Istina, ljudi jako podcjenjuju san koja je najbitnija stavka za zdravlje, pa tek onda hrna, stil života, aktivnost...
E ovdje ima dijelova u kojima se s tobom ne slažem. Ja ću uvijek prvo posegnut za biljnim preparatom,pa ak one funkcionira onda klasičan lijek.
Uvijek ću prije uzet propolis sprej nego angal evo jedna bezvezan primjer.
Vrlo lako moguće da naši liječnici nisu dovoljno informirani, iako ja imam jako puno prijateljica i na hormonskoj, a i onih na biljnim preparatima. I jedne i druge su zadovoljne s onim šta imaju. One treće koej ne koriste ništa se muče i trpe

ja ne volim trpiti ništa.

Manjak sna pogotovo i taj užasni umor.
S druge strane ne možemo baš ni totalno obezvrijedit da hormonska ima kasniji veći rizik od nekih zloćudnih bolesti i staviti je u rang vitamina C koji se izmokri.
Za muške se slažem to bi bilo dostupno i po kioscima
Otac mog prijatelja je preminuo upravo nakon viagre (od srčanog udara) koja mu je olako prepisana bez ikakvih posebnih pretraga. Stoga kad se radi o lijekovima uvijek sam za detaljne pretrage prije, konzultiranje, sagledavanje + i - i onda donošenje odluke.
Recimo kod tebe je bilo jasno da se mora situacija pod hitno riješiti, tu nije bilo dileme, al nemaju svi iste simptome.
Evo moja sveki skoro prošla kroz menopauzu ko da je niej ni imala, nekih mjesec-dva malo je bila potonula, poslije sve po starom.