Moj maleni je imao dugu crnu kosicu kad se rodio.Ima 5 tjedana i dosta mu je sve otpalo,sad mu raste mu kratka plava kosica.Zanima me je li to normalno?
Moj maleni je imao dugu crnu kosicu kad se rodio.Ima 5 tjedana i dosta mu je sve otpalo,sad mu raste mu kratka plava kosica.Zanima me je li to normalno?
Mislim da je normalno, moja se Lucija rodila crna, sad je plava.. Nije imala puno kose, ali sam znala primijetiti na dekici na kojoj je spavala crne dlačice pa sam pretpostavila da joj se mijenja kosa..
Najnormalnije. Gotovo svima otpadne ta prva kosica, mada ne u potpunosti. I može narasti nova sasvim različite boje i strukture od te prve.
Apsolutno normalno. Moja kećer se rodila s crnom kosom, sva joj je otpala i danas je najsvijetlija od moje tri plavuše.
Naravno da je normalna. Svima otpadne prva kosica. Moj J. se rodio s crnom kosom-sad je plav plav...
To sam i mislila,ali uvijek me kopka onaj mali crv sumnje i panika da li je sve ok.Hvala na odgovorima
hej, ima i nas kojima kosa ne opada!
doduše, moj stariji sin je kako su cure već spominjale, rođen sa crnom kosicom koja je opala sva i narasla potpuno plava da bi poslije potamnila i sad je valjda smeđe boje, tako nekako,
ali ovaj mali je rođen kao kosaner pravi, ko da je bio na HM koncertu a ne u mojoj tibi, sav u kosu zamotan pri porodu LOL
opalo mu je nešto, uglavnom dijelovi koji se taru kod ležanja isl. ali dobar dio toga smo morali ošišati dosta rano jer je grozno izgledalo, skinuli smo dobrih 15 cm!!!!
i sad je opet zarastao sav, leti kosa na sve strane, i opet će fasovati šišanje, a nema još ni punu godinu![]()
Normalno je ne brini, moja M se rodila sa puuuuno kosice nakon toga je počela opadati tako da je prošlo ljeto bila skoro pa ćelava i onda joj je opet počela rasti tako da smo ju do sada več 4 puta trebali šišati!![]()
Sasvim normalno, moji su oboje bili crni a sad su plavi. Stariji polako pocinje da tamnitj poceo je ali nas sunce demantuje
opet je poplaveo... A ljudi su tako dosadni sa pitanjima kako to da su oni plavi a MM i ja crni, inace smo oboje bili crni pa plavi kao deca.
Mojima nije pretjerano otpadala prva kosica; starija je rodjena s cupom kose i samo je nastavila rasti, a mladja kratke, rijetke kosice. Ostala im je ista boja kose, a otpadat im je pocela kada su pocele okretati glavicu pa im je od trenja ocelavio dioizgledale su kao fratri. I to je naraslo kada su pocele sjediti.
Posljednje uređivanje od mmamma : 31.07.2010. at 12:22
To se i Sunčici dogodilo, samo što je ona dulje bila "privremena crnka". Rodila se s tamno smeđom kosicom, drugu polovinu prve godine provela skoro bez kosice. A sad ima već prilično guste plave kovrčice![]()
Mi sad imamo gotovo 9 mjeseci, a omjer nove i stare kosice je 1:1.
Nova je znatno svjetlija od stare, a upravo završava i faza "fratrice".
haha, fratri!-)
i mom malcu se pojavlila mala ćela pozadi od ležanja, ali je pokrijemo loknicama!
on izgleda više kao one dedice što navlače kosu na ćelu da je sakriju...
kad je dobro očešljano, ni ne vidi se...
Leonu počela otpadati odmah, valjda s mjesec dana. Sada gore ima plavu kosicu, odozada tamno crvenkastu i u sredini odozada ima veliku rupu od okretanja. Mali 5-mjesečni punker.