Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kako da ne vrišti tati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je prioritet bio da se naspavam, stoga je Marko spavao s nama u krevetu.ja nisam mogla funkcionirati na poslu bez 3 sata sna u komadu.

Dobro spavam(o) hvala na pitanju, ne kani se odseliti.....išla sam linijom manjeg otpora jer mi je bilo bitno spavanje, a ne moja ideja da on spava u svojoj sobi.

bude, valjda ..... jednom

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je prioritet bio da se naspavam, stoga je Marko spavao s nama u krevetu.ja nisam mogla funkcionirati na poslu bez 3 sata sna u komadu.

Dobro spavam(o) hvala na pitanju, ne kani se odseliti.....išla sam linijom manjeg otpora jer mi je bilo bitno spavanje, a ne moja ideja da on spava u svojoj sobi.

bude, valjda ..... jednom
    Možda se i nikad ne odseli nego dovede i curu.:D

Moj se sin u dobi od šest godina preselio na krevet na kat (u istoj sobi). Kćer sa nepune dvije spava samnom u krevetu, od prve godine cijelu noć bez buđenja.

Nažalost , nemam iskustva kako dijete nagovoriti da prespava noć u drugoj sobi bez buđenja (pogotovao ako je loše spava i ima veliku potrebu za sigurnosti u vidu mamine blizine).

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kada je bila manja probali smo uspavljivanje sedam dana uz tatu i uspjelo je, a sad kako je sve veća sve bolje kuži i nema mrdanja.
    A kad spava između nas, tako nas dobro istuče da smo ujutro slomljeni! Čekamo još jednu bebu i htjela bih ju naviknuti da se malo osloni na tatu jer neću moći sve!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj katjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Kada je bila manja probali smo uspavljivanje sedam dana uz tatu i uspjelo je, a sad kako je sve veća sve bolje kuži i nema mrdanja.
    A kad spava između nas, tako nas dobro istuče da smo ujutro slomljeni! Čekamo još jednu bebu i htjela bih ju naviknuti da se malo osloni na tatu jer neću moći sve!

Možda osjeća da dolaze promjene u obitelji te traži dodatnu sigurnost.
    Djeca nisu bedasta kada se situacija zaista promjeni i kad smo mi suglasni sa tim (u svojoj glavi) oni bez prevelikih drama se naviknu na novu situaciju. Zapravo želim reći da će ona puno lakše shvatiti da se treba osloniti na tatu kad dođe beba i njoj postane stvarna.
    Ne znam, meni nikad promjene u obitelji nisu dobar trenutak za forsiranje velikih rezova...
    Možda da ju tata uspavlju nevaćer, tada bi većernju rutinu povezivala sa tatom?
    Iako je moje mišljnje da ona osjeća promjenu u tebi i traži dodatnu sigurnost i potvrdu da ćeš biti uz nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •