Ima li ko problema s aftama i kako ih rješava? Mene ubijaju pred svaku M. Čim uđem u PMS obavezno mi se pojavi afta. Probala sam sa svakakvim vodicama za usta, čajevima, pa kapima za imunitet, ehinaceom, imunal tabletama, ali bez večeg uspjeha![]()
Ima li ko problema s aftama i kako ih rješava? Mene ubijaju pred svaku M. Čim uđem u PMS obavezno mi se pojavi afta. Probala sam sa svakakvim vodicama za usta, čajevima, pa kapima za imunitet, ehinaceom, imunal tabletama, ali bez večeg uspjeha![]()
Mozda si vec probala, ali pokusaj da promenis pastu za zube. Ja sam od jedne imala upaljeno grlo (decja DM od jagode, da ne poverujes)
a ja sam pak čula da pomaže bebeći gel za desni, ali nisam probala.
sprej za usta na bazi propolisa
jabuke
jabuke i samo i isključivo jabuke u ooogromnim količinama.
meni pomoglo da ih se riješim.
inače su znak pada imuniteta pa možeš poraditi i na tome.
Da, znam da su znak pada imuniteta, a to znam i po mojoj podložnosti gljivicama i virusima. Kao što rekoh, pokušala sam s različitim pripravcima protiv pada imuniteta, ali nije baš puno pomoglo. Eventualno jedan mjesec me zaobiđu, ali obavezno ih već sljedeči opet dobijem. Jabuke ću svakako pokušati jesti! A nisam probala ni propolis, a što se tiče paste za zube, mjenjam je svaki put kad je potrošim, jer mi dosadi imati stalno istu.
B-vitamini i Lysobact tablete(oriblete).
Lysobact i premazivanje uljnim ad kapima (smanjuje bol)
Pretpostavljam da se Lysobact može kupiti u svakoj ljekarni, ali mi nije jasno za "uljne ad kapi"? Što je to i gdje se mogu kupiti?ninet prvotno napisa
Ma to je ono sto se nekad davalo djeci a sad se daje D3. Zovu se AD kapi (Plivit AD / ako je PLIVA proizvodjac, to je vitamin a i d nista drugo) ima ih u apotekama kao i lysobacta.
Umocis onaj stapic za usi u njih pa naneses na najbolnija mjesta.
Isto sprej od propolisa,barem ublaži bol jer je na bazi alkohola pa djeluje kao anestetik.![]()
Ja sam probala ovaj sprej od propolisa (Apipro..nešto) i stvarno mi je ublažio bol, a afta se izgubila puno brže nego inače. Jedino što se nisam baš pridržavala uputa o špricanju 2-3 puta na dan, nego sam špricala jako često.Zrina prvotno napisa