Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Simpotomi menopauze

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dok ja natipkam ti si već odgovorila, hvala

može li se negdje provjeriti stanje tih mojih hormona?
    štitnjača mi je ok, malo prema gornjim vrijednostima ali u granici. to sqam isto radila nedavno. kolesterol mi je povišen, ali ne preko 6 mislim. šećer je ok.
    hahahaha, doktorice ina, šta kažeš? odgovara li anamnezi i dobi?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    dok ja natipkam ti si već odgovorila, hvala

može li se negdje provjeriti stanje tih mojih hormona?
    štitnjača mi je ok, malo prema gornjim vrijednostima ali u granici. to sqam isto radila nedavno. kolesterol mi je povišen, ali ne preko 6 mislim. šećer je ok.
    hahahaha, doktorice ina, šta kažeš? odgovara li anamnezi i dobi?
    Naravno da može. Ne znam koliko košta vremenski i živaca moljenje općih i socijalaca da to ispisuju, ja to radim privatno - radi svaki lab i nalaz mejlom stiže isti dan. Nadam se da će ti se javiti i oni koji to rade državno, mislim da je državno problem s hormonima štitne - bar je bio davnih dana kad sam od toga odustala - trebalo je ići po bolnicama i tražiti kako ko ima reagensa i kakva je trenutna situacija. Izvaži čega imaš više (vremena vs. novaca) pa kreni, to su najuobičajenije pretrage. Ali, savjetovala bih ti prvo kod ginekologa pa neka on upućuje dalje, ja nisam dr.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.11.2017. at 16:27

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Objektivno, nije ti hitno. Hitno bi bila npr. obilna krvarenja. Ali, ne znam ti reći koliki je vremenski horizont (u mjesecima) rađenje tih pretraga državno.

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Nova sam na forumu ... Imam 49 godina i do sad redovite menstruacije. Ovaj mjesec menzis mi je kasnio stigao 35 dan ali ne obilno tj.oskudnije ali traje još i danas 12 dan uz bolove u križima i peckanje jajnika. Na kontroli kod ginekologa bila sam u siječnju ove godine i sve ok (utz, papa i pregled). Naručila sam se kod ginekologa opet ovu sedmicu. Koja su vaša iskustva? Šta mogu očekivati od terapije za zaustavljanje tog krvarenja? Kako dalje?
    Od ostalih simptoma menopauze valunzi prije dobivanja menstruacije i nervoza... Svaki savjet je dobrodošao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •