kiara, ja bi dodala da većina odabire druge "user friendly" privatne klinike.
kiara, ja bi dodala da većina odabire druge "user friendly" privatne klinike.
bila sam jako zadovoljna kada je u poliklinici radio dr. tomic.
sa dr. dmitrovic nisam bila zadovoljna. ponasa se kao veliki strucnjak, s puno
iskustva no mislim da to nije tako.
pripremala me za prag i rekla mi da odustanem od postupka jer da nemam nikakve
sanse zbog endometrija. u to isto vrijeme su mi iz praga rekli da niti slucajno ne odustanem
nego neka odem ponovno na uzv.
htjela sam ici ponovno za par dana u ivf polikliniku na uzv, no na svu srecu doktorica je taj
dan radila u gradiski pa je nije bilo i otisla sam kod drugog doktora u drugu polikliniku,
privatno na uzv i doznala da mi je nalaz daleko bolji od onoga koji je doktorica bila rekla
samo 2 dana prije (a za 2 dana nije mogla nastati tako velika razlika u debljini endica).
i da li trebam na kraju reci da sam bas u tom postupku uspjela i ostala trudna!!!
sto se tice ostalog osoblja u poliklinici svi su mi ok (sestra bozana je prekrasna), ali da bi
isla ponovno tamo - ne bi!
da mare slažem se s tobom,al s obzirom da je to za frendicu,ja ipak ne mogu u njeno ime i NJM odlučivati gdje će ići...ja sam joj preporučila Vili...nisu htjeli pa šta ću ja...
eh da kad je već otvorena tema,ja ne znam jel to istina al priča se da se može/će se moći raditi MPO kod njiih na uputnicu...znate li kaj o tome..
eh da kad je već otvorena tema,ja ne znam jel to istina al priča se da se može/će se moći raditi MPO kod njiih na uputnicu...znate li kaj o tome..[/QUOTE]
Navodno da će se moći ići na uputnicu, i to od jeseni, barem sam tako čula..