Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Odbili me kao dobrovoljnog darivatelja krvi

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa Vidi poruku

radi praktičnosti ?
    i ubijanja 2 muhe odjednom ?

odustajem od bilo kakve daljnje rasprave
    to ne može biti razlog
    kad su ovako ozbiljne stvari u pitanju
    Pa cek malo, po ovome sto pises ispada da je u konkretnom Buckinom slucaju ona poslana na testiranje zato sto spada u rizicnu skupinu.

Medjutim, ako se kod lijecenja neplodnosti sve zene rutinski salje na testiranje, onda ispada da sve one spadaju u rizicnu skupinu - meni taj silogizam ne stima bas. Da sutra Milinovic zakljuci da se to testiranje novcano ne isplati i ukine ga, odjednom bi Bucka preko noci postala opet pozeljna darovateljica krvi. A ni luk jela ni luk mirisala :D

Takodjer, da se sad nije spremala za postupak potpomognute, onda bi uzeli njenu krv, ne bi bilo svrstavanja u skupinu rizicnih.

Ne kuzim na koji nacin bi to zastitilo dijete na operaciji, i od cega.

Da se razumijemo, jasno mi je zasto postoje protokoli i zasto ih se lijecnici kruto drze, to tako mora biti i tocka. Ali razumijem zasto se Bucka osjeca lose. Postoji masa ljudi kojima ni ne pada napamet testirati se na HIV i hepatitis, a rizicno se ponasaju (ili su to cinili u proslosti). Hoce li ili ne biti svrstani u rizicnu skupinu ovisi samo o njihovoj iskrenosti (cesto i prema samima sebi) pri popunjavanju upitnika.
    Ne znam, oprez je u uvijek dobar, ali ima nesto i u razumu i logici.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 29.07.2010. at 16:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •