Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: vaginalni porod bebe na zadak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Čudno mi je da su ti zakazali CR ako si drugorotka i ako bebica nije velika.

Ja sam danas 41+1, curka je još uvijek na zadak i u dogovoru sa dr. Jukićem čekamo da krene samo pa ćemo odlučiti što i kako ćemo.
    Zadnja UZV procjena je 4300 gr

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam ih pitala da li moze carski rez...i oni su rekli ako hoces..ja se mnogo plasim...i prirodnog porodjaja a pogotovo carskog reza..najgore od svega mi je sto nemam svoje misljenje...cr zakazan je 21.09. sve se potajno nadam krenuce malena i pre toga...

Svaka cast radjas velikog bebca a ja mrvicu a sin mi je imao 3300gr. U Norveskoj hocee da furaju samo prirodan porodjaj..a opet njima se dopada ako npr. bebac krene sa nogicama nego samo guza prvo..pa kako cu ja to znati kako ce krenuti..ne plasim se ni seckanja dole ni nista najvise za njeno zdravlje...i koliko ce trajati porodjaj sa sinom je islo sporo 18h..ali sutradan sam se osecala kao nova..a cr opet je to operacija..pa oporavak...

HRVATSKI SAJTOVI SU ZAKON I MNOGO BOLJE SE INFORMISEM NA NJIMA.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

moj prvi porod je bio na zadak vaginalno i cetvrti sada nedavno u os bolnici iskusna doktorica i sve proslo za pet

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

moj prvi porod 2007. godine je bio također na zadak, prirodno, beba 2850 i 50 cm. bio je dug 13 sati trudova....sporo se spustala, ali je sve prošlo u redu. sada očekujem drugu curicu....dugo mi je bila zadak, ali na prošlom pregledu je bila glavom prema dolje..... sad sam u 34 tjednu i stalno se bojim da mi se ne vrati u zadak jer ima mnogo plodne vode i rita se.... Dr kaže da je ova beba krupnija od prve i da je za sada sve u redu. samo molim Boga da ostane glavom prema dolje tako da mogu roditi prirodno.....ako sam izdržala prvi put...izdržat ću i drugi....jer carski rez je ipak operacija i ne možeš na noge kad hoćeš, a oporavak nije kod svakoga isti......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •