Da citiram jednog dr koji se jednom (eufemistički?, pozitivno?) izrazio, a meni se izraz skroz svidio jer ga čitam duhovitim - u skladu s dobi i anamnezom. Stari se i to se osjeti. Ciklusi - slično kao i bodulici zasad bez dramatičnih evenata u smislu kiretaža. Obilna krvarenja plus skraćeni ciklus jednako manjak željeza. Nadoknađivanje željeza oralno jednako kronični erozivni gastritis. Svi organi stare. Ali nije neki smak svijeta. Imaš li neko konkretnije pitanje
? Ima svakakvih trikova kako si pomoći - ja konkretno nisam od pripavaka, nego medicinskih - lubrikanata, vaginaleta itd.

. Stari se i to se osjeti. Ciklusi - slično kao i bodulici zasad bez dramatičnih evenata u smislu kiretaža. Obilna krvarenja plus skraćeni ciklus jednako manjak željeza. Nadoknađivanje željeza oralno jednako kronični erozivni gastritis. Svi organi stare. Ali nije neki smak svijeta. Imaš li neko konkretnije pitanje
? Ima svakakvih trikova kako si pomoći - ja konkretno nisam od pripavaka, nego medicinskih - lubrikanata, vaginaleta itd.
Odgovori s citatom