-
kako dojiti zubatu bebu :)
Već nas dugo nije bilo na ovom dijelu foruma (srećom!), ali opet imamo problema. Naime, AA ima 7 velikih, lijepih i oštrih zuba i u zadnja 2-3 dana je počeo stiskati dojku zubima dok jede. Nije pravi ugriz, već kao da je pokušava spriječiti da pobjegne
Naravno, nakon 3 dana takvog dojenja, meni se pojavila ranica i boli.
Probala sam mu reći NE, ali to ga uvijek rasplače, čak i kad kažem nježno. /Mamina mimoza/
Probala sam ga namjestiti da dublje primi bradavicu - primi ju i onda elegantno zubima klizne do korijena bradavice, stisne i nastavi pobožno cicati.
Probala sam mu potisnuti bradicu prstom da više otvori usta - samo spusti bradu na prsa dok ja pritišćem.
Najgore mi je što ga je jako teško odvojiti kada stisne zubiće jer tu ne pali stavljanje prsta u kut usta.
-
Sve mi je ovo od nekud poznato...
Dok će biti tvoje reakcije, bit će i grickanja...
Stisni zube i nemoj ni uzdahnuti kad to sljedeći put napravi i vidjet ćeš - probat će još dva tri puta i jednostavno će mu dosaditi
-
imali smo isti problem (i sada se ponekad desava)
teta apri dala super ideju....kad doji daj mu igracku da se zabavi...neku mekanu plisanu...
i ne reaguj! koliko god da boli...ako reagujes bice jos gore
-
Možda nisam dobro objasnila - to nije iznenadni ugriz, ni grickanje bradavice, već "učvršćivanje" bradavice u ustima uz pomoć zuba
Jednom kada učvrsti bradavicu, više ne pojačava stisak - ali je ipak bolno. Imali smo prije 6-7 tjedana faze pravih ugriza (srećom, brzo ga je prošlo), nekoliko puta sam bila i u krvi i ovo nije ni slično. Ovo stiskanje on radi uvijek, čak i dok spava pa vjerujem da nema veze s mojom reakcijom. Probat ću s plišanom igračkicom, iako mi nešto govori da će cika biti zanimljivija...
-
Osoblje foruma
Mommy, proći će. Lovro je stvarno kasno dobio zube (sa 10 mjeseci), ali si je sa desnima znao učvrstiti bradavicu...
Danas kad doji, nikad me ne "cvikne", osim slučajno u snu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma