Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Kolač sa šljivama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    annie, odličan je, biskvit je jako ukusan. Jedino je mojoj ćudljivoj pećnici trebalo 40 minuta da se kolač ispeče.
    Stavila sam 1,5 šalicu šećera i dovoljno mi je slatko. Šljive su bile prekisele (nedovoljno zrele), ali u kombinaciji s biskvitom je bilo ok.
    Sljedeći na redu je naslovni recept od ivancice, samo trebam nabaviti slatke, zrele šljive.
    Otkrij mi tajnu, koje si šalice koristila? Samo tu malu za kavu ili?
    Ja sam šećer sipala sa malom, ulje i brašno sa velikom, s time da sam stavila samo 3 velike šalice brašna (2 bijelo glatko i 1 kukuruzno) jer sam u tom trenu skužila da sam nešto fulala. Šljive nisu potonule u tijesto (toga sam se bojala), ali sam i ja pekla dulje. Kolač je na kraju ispao super,ali me baš zanima kako sam trebala raditi (pa da imam izgovor da ga ponovim ).

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Otkrij mi tajnu, koje si šalice koristila? Samo tu malu za kavu ili?
    Ja sam šećer sipala sa malom, ulje i brašno sa velikom, s time da sam stavila samo 3 velike šalice brašna (2 bijelo glatko i 1 kukuruzno) jer sam u tom trenu skužila da sam nešto fulala. Šljive nisu potonule u tijesto (toga sam se bojala), ali sam i ja pekla dulje. Kolač je na kraju ispao super,ali me baš zanima kako sam trebala raditi (pa da imam izgovor da ga ponovim ).
    Moje šalice za kavu su od 1,5 dcl. Stavila sam 1,5 šalicu šećera, 1,5 šalicu ulja i 5 šalica brašna (šest mi se činilo previše).
    Voće mi nije potonulo na dno, biskvit je jako mekan i ukusan, a više šećera bi mi bilo zaista previše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •