Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 75 od 75

Tema: U čemu je fora?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto jutros otvorila temu "Porod na zadak" i nula bodova...
    Pričekat ću većer/ili sutra pa možda se netko javi...
    Čudi me što nitko nije niš napisao, a slične teme nema.....
    Ima puno sličnih tema. Potražim ih kasnije pa stavim linkove.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ima puno sličnih tema. Potražim ih kasnije pa stavim linkove.

Ajde može.....
    Hvala!

Ja stvarno nisam našla nijednu....

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ajde može.....
    Hvala!

Ja stvarno nisam našla nijednu....
    Cheerilee, i meni nekad pretraživač ne izbaci ništa, a nekad svašta što nema veze s mojom pretragom, tak da mi nije baš koristan, al od straha da mi ne kažu "to već ima negdje" i zaključaju, često ni ne otvorim temu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Odgovorim ako mi se tema svidjai ako mi se da odgovarati. Ne pravim od toga filozofiju. Uopce i ne citam tko je otvorio temu i tko sta pise, mene zanima jedino sadrzaj. Nekima je forumiranje poput nekog ozbiljnog posla,a meni je to razbibriga, ponekad vrlo korisna. Nista vise niti manje od toga

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovorim ako mi se tema svidjai ako mi se da odgovarati. Ne pravim od toga filozofiju. Uopce i ne citam tko je otvorio temu i tko sta pise, mene zanima jedino sadrzaj. Nekima je forumiranje poput nekog ozbiljnog posla,a meni je to razbibriga, ponekad vrlo korisna. Nista vise niti manje od toga
    Identicno ovako i ja.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam isto jutros otvorila temu "Porod na zadak" i nula bodova...
    Pričekat ću većer/ili sutra pa možda se netko javi...
    Čudi me što nitko nije niš napisao, a slične teme nema.....
    sorry na off topicu, upiši u tražilicu samo "zadak" i izbaci dosta tema
    evo jedne
    http://forum.roda.hr/threads/57910-v...ighlight=zadak

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ma nisu upoznati s ničim. Djeca se doje jer je to jeftinije od adaptiranog...

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A on topic: jella, pročitaj temu http://forum.roda.hr/threads/57349-K...je-na-forumima ,
    Ajme...pa ja sam ovo čitala kad je bilo aktualno. Zbilja tema ista kao moja. Mislim, nije ista ali se svodi na isto.
    Što je najjaače, pa to uopće nije bilo tako davno ali ja uopće nisam povezala
    Molim da mi netko objasni što sam u ovom slučaju, trebala upisati u pretraživač da bi izbjegla ponavljanje teme...
    Hvala unaprijed!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

odgovaram ako mogu pomoći savjetom ili svojim primjerom ..... ili nekoga natjerati da pogleda drugu stranu ako mislim da možda nije u pravu ili ne zna baš, uglavnom trudim se pomoći, a sad koliko mi uspijeva.... hm.... sad imam osijećaj da se pravdam.....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tražim i odgovaram na servisne informacije.

Tu i tamo zaletim se na filozofiranje.

Inače odgovaram na teme koje me se nekako osobno tiču, ili pak one za koje mi se čini da imam što reći.

Neke teme pratim, ali sam jednostavno prelijena pisati.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne biram nikad po stazu
    odgovorim ak nesto znam
    uglavnom procitam i rijetko odgovaram
    ono ne da mi se tipa potpisujem, i ja to mislim...
    ne odgovaramna ono kaj nisam educirana

zbog ovog svega imam dug staz u clanstvu, ali malo postova (nikak na burzu)

kad imam neku temu, udjem na forum, kad ono bas nova tema (kako se rjesit osa)

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Otovrim temu ako me zanima, ako mogu tj ako znam išta o tome napisat ću..iako ima dana kad vidim temu al neda mi se napisati jer sam to napisala već xy puta

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dok ja smislim, ohrabrim se i napišem, dođe par postova između i onda ne paše. Mogla sam samo čitati, a ne postati u ne vrijeme. Tako će biti vjerojatno i sad.

Uglavnom pogledam kad me zainteresira tema.

Ali, sve sam hrabrija i više pišem. Čitao tko ili ne , meni je zabavno. Naročito kad se strasti rasprave pokrenu.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ni ja ne gledam tko je otvorio temu, nego ovisi o čemu se priča.
    Meni je uglavnom problem da je netko već napisao točno ono što sam i ja htjela, nekad samo quotam, nekad odustanem...
    Posljednje uređivanje od bfamily : 01.08.2010. at 00:45

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jella skroz te kužim, mene dožive kad napravim glupost i dobim opomenu

I evo baš sam sad malo švrljala i vidim otvorene teme, poznatih forumašica... sve već rečeno, milijardu puta al postovi idu i idu... ko zna koliko bi ih bilo da nisu godišnji

Ja se javim obično da kažem svoje iskustvo, da zavibram ako nekom treba, i u zadnje vrijeme sam često na FK čisto jer je dobro štivo (za wc naprimjer, jer mi se više ne čitaju novine )

Eto... uzivaj i dobro došla

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Onda ću i ja valjda morati napraviti neku glupost da me svi dožive i čuju za mene...ako već do sada nisu
    Hvala na dobrodošlici, nadam se da ću uživati!
    O ovoj temi, sve je već rečeno tako da...do novog druženja u nekim novim temama...pozz

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Handy, evo dokaza
    Cisto iz iskustva, a i nacina na koje najcesce funkcioniraju forumi bilo kakve vrste:

- puno cesce/vise se odgovara 'poznatim' forumasima (ne pitaju oni nesto posebno, na sto svi znaju odgovor, vec je cisto rijec o tome da je svima blize i jednostavnije pruziti podrsku ili provaliti kakvu (polu)internu foru nekome koga znaju)
    - puno cesve/vise se pise na kontroverznim temama ili onima zanimljivijih naslova, cisto zato sto su zanimljive ili tako djeluju
    - rjedje se pise na temama koje su zapocete preko nekoliko puta jer se vecini ljudi ne da po tko zna koji put pisati ili citati istu stvar
    - teze je dobiti odgovore na specificna pitanja, cisto zato sto ih siroke mase ne znaju
    - lose napisani, nepregledni postovi puno se cesce preskacu

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja do sada nisam otvorila nijednu temu, jer sam uvijek našla odgovor kad sam pretraživala, a ukucavala sam po par ključnih riječi....

Jella, ovaj tvoj citat ima smisla. Tako je i u komunikaciji licem u lice, a kamoli ovdje.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

dugo sam na forumu i čini mi se da se svakih godinu,dvije ekipa vrlo aktivnih forumašica promjeni, ali kad bi trebala nabrojati koje bi to bile ... ne bih mogla napisati imena jer sam skroz površna. sigurno ne odgovaram prema onom tko je otvorio temu, nego isključivo kad imam vremena i mislim da bi nekom mogla pomoći. uglavnom požalim kad zaboravim nekoj od mama/tata koji su zabrinuti zbog nekog problema napisati: i meni se to dogodilo i vjeruj prošlo je.
    jednom sam mislila da svi ignoriraju moju temu koja mi je bila izuzetno važna, pa sam nakon što sam počela rješavati svoj zdravstveni problem pokušala savjetovati sve forumašice koje su to prolazile nakon mene i shvatila da sam ja ta koja ignorira druge (pogledajte koliko imam postova u koliko godina) nego da drugi ignoriraju mene.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad sam skuzila da si rekla 'neodgovoreni postovi', sori
    ot, nisam nikad primijetila tu opciju na starom forumu :-?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na onom starom forumu su s desne strane naslovne strane bile tri opcije: vidi postove od posljednjeg posjeta, vidi svoje postove, vidi neodgovorene postove. sve tri jedna ispod druge

na ovom forumu klikom na bilo koje korisnicko ime otvara ti se "about me" stranica s podacima o korisniku. na lijevoj strani, odmah ispod nicka imas ove opcije: send private message, add to ignore list, find all posts i find all started threads. a isto mozes i za sebe vidjeti - klikom na vlastito korisnicko ime

rousso avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

E sad ću ja malo banuti, kad se već piše o novima...zanima me koliko vremena treba da moderator odobri post i ako se to radi isključivo novima, zanima me do kada? čini mi se dosta sporo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj rousso prvotno napisa Vidi poruku
    E sad ću ja malo banuti, kad se već piše o novima...zanima me koliko vremena treba da moderator odobri post i ako se to radi isključivo novima, zanima me do kada? čini mi se dosta sporo
    pa, dok netko od nas ne nabasa na post...
    pogotovo smo ljeti slabo on-line...

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Čitam puno više i puno duže nego što pišem. Moja djeca su za većinu ovih tema na forumu prevelika pa su sukladno s tim i moji možebitni savjeti zastarjeli te rađe šutim i upijam nove spoznaje

Što se tiče "diskriminacije" novih forumaša, s jedne strane mi je to skroz logično, a opet je sasvim jasno da su to pretežno friški roditelji kojima je njihov problem nov i najbitniji, te su pritom još i najčešće hipersenzibilni pa od tuda i ovi osjećaji neshvaćenosti.

Priznajem da i mene bodu u oči kod pojedinih postova gramatičke i pravopisne greške, ali nastojim ih previdjeti i gledati u sami smisao teksta.

Uglavnom, i dalje ću biti najčešće pasivni promatrač, ali možda se baš zbog ove teme malo više okuražim i napišem i ja koju riječ više

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •