-
Metotrexat u izvanmaterničnoj
Drage forumašice, pozdrav svima i pomoć..
Čitala sam puno tema ali o izvanmaterničnoj trudnoći ima jako malo (zar je toliko rijetka??), a o injekciji Metotrexata koja je jedan od načina "rješavanja" izvanmaternične trudnoće gotovo ništa...
Naime, u lipnju sam imala izvanmater.trud. i primila sam injekciju Mtx, beta pala na 0, znači terapija uspjela.
Međutim, mtx je citostatik (kemoterapija), a meni i danas kosa jako opada, glavobolje (migrene, koje do tada nisam nikada imala) svako malo, bolovi u mišićima, grčevi u listovima nogu (nekada me grč tj.bol u listu probudi..) pa ne znam što se događa i zabrinuta sam jako...
Molim sve koje su primile mtx ili one čije su bližnje i poznate primile ovu injekciju da razmijenimo informacije i olakšamo brigu i zabrinutost
Nažalost, kada sam izlazila iz bolnice bila sam jako jadna i frustrirana od svega (naročito doktora) tako da nisam se sjetila ništa pitati, a niti je dr.našao za potrebno da mi kaže što i kako dalje...??? pa niti kada mogu planirati slijedeću trudnoću?
Hvala puno, svaka i najmanja informacija bi mi dobrodošla jer sam jako zabrinuta za svoje zdravlje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma