Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Nf i

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, nije NF i, već NF1
    Pa tu i piše NF I samo je u naslovu greška, nisam upalila velika slova...molim moderatoricu da promijeni ako je moguće nf i = NF I

Zar smo nas dvije jedine koje muči neurofibromatoza... molim vas da podijelite svoja iskustva ako ste ikad čuli za ikoga koga je ovo mučilo.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bok, dulje sam na forumu, ali prvi put pišem. Imam sina od 9,5 mj koji ima 2 pjege, nijednu nije imao kad se rodio. Jednu je na unutarnjoj strani bedra tamno smeđa veličine 1,5 cm (dobio sa 6 mj), a druga je ispod ruke oko 1cm (kao kockica izgleda) za sad jako svjetla (dobio prije mj dana). E sad, znam da 1-2 pjege ima 30% zdrave djece (podatak od Dr Sabola) , ali isto tako znam da NF1 ide postepeno i da mrlje mogu izlaziti i do par godina. Ne znam isto sam jako zabrinuta. Ima li kod Vas kakvih promjena?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj roberta72 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok, dulje sam na forumu, ali prvi put pišem. Imam sina od 9,5 mj koji ima 2 pjege, nijednu nije imao kad se rodio. Jednu je na unutarnjoj strani bedra tamno smeđa veličine 1,5 cm (dobio sa 6 mj), a druga je ispod ruke oko 1cm (kao kockica izgleda) za sad jako svjetla (dobio prije mj dana). E sad, znam da 1-2 pjege ima 30% zdrave djece (podatak od Dr Sabola) , ali isto tako znam da NF1 ide postepeno i da mrlje mogu izlaziti i do par godina. Ne znam isto sam jako zabrinuta. Ima li kod Vas kakvih promjena?
    Bok Roberta

Pjegice nekim slučajem su povezane sa količinom D3 vitamina u tijelu, sad je trenutno zima i manje je svijetla, pa je moguće da se pjegice ako i budu dalje nastajale, pojave u periodu do ljeta (premda u nekim slučajevima nema ni u tome pravila).

Trenutno nema smisla ići kod doktora zbog dvije flekice, ako se do kraja godine i dalje budu množile, onda odi, a nadam se da će stati na tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •