Pokazuje rezultate 1 do 50 od 110

Tema: Odbili me kao dobrovoljnog darivatelja krvi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dobila odgovor ravnateljice HZTM-a.
    "Poštovana gđo. X,
    Najiskrenije se ispričavam zbog situacije u kojoj ste se našli želeći učiniti dobro djelo.
    Po tekstu kojeg ste napisali apsolutno ne pripadate ni u kakvu skupinu sa povećanim rizikom za darivanje krvi. Stoga sam i tražila očitovanje djelatnika koji su bili nazočni jer objašnjenje kojeg ste dobili uz predočenje dokumentacije je za mene trenutno bez dodatnih objašnjenja djelatnika zaista neosnovano.
    Nama je važna iskrenost i povjerenje davatelja jer nemamo nultog rizika (testovi za krvlju prenosive bolesti su 99,9% osjetljivi i specifični, ali uvijek postoji mali postotak u kojem nije moguće „uhvatiti“ zarazu zbog tzw. window perioda – vremena od trenutka zaraze do pojave dovoljnog broja virusa ili antitijela protiv njih u cirkulaciji). Taj period za pojedine viruse iznosi od deset do trideset dana i u tom vremenu nemoguće ih je detektirati. Zbog tih spoznaja i svijesti o nepostojanju nultog rizika mi često „pušemo na hladno“, ali to nije razlog odbijanja u Vašem slučaju.
    Ispričavam se iskreno još jednom u moje osobno ime i u ime djelatnika koji su napravili propust o kojem ću nešto više službeno saznati tijekom dana.
    Vjerujte mi da za nas sigurno niste građani drugog reda. Naprotiv, svi koji i pokušaju darovati krv zaslužuju posebno poštovanje ne samo za mene osobno nego i za sve ljude koji cijene dobrotu.
    Želim Vama i Vašoj obitelji dobro zdravlje i uspjeh na putu kojim ste krenuli, prvenstveno ispunjenje želje da Vaša djevojčica dobije bracu ili seku.
    Uz srdačan pozdrav
    S poštovanjem
    Irena Jukić"
    Posljednje uređivanje od bucka : 30.07.2010. at 11:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •