-
cice?
zanima me jel ima jos bebica koje imaju otecene cice? moja malena ih ima - 8 mj, nisam se pretjerano brinula, mislila sam valjda je od mojih hormona posto joj je glavna hrana jos uvijek moja cica. danas smo bili na redovnoj kontoli i dr. je komentirala da zna bit cesto i da ne treba nis znacit. al je rekla da ak se ne povuce do 1. godine da ce nas slat endokrinologu ( koji prvi put vjerojatno ni nece vadit hormone, nego ju samo pregledat ). pa me zanima, jer tu ima puno mama koje doje jel i kod vasih bebica bilo tak? mojoj nisu jako velike, al vidi se kad je gola, nije joj sve ravno. aj pliz koji odgovor.
-
Vis vis... malica ima male male sisice, nikad mi nije palo na pamet da je to za endokrinologa...
Ja sam 100% uvjerena da je to od mojih hormona i to mi se ne cini ozbiljno ili opasno. Bas cu pitati na sljedecem pregledu...
Sorry, znam da nisam od pomoci....
Posljednje uređivanje od TTiL : 29.07.2010. at 23:40
Razlog: Dopuna
-
a hvala ti. i ja isto ne mogu rec da sam u panici. isto ko ti, uvijek si mislila od mojih hormona i nis. al nije mi bilo bas svejedno kad se dr. zagledavala i komentirala. makar i ona je rekla da je cesto i da nije za paniku, a posto me i zna jos je rekla " molim te nemoj ju nikud vodit ".
-
moja cura još uvijek to ima, a sad ima 3.5 g.
s tim da je sad puno slabije nego prije, najgore je bilo prije godinu dana.
na endokrini smo završili iz drugih razloga, ali je tamo dr. kad ju je vidjela odmah tražila vađenje hormona, uzv štitnjače i rtg šake.
s tim nalazima idemo opet na pregled. čisto da znaš ukoliko te budu slali na daljnje pretrage što možeš očekivati.
-
i kaj je ispalo od cega je to, jel ozbiljno? meni Sara ima to oduvijek. nije da se pojavilo nakon nekog vremena, sad je samo manje. a kak je kod vas bilo?? ne znam, ja se zbilja nadam da nije nista. nema dlacice ni nikakve druge simptome.... tj. znakove.
-
Draga i mojoj malenoj su natečene, i nisam tome pridodavala važnost niti je moja pedica komentirala na pregledu...
-
Moja mlađa je imala povećanu jednu cicu. Bila je promjera jedno 5cm i najviše se primijetilo s jedno godinu dana. Išli smo pedici i čak i na kontrole u dječju bolnicu, vadili su joj spolne hormone (koji su bili u gornjoj granici normale, dapače, estrogen malo povišen iznad normale). Rekli su da se to cesto zna djeci dogoditi i da će ju pratiti, ali da nije za zabrinjavanje. I stvarno, povuklo se je nedugo nakon što je napunila 2 godine. Još se malo vidi ali sad je promjera jedno 1-2cm i jedva mala izbočina. A brinuli smo se poprilično. Vjerojatno treba samo malo strpljenja. Sretno!
-
hvala curke!! vidjet cemo. al cini mi se da nije onda bas tolko cesto kad od 110 pregleda 6 odgovora, 3. a dobro, nadam se da je sve ok. hvala na odgovorima.
-
Moj S. je imao, nisam tome pridavala paznju jer mi je receno da je to od mojih hormona. Povikle su se ne znam kada i A. su takodje malo naotecene i ne obazirem se
-
m je sva potfutrana beba i ima cicke. Starija je bila zgoljo u toj dobi pa se mm isto cudi ovome.. kao i svemu ostalome jer su potpuno razlicite. Mislim da je to jos i od mojih hormona i baby spekeca. Ako ostane kad se pocne spekec otapati onda cu spomenuti dokici.
-
Osoblje foruma
Nama je nuropedijatrica u dobi od 8 mj. komentirala da su E. malo povećane i da bi možda trebali endokrinologu.
Kako ostali stručnjaci (pedijatar, kardiolozi razni, fizijatar) kojima smo odlazili nisu u tome vidjeli ništa zabrinjavajuće mi nismo nikuda išli. Kasnije se ona rastegla u visinu i izgubila špekec, a cice više nisu bile zabrinjavajuće.
-
svima.
-
Evo da se i ja javim da vidiš da je ipak češće nego što misliš.
Moja imala crvenilo bradavice i malo žljezdanog tkiva na cikama od 8 mjeseci. S 2 godine nije prestalo pa smo išli endokrinologu: spolni hormoni, RTG zapešća šake (tehničar napravio krivu ruku, pa morali još jednom, ozračili nas do boli
- sve u redu.
Pratili nas do 4 godine, brinuli se ko ludi, tu si ne možeš pomoći, ali danas je sve u redu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma