-
gdje na bazen?
moje pitanje se odnosi na Zgb., ali nadam se da će cure i iz drugih krajeva lijepe naše napisati koju preporuku
kako imam problema sa vratnom kralježnicom i fizijatrica je preporučila plivanje (leđno), zanima me da li je netko skoro bio na nekom bazenu u Zagrebu i u kakvom sam stanju (znam da su u lošem, ali se nadam nekom pozitivnom iskustvu
)
inače nismo ljubitelji bazena, ali zdravlja radi skoknula bi negdje na sat vremena plivanja
-
-
nemam friških iskustava, ali nekoliko osoba mi je reklo da je sve dosta dotrajalo i da se baš ne ulaže u obnovu. nedavno je bio neki duži članak u novinama, obišli su sve bazene u gradu i dosta je bio negativan ... zato i pitam, zanima me koliko je taj članak bio realan (nažalost sad ga ne mogu naći)
možda sam se malo "pregrubo" izrazila rečenicom "u lošem stanju", ali eto i inače sam malo skeptična u čistoću vode i prostorija, pa valjda od tuda malo negativniji stav
nadam se da ću uskoro promijeniti mišljenje, kralježnica bi mi bila zahvalna
-
Posljednje uređivanje od Cathy : 29.07.2010. at 14:20
-
Bazen na Trgu sportova je mal i dotrajao.
-
Utrine su gotovo novi bazen i u odličnom je stanju.
Samo ovo ljeto je gužva jer je Sava zatvorena zbog preuređenja....
-
izgleda da su Utrine najbolje, a i najbliže su mi. Šalata mi isto izgleda ok (vanjski bazen) ali imaju bezveze radno vrijeme pa ne stignem s posla.
može još koji tips & tricks, da li treba kapa, kakve su svlačione, gdje se ostavljaju stvari ...
-
jel bio ko skoro gdi i kakvi su dojmovi, kak izgleda sava ( bazen) i dal se može iz unutarnjeg u vanjski i obrnuto, po ovom ljetu????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma