Pokazuje rezultate 1 do 50 od 194

Tema: Simpotomi menopauze

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uzimam estrogen u obliku spreja na zapešće... Lanzetto i Utrogestan 16 dana u ciklusu.
    Nisam vadila nikakve hormone jer kako mi je ginekologica objasnila predmenopauza se dijagnosticira klinički i uzv. Vaditi hormone u predmenopauzi je lutrija upravo zbog toga što iz sata u sat variraju pa je upitno kad ćete ih uhvatiti.
    Imala sam sve simptome fizičke i psihičke i uzv je pokazao stanje.
    Estrogen utječe na brojne funkcije u našem tijelu i čuva naše zdravlje. Žene se u toj dobi izjednačavaju s muškarcima po riziku od srčanog udara. Znantno raste postotak moždanih udara i dr. Veliki faktor u tome je upravo nedostatak estrogena.
    Razgovarala sam puno i s ginekologicom i proučila hrpu studija i članaka. Ako žena nema kontraindikacija, a ima prroblema, kontr8lira se redovno i krene s terapijom unutar 10 godina od menopauze dobrobit je po zdravlje puno veća od rizika.
    Hvala! Poznanica, moja dob, je odbacila spricanje zapesca jer kao da joj nije djelovalo nista,, a strah je nuspojava, al mozda je prebrzo odustala. Nakon koliko si osjetila poboljsanje?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.10.2024. at 16:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •