Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Koliko je opasna asimetrija u bebe?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nažalost smo same veći dio dana, ostali ko je dođe povirit kaže neću ja mučit dijete vidimo ga 5 minuta i tako ja nikoga ne peglam ništa... MM radi .. Ma nekad me isfrustrira valjda činjenica da dugo treba proć da se vide rezultati, ali dobro čim svane novo jutro lakše je...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Rezutati se vide brzo, ali ako je čovjek koncentriran samo na probleme (jel uvijek dolaze novi i novi) ne može realno sagledati napredak.
    Moja kćer je bila jućer na kontroli kod fizijatra, E. sad ima 22 mj. Njezine dijagnoze od strane fizijatra su nam uvijek bile usputne, njezin pravi problem je kompleksna srčana greška , dvije operacije, dugotrajne hospitalizacije od prvog sata po rođenju.
    Od strane neuropedijatra i fizijatra su bile: obostrano krvarenje drugog stupnja, asimetrija, hipotonus zbog niskog kisika, rezova i dugotrajnog ležanja , i hipertonus zbog svega prije navedenog. Ono što sam ja oduvijek znala u svom srcu i svojoj glavi da je sve to prolazno i da je na to sve moguće pozitivno djelovati . Znala sam da se na probleme koje su vezane uz njezinu motoriku može utjecati pravilnim nošenjem, vježbama, puštanjem da ona sama nađe svoj ritam napredovanja i mojom strpljivošću da joj dam vremena.
    I tako jućer na kontroli fizijatrica je govorila mladom specijalizantu : "Evo gledaj te ju, to je napredna dvogodišnjakinja bez ikakvih problema. Ona radi sve što se od nje traži i više od toga."
    A meni :"Ja više nemam kod nje što više gledati. Ona je odlična"

Hvala joj na tome , ali mi (njezini roditelji) smo vidjeli napredak (a ne prepreke) svaki dan , tako da nas komentari nisu iznenadili.
    Posljednje uređivanje od sirius : 17.08.2010. at 21:26

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Super Sirius baš mi je drago, mogu mislit kako si ponosna mama Vjerujem da te primarni problem više opterećivo i to je skroz razumljivo pa ti to pitanje oko motorike i nije izgledalo ništa dramatično...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Super Sirius baš mi je drago, mogu mislit kako si ponosna mama Vjerujem da te primarni problem više opterećivo i to je skroz razumljivo pa ti to pitanje oko motorike i nije izgledalo ništa dramatično...
    Zato što i nije tako dramatično. Prolazno je, može se na to utjecati i gledajući na ostatak života prilično kratkotrajno.
    Tako na to treba i gledati.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da počinjem i ja nekako ''hladit glavu'' od ove motorike, pa evo svi tvrde da sa malo truda to sve ode...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tako je, thegirl, samo optimistično i pozitivno!!

Odgoj djece je pun izazova, ali možemo mi to, itekako možemo. Sve najbolje vam želim!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Da počinjem i ja nekako ''hladit glavu'' od ove motorike, pa evo svi tvrde da sa malo truda to sve ode...
    jeiiiiiiii!

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Draga Garfy, iako je ovo za tebe stara tema, meni je vrlo aktualna i najljepše bih te molila ako mi možeš reći gdje si točno odlazila na vježbe sa svojom kćerkicom koja je imala asimetriju. Mi trenutno imamo isti problem sa sinom koji je već gotovo 1,5 godina star, i svi su nas uvjeravali da će to nestati, ali nije i ja hitno želim nešto napraviti. Hvala unaprijed!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •