-
Mamice naravno da mi možeš postaviti pitanje!
Ja sam isto mislila da je rano al pedica je čak htjela sa 4 da uvedem, tu je kao takva praksa. Nisam baš bila na čisto s tom dohranom, čak sam mu jednom dala sok sa 4 mjeseca pa odustala jer mi se nije činio oduševljen. I onda sam mu nedavno dala povrče, on pošemenio, obožava! Ja to napravim dosta rijetko tako da zapravo ima gustoču malo gušče juhe, i kako sad imam tikvica u vrtu drago mi je da to iskristim jer znam da su organske i ne prskane.
Svejedno, malo jesam još zabrinuta dal sam prerano počela, kako če se to odraziti na njegove prehrambene navike, dal če zbog toga više papati od ostale dijece?! Sto pitanja mi se mota u glavi, i naravno da imam strahove, pa su mi vaši savjeti i mišljenja zlata vrijedni!
I eto, nočas ista priča, i pored svega duda varalica nam je ostala u autu - tamo je več mjesecima - valjda moram več i novu kupiti. Iskreno se nadam da će to upaliti. Nočas sam ga pokušala umiriti nošenjem i maženjem, al moj malecki kad vidi da "gigantska sisa" želi samo pričati, poludi...najdraže mu se ipak mazit dok papa - a i to papanje česti zna bit samo meljavljenje - izlika za maženje.
Javim jel upalilo, držte fige, jer ja sam več extra umorna, iskočile mi žljezde iza uha, a to mi se dogodi samo kad sam fakat na rubu energije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma