Naš sustav je jako napregnut. A da vidiš tek luksemburški, čekanja i privatno dosta, državno prvo moraš platit pa za nekoliko mjeseci dobiješ refundirano... iz njihove perspektive, brže ovdje sve rješavati zdravstveno. Dosta njih se privatno liječi u Njemačkoj (baš ginići). Zdravstvo je nažalost skupo, sve je razvijenije, naravno da bi se ljudi liječili i pomagali si sa simptomima ako već postoje terapije koje prije nisu... ali sve to skupa nije jeftino. Super mi je da se malo razvio ovaj topic jer to je nešto što će u nekom obliku sa jakim ili manje jakim simptomima zakačit 2/3 žena, 1/3 će proći OK - barem ako je vjerovat članku iz nekog časopisa My Beauty. Zapravo mi je drago da menopauza dolazi u takve časopise, to znači da će razgovor o terapijama i traženje terapija postat sve normalniji, a lakonska rezanja "i prije su žene/moja baba ovako-nako" sve čudnija i rjeđa, nadam se.

. Zapravo mi je drago da menopauza dolazi u takve časopise, to znači da će razgovor o terapijama i traženje terapija postat sve normalniji, a lakonska rezanja "i prije su žene/moja baba ovako-nako" sve čudnija i rjeđa, nadam se.
Odgovori s citatom