Meni je zanimljivo naravno ako izuzmemo žene koje imaju kontraindikacije i ne smiju uzimati hormone kako ginekolozi kao liječnici u slučaju kad im dođe žena koja se muči u menopauzi preporučuju
biljne tablete. Razmišljam postoji li neko drugo zdravstveno stanje koje baš otežava i onemogućava normalan život da liječnici pteporučuju bilje umjesto lijekova proizvedenih u laboratorijima i znanstveno provjerenih i istraženih. Ono što moramo znati da danas za razliku od prije 30 godina imamo more različitih hormonskih pripravaka i da to nisu više isti hormoni.
Zamišljam si scenarij u kojem muškarci ptolaze kroz ovakve promjene, npr. preko noći ostanu bez testosterona i dođu liječniku, a on im kaže probaj s maca prahom ili čajem od žalfije. Ili da kažu ne diže mi se, a ovaj kaže 100gr oraha dnevno pomiješano sa žlicom meda i sve ti je to samo u glavi. Da oni prolaze ovakvo razdoblje pa prodavali bi se lijekovi u supermarketima

Šalim se, ali mislim da ni nije daleko od istine... pa viagru prepisuju bez ikakvih pretraga.