Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Mitovski, je li ginića socijalka ili privatnica? Ako je privatnica, plaćaš li sama terapiju i koliko to dođe mjesečno? Čini mi se da ja uopće nemam socijalku, došla mi HZZO obavijest na e-građane da sam prebačena na "Tim bez nositelja" koji god to vrag da znači. Odn., kako to rješavaš, imaš li neku socijalku koja bi pisala te recepte i uputnice? Moja LOM apsolutno ništa ginekološki neće pisati, niti krv nit ništa, za sve moram socijalki, a sad je nemam (trebala sam socijalnu samo za uputnice za u bolnicu, imam previše problema, a ona premalo dostupna pa sam uglavnom privatno). Ako ti je bed javno, pls ppaj me.
Ginićka je privatnica. Imam socijalnog kojem pošaljem da mi da uputnice prema njenom nalazu kad trebam krv i uzv dojki i mamogrfiju. Ne protestira, vjerojatno je sretan da nema posla sa mnom. Na žalost ja nisam uspnela naći soc ginekologa koji bi me primio i da je dobar. Moj socijalni kad bih mu ušla u ordinaciju ni pogled sa stola nije dizao, vrlo ne zainteresiran. Takav mi u ovom stanju stvarno nije od pomoći.
Lenzetto ne pokriva HZZO i on je za mjesec dana 13 eura.. Utrogestan pokriva nešto, ali i njega kupujem u cijelosti jer mi se ne da natezati svaki mjesec oko toga. Njega plaćam 8 eura.