-
sjela danas u Tintiliniću u Cybexicu i kaže da joj je dobra...ali žena ju je stavila na pod...pa ne mogu vidjeti koliko je plitka...koliko joj noge vise...naime primjetila sam da su mjesta za guzu na tim sjedalicama do 36kg jako plitka...a ova do 18...lijepo joj noge padaju od jkoljena dolje...opet ću danas ić pa ću je probati staviti u auto...idem u Garden probati MC i Romericu..oni imaju sjedalo od auta montirano u dućanu...pa ćemo se odlučiti....s druge strane iskreno mi je žao što joj nisam kupila konbiniranu sjedalicu od 9-36kg...gledam danas u Adaxu (neke žnj marke) KOLIKO SU TE SJEDALICE DUBLJE OD OVIH...A I MOGLA BI JU VEZATI S ONIM POJASEVIMA UNUTRA DO KAD JA HOĆU ako mogu Ameri do 25kg mogu i ja...no sad nemam tu mogućnost........gledala sam crash testove neki dan...usporeba sve 3 kategorije sjedala...stvarno je ova do 36kg čisto ubojstvo...djete se presavije sto puta, leti mu naprijed i glava i noge, te često klizne ispod pojasa...
još jedno pitanje...za drugi auto bi kupila samo busster jer nemam za dvije sjedalica a MM je vozi ulicu dalje do vrtića...mora li on proći neki test i biti markica ili mogu kupizti bilo koji?
Cure dajte recite je li problem ta dubina sjedalica do 36kg Rodi, Kidfix i Cybex...javite se vi koje imate....kod Cybex mi je problem što joj zaštita za glavu ide direktno na ramena...a ne da su ramena unutra...čini mi se da je kod Romerive ili MC drugačije i da imaju za podešavanje tih stranica- dajte hitno mi je iskustva- dans ili najkasnije sutra moram kupiti sjedalicu...svoju poklanjam jednom djetetu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma