Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: HTV treba dvije mame koje su imale problema

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno HTV treba dvije mame koje su imale problema

HTV, povodom Tjedna dojenja, priprema emisiju u kojoj će se govoriti o važnosti podrške u rodilištu, patronažnih sestara, pedijatara...

Trebaju dvije mame koje bi govorile o tome (nije važno koliko su djeca stara).

Molim vas da se javite i da pokušamo ukazati koliko je velik problem u nedovoljnoj edukaciji, želji, volji, pažnji... onih kojima nakon poroda najviše vjerujemo kada su u pitanju naša djeca i dojenje.

(Javite mi se na pp, spojit ću vas s novinarkom. Snimanje bi bilo u ponedjeljak, oni dolaze gdje treba, emitiranje u utorak).

Hvala

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja bi, ali uskoro moram opet u rodilište pa nebi da mi se ne bi "osvetile", ali što se radi o neinformiranosti, što o neželji da se pomogne- otom-potom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sve dok se bojimo "osveta", nećemo ništa promijeniti

ne bih rekla da ljudi tako dobro pamte imena i face onih koji se jednom pojave na TV.
    ja ne znam ni kako nam svi ministri izgledaju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa jel se javio tko?

ja bih rado, ali ja sam imala super iskustva i sa sestrama i s doktorima. u oba slučaja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Val, nisi reprezentativan uzorak.
    Na tvoju sreću i na novinarkinu žalost.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja isto kao Val

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

samo da kažem da sam ja bila u sličnoj emisiji pred 9 godina ( kad smo zaglavili u Klaićevoj)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

s obzirom na to kaj bi ja sve imala za reći mislim da bi me itekako zapamtile

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gle i ja sam se svađala kad je mala bila u bolnici da hoću da bude na cici , alergičar je (pred 4.5 godine) i nisu mi dali, poslije mi dktorica nije htjela dat papire za njegu jer kao dete može pit Pregomin, na kraju je ispalo da je alergična i na njega.
    mene više ljuti da mi nije nitko reko da se dete može vratit na cicu , pa sam izdajala godinu dana, jer nisam htjela da mali pije kemiju, a iz cice nije htio piti( dobro ja sam imala urino infekciju, koju sam posxlije složila), ali mi nitko to nije pričao, i si su samo pričali o formulama, a on na moju sreću nije njih htio. to sam s malom uspjela složit samo radi ranijeg iskustva.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom na to kaj bi ja sve imala za reći mislim da bi me itekako zapamtile
    pa, stvar je u načinu na koji se nešto kaže.
    kritika se može uputiti i dobronamjerno, i konstruktivno... ne mora se odmah đonom.

ne znam je li itko više od Roda istupao u medijima na ovakvu temu, bile smo i po nekoliko desetaka puta (dovoljno da nas se upamti) i ne znam je li ijedna od nas imala zbog toga problema.

ne nagovaram te, nije svatko niti za govor pred kamerama...

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja imam sa sva tri djeteta različito iskustvo. prije 12 godina iz rodilišta smo izišli s uputom :ne dojiti češće od svaka 4 sata......dojili neuspješno 1 mjesec
    prije 9 god. slično, ali uz izdajanje dojili 4,5 mj isključivo, pa nadohrana, pa prestanak s nekih 6,5 mj jer "ma,ne treba mu više to...."
    a sada: prvi podoj po porodu, pa dojenje na zahtjev, pa uputa ista takva....rezultat: isključivo dojenje 6 mj, trenutna nadohrana-3 obroka (sada mu je 9mj), ali i dalje najdraža je cica....x puta u danu (i noći)
    sva tri puta rodila u istom rodilištu, a zaslugu za uspješno dojenje pripisujem najvećim dijelom ovom portalu i forumu. da sam prije znala to što sam naučila tijekom i nakon ove trudnoće ne bih sigurno imala problema.
    e,sad, ne znam je li to ono što tražite, a od kamera me malo hvata frkica, ali....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

3xmama, ja mislim da si ti idealna sugovornica.
    jer pokazuje kako mama ipak najviše mora sama poduzeti da bi uspjela, a i to da se u 15 godina ništa promijenilo nije unatoč UNICEF-u i informacijama.

pišem ti novinarkin broj na pp, javi joj se obavezno, pa onda odluči želiš li ili ne pred kamere.

hvala na dobroj volji

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vidjela sam poruku, nazvat ću je

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala trostrukoj mami i hvala (maši) koje će odraditi emisiju.
    sigurna sam da će obje biti odlične

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •