Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Da li sam trudna??

ANKICA

Početno Da li sam trudna??

HEJJJJ..JA SAM NOVA..TAKO AKO STO POGRIJESIM MOLIM VAS DA MI NE ZAMJERITE..BILA BIN JAKO ZAHVALNA AKO MI TKO MOZE POMOCI ILI AKO IMA SLICNO ISKUSTVO..OVAKO...IMALA SAM DVA SPOLNA ODNOSA SA SVOJIM DECKOM BEZ ZASTITE,ALI NIJE U MENE TJ NI NIJE,ZNATE STA....ALI ODNOS JE DUGO TRAJAO..OD TOGA JE PROSLO MJ DANA,IMALA SAN MENSTRUACIJU,BILA JE NEKAKO DRUKCIJA I KRACE JE TRAJALA..IMAM BOLOVE I GRCEVE U DONJEM DJELU TRBUHA SVAKO TOLIKO I VELIKU ZELJU ZA HRANOM..NEMAM POSEBNE ZELJE ALI STALNO BI JELA..OSJECAM SE CUDNO..VISE NEZNAM STO DA MISLIM..DA LI UMISLJAM TO ILI..JER VOLJELA BI DA JESAM TRUDNA A BOJIM SE KUPITI TEST DA JE REZULTAT MINUSIC..MOZETE MI DATI POKOJI SAVJETIC DA LI TKO IMA SLICNO ISKUSTVO,I DA LI JE UOPCE MOGUCE DA SAN TRUNA?HVALA VAM PUNO UNAPRIJED..

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sve je moguce
    prosetaj do apoteke, kupi testic i rijesena nedoumica. I svakako nam javi, da se veselimo zajedno!

OT iskljuci velika slova na internetu to znaci da vices na sve nas

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, moguće je da si trudna. Bez obzira što niste "išli do kraja" ako niste koristili zaštitu i ako je odnos trajao dugo, moguće je da je malo sperme izašlo i prije ejakulacije i da je došlo do oplodnje. Ovo je malo vjerojatno, ali je moguće. To što si dobila menstruaciju nije toliko bitno, česti su slučajevi da žene dobiju normalan menzes, a budu trudne - i sama kažeš da je krvarenje bilo čudno i slabije.
    Kupi test, on će ti reći pravo stanje stvari. Ne boj se minusa - barem ćeš se riješiti nedoumica, ako te nešto boli, može biti i upala. Ako si pak trudna, dobro je da saznaš kako bi na vrijeme mogla otići doktoru na pregled.
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od Denny : 30.07.2010. at 18:41

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ANKICA trk u ljekarnu po testić i riješi se nedoumica

I naravno javi se!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

potpisujem sve što su cure rekle, zašto misliš da će biti minus, možda baš bude ogromni plusić (naravno ako ga želiš)!!!
    sretno i javi se!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imam i ja jedno pitanje. naime, već imam kčerku i kad sam s njom ostala trudna jednostavo sam znala to, ali sad nisam sigurna. boli me donji dio trbuha kao pred mengu. a trebam dobiti tek 26 ovog mjeseca inače me boli par dana prije. pišam stalno i dobila sam koju kilu u tjedan dana točnije 5 kila. apetit mi je malko narastao. nemogu si trnutno priušitit testič, i znam da trebam kod ginekologa, ali me zanima vaše mišljene. unaprijed hvala.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hm tesko je to reci jer svi ti simptomi mogu biti znak menge. Prvi simptomi bez testa bar su meni bili stalno se piski male kolicine ja sam samo navecer znala po 15 puta ic na wc,bole i svrbuckaju grudi,gadjenje cigarete kave,a napadaj frizidera sam dobila sad s 7 tjedana trudnoce. Ginekolog ti nemoze jos tak rano potvrdit trudnocu,pitat ce te da si radila test i onda ce tiga on napravit i 50 kn uzet za njega tak je meni bilo.To je moje iskustvo

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

vidit ćemo. sa kčerkom sam bila 5 tjedana trudna kad sam išla prvi put kod ginekologa i samo pregledom je utvrdio da sam trudna. i onda da bude siguran na ultrazvuk me poslo i evo me tri god poslije ja neznam jesam trudna ili nisam. ludo, ne?!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

u petak idem kod ginekologa pa čemo vidjeti

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma čekaj, ti trebaš dobiti m 26.09.? Kad ti je bila M? I koliko ti obično traju ciklusi?
    Ako pođeš sad nema šanse da ti gin. išta vidi na ultrazvuku, ni test ti neće pokazati trudnoću ako ti je danas cca 18 dan ciklusa.
    Meni se čini da su ti ovo prije znakovi ovulacije nego trudnoće.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

27.8 sam imala zadnju mengu. inače mi varira ciklus. 30, 31 dan. može bit da ću dobit mengu, ali mi je malo čudno da me tak rano trbuh boli jer inače me boli tjedan dana prije. ak nisam sad trudna bit ču do kraja godine nadam se . :D

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mala ljutilica prvotno napisa Vidi poruku
    27.8 sam imala zadnju mengu. inače mi varira ciklus. 30, 31 dan. može bit da ću dobit mengu, ali mi je malo čudno da me tak rano trbuh boli jer inače me boli tjedan dana prije. ak nisam sad trudna bit ču do kraja godine nadam se . :D
    Imaš na Internetu dobrih tekstova o menstrualnom ciklusu. Biti će ti lakše kad malo više upoznaš svoje tijelo.
    Tvoje tegobe su najvjerojatnije vezane uz ovulaciju, a trudnoću normalnim testom iz ljekarne možeš utvrditi na dan očekivane menstruacije, ili još bolje nakon pardana kašnjenja, a na prvi UZV nema nikakvog smisla ići prije 6 tjedna trudnoće (u slučaju nekih specijalnih tegoba), a inače je sasvim ok od cca 8 tjedna.

Ako imaš neke specijalne bolove ili tegobe, otiđi kod dr. na pregled, ali uz menstruaciju od 27.08. ti nitko ne može sad utvrditi trudnoću.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.09.2010. at 10:56

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Definitivno se slažem s Anemonom.

Idi kod ginekologa ako baš želiš (ja na tvom mjestu nebi)
    ali se nemoj nadati da će ti potvrditi trudnoću jer je to nemoguće ovako rano.
    Bolovi su najvjerovatnije zbog ovulacije, koja cca odgovara danima tvog ciklusa.
    Ne brini, možda se mrvica upravo namješta u maternicu, ako ne nadam se da će uskoro.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ovako, u prvoj trudnoči sam prvi mjesec imala mengu. a kad sam išla kod ginekologa samo pregledom je ustanovio da sam trudna na ultrazvuku je rekao da sam trudna 5 tjedana. inače bila sam kod ginekologa danas ne samo zbog toga da vidi dali sam trudna(nisam) radila papa test i brisove na bakterije jer imam jako obilan i gust iscjedak (bijelo pranje) ako nalazi budu uredni onda čemo raditi jednu bebu iduči mjesec kad bude vrijeme tj. plodni dani. curke držite fige da sve bude ok. hvala vam.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno ee hitnooo

netko neki mi kazeee... imam 17 godina.. imala sam sex prija 4 dana vec imam temperaturu i bbolove u trbuhu i osjecamm umorr...da li je moguce da li sam trudna?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Ninic@ prvotno napisa Vidi poruku
    netko neki mi kazeee... imam 17 godina.. imala sam sex prija 4 dana vec imam temperaturu i bbolove u trbuhu i osjecamm umorr...da li je moguce da li sam trudna?
    a možda imaš gripu
    preko interneta će ti netko vrlo teško moći nešto reći
    otiđi kod doktora

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

teško to je taaaaaako rano za bilo kakve simptome, a i da ideš u ginekologa sada nakon samo četiri dana, što bi ti mogao vidjeti?
    pričekaj još pa ako baš sumnjaš napravi test na trudnoću, sretno!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako ne želiš ostati trudna koristiš zaštitu

s obzirom da si izbečila oči ne vjerujem da ti je to sad želja, pa razmisli što i kako radiš

ovo je dobronamjerno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    ako ne želiš ostati trudna koristiš zaštitu

s obzirom da si izbečila oči ne vjerujem da ti je to sad želja, pa razmisli što i kako radiš

ovo je dobronamjerno
    ovo potpisujem

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Večer svima! Nova sam ovdje i uopće neznam kako da započnem! Menstruacijski ciklus mi traje 26-30 dana,no zadnja mi je stigla 40-ti dan i trajala je dan i po,no ni to me toliko nije zabrinulo,nego što zadnjih dana stalno osjetim nekakve vibracije u trbuhu,kao da nešto pliva i kao da me nešto škakilja iznutra te ponekad kao da mjehurić pukne negdje oko pupka,uglavnom ništa takvo nisam osjećala nikada,zadnji odnos sam imala 23.11., ali sam svaki mjesec imala menstruaciju,grudi mi jesu veće,trbuh isto tako,al neznam šta da mislim,dal je uopće moguća trudnoća? Molim vas ako netko ima takvih iskustava da podijeli samnom,jer neznam više šta da mislim!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A što da misliš! Ne može ti nitko dijagnosticirati trudnoću ovako na daleko. Krvarenja u prvim mjesecima znaju biti.

Ako ne želiš još doktoru, možeš popipati da li osjetiš maternicu. Stavi ruku iznad ruba dlaka na pubisu, znači iznad kosti i ako si već u 4. mjesecu trudnoće, osjetit ćeš pod prstima čvrsti loptasti oblik. Bez trudnoće, tu nema ničeg čvrstog.

Probaj stisnuti dojku, ne bradavicu nego dojku izvan smeđeg kruga i kao da ćeš nešto pogurati prema bradavici- u trudnoći je vjerojatno da će izaći par kapi prozirna ili mliječno bijele tekućine.

No, trebaš ići liječniku na pregled, bez obzira na mogućnost trudnoće, možda ti je samo ciklus poremećen.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A što da misliš! Ne može ti nitko dijagnosticirati trudnoću ovako na daleko. Krvarenja u prvim mjesecima znaju biti.

Ako ne želiš još doktoru, možeš popipati da li osjetiš maternicu. Stavi ruku iznad ruba dlaka na pubisu, znači iznad kosti i ako si već u 4. mjesecu trudnoće, osjetit ćeš pod prstima čvrsti loptasti oblik. Bez trudnoće, tu nema ničeg čvrstog.

Probaj stisnuti dojku, ne bradavicu nego dojku izvan smeđeg kruga i kao da ćeš nešto pogurati prema bradavici- u trudnoći je vjerojatno da će izaći par kapi prozirna ili mliječno bijele tekućine.

No, trebaš ići liječniku na pregled, bez obzira na mogućnost trudnoće, možda ti je samo ciklus poremećen.
    Beti3 hvala na odgovoru! trbuh mi je cijeli tvrd, a ako se naslonim na nešto kao da nekakvu lopticu osjetim! u svakom slučaju, doktoru moram ići, jer osjetim da se nešto događa

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

crna lala, jel test na trudnocu pozitivan?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    crna lala, jel test na trudnocu pozitivan?
    nisam pravila test

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa zašto ga ne napraviš?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lala, crna Lala, odi u ljekarnu po test, pusti pipanje po tijeluili šta već

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ako je u 4. mjesecu trudnoće, što će joj test. To se vidi. I napipa. I osjeti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Crna Lala prvotno napisa Vidi poruku
    što zadnjih dana stalno osjetim nekakve vibracije u trbuhu,kao da nešto pliva i kao da me nešto škakilja iznutra te ponekad kao da mjehurić pukne negdje oko pupka,
    ovako počnu osjeti prvih pokreta bebe...al može biti ko zna šta, test pa pregled ne može zamijenit samopregled, niti može forum reći o čemu se radi

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ovako počnu osjeti prvih pokreta bebe...al može biti ko zna šta, test pa pregled ne može zamijenit samopregled, niti može forum reći o čemu se radi
    Znam ja to sve, samo me zanima da li je netko imao takvih iskustava, ne mislim da će mi nitko preko foruma reći dal sam trudna ili ne. Sestri mojoj je test pokazao negativno, čak dva testa su bila negativna, a bila je trudna, a isto tako sestrični je bio pozitivan, a dobila je menstruaciju, tako da ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma daj se ne stišći nego kupi test, znaš na čemu si za dvije minute

nadam se da već jesi

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ima li tu jos koga??

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Crna Lala prvotno napisa Vidi poruku
    Znam ja to sve, samo me zanima da li je netko imao takvih iskustava, ne mislim da će mi nitko preko foruma reći dal sam trudna ili ne. Sestri mojoj je test pokazao negativno, čak dva testa su bila negativna, a bila je trudna, a isto tako sestrični je bio pozitivan, a dobila je menstruaciju, tako da ...
    Ako si trudna 4 mj. sigurno ti test neće biti lažno negativan, bez brige. A ako bude negativan, tada nisi trudna.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dali vam se dogodilo da ste imale prerano pms?

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ja sam u ranoj trudnoci i imam tvrd trbuh,sta to znaci????

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Imam 17 godina i imam par simptoma,ali bojim se ici ginekologu jer moji roditelji jos ne znaju pa me zanima jel trebam ici sa mamom tamo ili dopustaju bez roditelja?
    I trbuh mi je tvrd pa se jako brinem,zbog cega je takav????

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj e_elena prvotno napisa Vidi poruku
    Imam 17 godina i imam par simptoma,ali bojim se ici ginekologu jer moji roditelji jos ne znaju pa me zanima jel trebam ici sa mamom tamo ili dopustaju bez roditelja?
    I trbuh mi je tvrd pa se jako brinem,zbog cega je takav????
    Koliko si trudna? Da li si bila na pregledu do sad ? Imaš li kakve druge probleme?
    nakon 12 tj. ( od zadnje menstruacije )maternica izlazi iz zdjelice ( zbog veličine dijeteta) i to se moze osjetiti kao "tvrdi trbuh" (maternica je mišić ).

paučica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

e_elena, odi na pregled kod ginekologa. Ne trebaju ići roditelji s tobom, bez obzira što si maloljetna.
    Kad ti doktor potvrdi trudnoću, pitaj ga slobodno sve što te zanima.
    Znaš li otprilike koliko si trudna? Koliko kasni menstruacija?

Ne boj se! I javi nam kako si prošla!

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ovo mi je 2 mj trudnoce i imala sam prije godinu dana upalu na pocetku tankog crijeva.Nikada nisam isla na pregled,pa sam prvo mislila ici svojoj doktorici.Tvrd trbuh je normalan u ranoj trudnoci?..Puno vam hvala za savjete

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj paučica prvotno napisa Vidi poruku
    e_elena, odi na pregled kod ginekologa. Ne trebaju ići roditelji s tobom, bez obzira što si maloljetna.
    Kad ti doktor potvrdi trudnoću, pitaj ga slobodno sve što te zanima.
    Znaš li otprilike koliko si trudna? Koliko kasni menstruacija?

Ne boj se! I javi nam kako si prošla!

evo ja ću napisati sve kako je bilo pa mi molim vas pomozite..
    Ja sam u 2.mj trudnoće i najprije sam mislila ići kod svoje doktorice pa da me ona pošalje na ultrazvuk
    Prvo mi je mjesečnica kasnila mj i pol,onda sam imala ono krvarenje 4 dana i bilo je jako slabo i svjetlocrvene boje,sada svaki drugi dan imam iscjedan i prije tjedan dana mi se pojavio taj tvrdi trbuh koji nikako da omekša.Nemam redovito stolicu pa mislim da mi je zbog toga tvrd trbuh,odbijam hranu,vrti mi se,ali ne povračam i nisu mi grudi osjetljive..
    Čitala sam na drugim forumima kao da je tvrd trbuh jer neke žene imaju malu maternicu..
    ja sam tako prestrašena da mi se nebi dogodile komplikacije u trudnoći..
    MOŽE SAVJETI? :/

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Idi lijepo liječnici da ti preporuči ginekologa , ili pitaj neku žensku osobu od povjerenja da ti preporuči nekoga .
    Bilo bi dobro sa obavis pregled , a još važnije razgovor sa ginekologom, vidim da imaš dosta pitanja i da si zabrinuta.
    Ako misliš da će ti majka dobro reagirati tada i sa njom podjeli brige , možda bude iznenađena , ali nakon šoka mogla bi ti pomoći .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I da , tvoje tegobe me malo zabrinjavaju , pa bih ti preporucila pregled sto prije , svakako još ovaj tjedan.

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ja sam u 20 tt trenutno i nisam osjetila nikakve simptome trudnoće niti posumnjala jer mi je znalo inače kasniti.Napravila sam kućni test koji je nakon par sekundi pokazao plusić tako da sam po tome znala da trudnoća nije "friška" tjedan dana ili dva.Na pregledu sam doznala da sam trudna malo više od mjesec i pol tako da se svakako može javiti.Ja sam blažena jer nisam imala mučnine i osjećala sam se čak i odlično,dok neke trudnice "dušu ispuste" koliko povraćaju.
    Zato slušajte savjete za test i pregled jer jedino tako ćete moći biti sigurne.Ja nisam puno starija od vas tako da znam šokove tipa priznati roditeljima i sl. al takvo je olakšanje kada kažeš "mama/tata mislim da sam trudna".Šokantno je,mene je osobno oblio znoj hladan al za par minuta osjetila sam takvo olakšanje da znaju,kao da mi je teret pao sa leđa.I evo ja imam sreće da imam odgovornog partnera,sada planiramo zaruke,zajedno živimo i jedva iščekujemo prinovicu malu koja već "igra nogomet" u maminom trbušeku
    Jedna od gorih stvari bio mi je pojam ginekologa,i to muškog (najbliže mi bilo i svi su govorili da je odličan) ali kad sam došla na pregled čovjek me je ugodno primio u ordinaciju,sve mi objasnio u najsitnije crtice kako će pregled protjeći i pokazao mi je svlačionicu.Nakon šta sam sjela na stol vidjela sam da totalno stručno gleda moju i trema me prošla.Još da napomenem,prije svakog "postupka" točno mi je objašnjavao kako će raditi,šta će raditi i pokazivao mi je instrumente tako da sam se totalno opustila i pregled je bio bezbolan i ugodan ....ako bilo kojoj od vas treba savjet jedne trudne curke slobodno mi se javite porukom ili kako got .Drago će mi biti pomoći vam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •