laia prvotno napisa Vidi poruku
    Višestruko potpisujem!
    Probali smo više različitih proizvođača, među zadnjima JGl...ništa u usporedbi sa egipatskim. Treba uzimati puno više kapi, okus ne neusporedivo blaži, a i ljekarnica mi je rekla da su dodatno pročišćena kako bi se izbjegnuo okus...
    Mi smo jako zadovoljni egipatskim, a ove godine smo redovito uzimali cijelu godinu i izbjegli alergije!
    Pozdrav, zanima me koje je to egipatsko ulje, proizvodjac, gdje mogu da ga pronadjem? Jako mi je bitno da nadjem kvalitetno ulje, jer mi treba za lijecenje tumora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •