Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Otpadanje kosice

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Otpadanje kosice

Moj maleni je imao dugu crnu kosicu kad se rodio.Ima 5 tjedana i dosta mu je sve otpalo,sad mu raste mu kratka plava kosica.Zanima me je li to normalno?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da je normalno, moja se Lucija rodila crna, sad je plava.. Nije imala puno kose, ali sam znala primijetiti na dekici na kojoj je spavala crne dlačice pa sam pretpostavila da joj se mijenja kosa..

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Najnormalnije. Gotovo svima otpadne ta prva kosica, mada ne u potpunosti. I može narasti nova sasvim različite boje i strukture od te prve.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Apsolutno normalno. Moja kećer se rodila s crnom kosom, sva joj je otpala i danas je najsvijetlija od moje tri plavuše.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Naravno da je normalna. Svima otpadne prva kosica. Moj J. se rodio s crnom kosom-sad je plav plav...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

To sam i mislila,ali uvijek me kopka onaj mali crv sumnje i panika da li je sve ok.Hvala na odgovorima

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej, ima i nas kojima kosa ne opada!

doduše, moj stariji sin je kako su cure već spominjale, rođen sa crnom kosicom koja je opala sva i narasla potpuno plava da bi poslije potamnila i sad je valjda smeđe boje, tako nekako,
    ali ovaj mali je rođen kao kosaner pravi, ko da je bio na HM koncertu a ne u mojoj tibi, sav u kosu zamotan pri porodu LOL

opalo mu je nešto, uglavnom dijelovi koji se taru kod ležanja isl. ali dobar dio toga smo morali ošišati dosta rano jer je grozno izgledalo, skinuli smo dobrih 15 cm!!!!

i sad je opet zarastao sav, leti kosa na sve strane, i opet će fasovati šišanje, a nema još ni punu godinu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Normalno je ne brini, moja M se rodila sa puuuuno kosice nakon toga je počela opadati tako da je prošlo ljeto bila skoro pa ćelava i onda joj je opet počela rasti tako da smo ju do sada več 4 puta trebali šišati!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa Vidi poruku
    hej, ima i nas kojima kosa ne opada!

mali je rođen kao kosaner pravi, ko da je bio na HM koncertu a ne u mojoj tibi, sav u kosu zamotan pri porodu LOL

opalo mu je nešto, uglavnom dijelovi koji se taru kod ležanja isl. ali dobar dio toga smo morali ošišati dosta rano jer je grozno izgledalo, skinuli smo dobrih 15 cm!!!!

i sad je opet zarastao sav, leti kosa na sve strane, i opet će fasovati šišanje, a nema još ni punu godinu
    isti naš slučaj!
    devojčice su promenile kosu, a malac gubi tek po koju dlaku na potiljku. i čupaaav je (i loknast-)!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sasvim normalno, moji su oboje bili crni a sad su plavi. Stariji polako pocinje da tamni tj poceo je ali nas sunce demantuje opet je poplaveo... A ljudi su tako dosadni sa pitanjima kako to da su oni plavi a MM i ja crni, inace smo oboje bili crni pa plavi kao deca.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojima nije pretjerano otpadala prva kosica; starija je rodjena s cupom kose i samo je nastavila rasti, a mladja kratke, rijetke kosice. Ostala im je ista boja kose, a otpadat im je pocela kada su pocele okretati glavicu pa im je od trenja ocelavio dio izgledale su kao fratri. I to je naraslo kada su pocele sjediti.
    Posljednje uređivanje od mmamma : 31.07.2010. at 12:22

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kad obicno pocne otpadat ta prva kosica?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To se i Sunčici dogodilo, samo što je ona dulje bila "privremena crnka". Rodila se s tamno smeđom kosicom, drugu polovinu prve godine provela skoro bez kosice. A sad ima već prilično guste plave kovrčice

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mmamma prvotno napisa Vidi poruku
    izgledale su kao fratri.
    XD

Baš, tako i moj! Pogotovo što je prva kosa bila puno tamnija nego ova nova.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi sad imamo gotovo 9 mjeseci, a omjer nove i stare kosice je 1:1.
    Nova je znatno svjetlija od stare, a upravo završava i faza "fratrice".

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj a.k. prvotno napisa Vidi poruku
    Kad obicno pocne otpadat ta prva kosica?
    Mislim da je počelo već s nekih dva mjeseca, ne sjećam se više točno.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

haha, fratri!-)
    i mom malcu se pojavlila mala ćela pozadi od ležanja, ali je pokrijemo loknicama!
    on izgleda više kao one dedice što navlače kosu na ćelu da je sakriju...
    kad je dobro očešljano, ni ne vidi se...

natilalimaci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Leonu počela otpadati odmah, valjda s mjesec dana. Sada gore ima plavu kosicu, odozada tamno crvenkastu i u sredini odozada ima veliku rupu od okretanja. Mali 5-mjesečni punker .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •