Pokazuje rezultate 1 do 50 od 213

Tema: vaginalni porod bebe na zadak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili se jednostavno moraju tako roditi

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ili se jednostavno moraju tako roditi

I ja vježbam sve moguće vježbe, mamljenje lampicom, muzika, ali mislim da ne bude ništa od toga, točno mi glavicu smjestio pod lijevo rebro i ni mrdnut, malo se ponekad preseli na desno, ali u pravilu je uvijek na lijevoj strani!

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sve je više beba okrenuto na zadak, a nekako ne vjerujem da je to zato jer ih se sve više želi roditi tako, bit će da i naš lifestyle ipak igra ulogu.
    Ne tako davno je položaj ženinog tijela u poslu i svakodnevnim aktivnostima bio većinom prema naprijed, čineći od našeg trbuha nešto poput viseće ležaljke u kojoj je najudobniji položaj za bebu bio glava prema dolje, leđa prema van.
    Danas dosta vremena provodimo zavaljene unatrag, a u tom položaju više nije mamin trbuh udobna ležaljka nego su to mamina leđa, pa u skladu s time i bebe mijenjaju preferirani položaj u glava gore trbuh prema van.

Zanima me kako dugo ste pokušavale s vježbama za okretanje? Kad ste zaključile da beba ipak ne želi promijeniti položaj? Pitam to čisto iz razloga jer mi je primalja koja sa svojim trudnicama radi te vježbe rekla da je do sada u karijeri imala svega dva poroda na zadak jer joj se gotovo sve bebe nakon vježbanja okrenu. Te dvije su valjda fakat htjele van na zadak i nikako drugačije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •