Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: gdje na bazen?

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno gdje na bazen?

moje pitanje se odnosi na Zgb., ali nadam se da će cure i iz drugih krajeva lijepe naše napisati koju preporuku

kako imam problema sa vratnom kralježnicom i fizijatrica je preporučila plivanje (leđno), zanima me da li je netko skoro bio na nekom bazenu u Zagrebu i u kakvom sam stanju (znam da su u lošem, ali se nadam nekom pozitivnom iskustvu )

inače nismo ljubitelji bazena, ali zdravlja radi skoknula bi negdje na sat vremena plivanja

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto mislis pod "u losem stanju"?

meni su svi ZG bazeni vise nego ok
    Utrine
    Mladost na Savi
    Salata

za zimsko plivaliste Mladost na Trgu sportova sam jedino cula da je staro i "dotrajalo" (mada nemam pojma sto bi to znacilo), ali nisam bila pa nemam svojih dojmova. Djeca su tamo isla na plivanje, i nisu nikad komentirala da im je ruzno, lose isl)

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nemam friških iskustava, ali nekoliko osoba mi je reklo da je sve dosta dotrajalo i da se baš ne ulaže u obnovu. nedavno je bio neki duži članak u novinama, obišli su sve bazene u gradu i dosta je bio negativan ... zato i pitam, zanima me koliko je taj članak bio realan (nažalost sad ga ne mogu naći)
    možda sam se malo "pregrubo" izrazila rečenicom "u lošem stanju", ali eto i inače sam malo skeptična u čistoću vode i prostorija, pa valjda od tuda malo negativniji stav
    nadam se da ću uskoro promijeniti mišljenje, kralježnica bi mi bila zahvalna

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Utrine su OK.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 29.07.2010. at 14:20

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bazen na Trgu sportova je mal i dotrajao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Utrine su gotovo novi bazen i u odličnom je stanju.
    Samo ovo ljeto je gužva jer je Sava zatvorena zbog preuređenja....

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

izgleda da su Utrine najbolje, a i najbliže su mi. Šalata mi isto izgleda ok (vanjski bazen) ali imaju bezveze radno vrijeme pa ne stignem s posla.

može još koji tips & tricks, da li treba kapa, kakve su svlačione, gdje se ostavljaju stvari ...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel bio ko skoro gdi i kakvi su dojmovi, kak izgleda sava ( bazen) i dal se može iz unutarnjeg u vanjski i obrnuto, po ovom ljetu????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •