Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Ljutnja nakon 5min.!!!

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Ljutnja nakon 5min.!!!

moj mali mis ima 1.5mj do sada smo papali normalno dok nije pocela u zadnjih par dana zezati...

inace zna papati po pola sata do sat a sada vuce jedno pet min.na miru a onda izbacuje cicu ljuti se koprca i opet stavlja u usta par puta povuce i opet koprcanje i ljutnja...

da odmah pocne to raditi mislila bi kako sam nesto jela pa joj ne pase ali ona jede jedno 5min.na miru a odna se pocne glupirati i naravno ne najede se kako treba pa je zivcana....

dogadalo li se kome tako nesto???

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni! Špiro i sad ima faze da normalno papa 5 minuta i onda krene kreveljenje, pa hvata bradavicu, nagne se i onda doslovce se zabija u sisu, grabi rukama, smije se, ma svašta! To je počelo s nekih 2 mjeseca. Nisam primjetila da je to nešto čudno, mislim da se malo igra, iako kad pretjera malo ga "vratim u realnost" pa maknem sisu, ne želim da se navikne pa onda da svako hranjenje imamo show - iako meni to bude simpa

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vidi da nema soor, jer ako ga boli dok sisa pusti nakon tih 5 minuta i nervozan je, a ako se igra, sa nekih 3 meseca pocinju primecivati okolinu, tako da je to normalna faza. Moj M. je recimo morao ucestvovati u svemu sto se dogadja u sobi i najbolji je bio kad se ful pristekan sa bradavicom u ustima naglo okrene prema zvuku ili braci koji pravi ludorije, a ja zvezde brojim.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i nama je tako
    kad vidim da neće baš nešto pojesti, odustanme na neko vrijeme, pa za recimo 15 min. ponudim ponovo, ako neće, nudim ponovo za 1 sat
    i onda uglavnom bude sve ok.
    meni je inače i problem to što ona nikad ne traži sama jesti, tj. nikad ne plače, pa ja pratim kad strpa palac u usta, gledam jel od pospanosti ili je gladna

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kod nas nije soor jednostavno neznam sta je...
    jede normalno 5min a onda pocne divljati (ne igrati se) vec place i pokusava uhvatiti bradavicu ali jednostavno koda ju nemoze uloviti,pa ju uspije ulovit malo pa opet pusti i tako ukrug...pa place vristi i tako unazad par dana...

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

probaj nazvat SOS telefon

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lidac, moj maleni je stariji od tvoje bebe 7 dana, i skoro od samog pocetka tako radi, dok nisam na forumu procitala za jaki let down,tj otpustanje mlijeka. I shvatila sam zasto se ljuti, mlijeko krene prenaglo,ne stigne tako brzo gutati pa se buni...naguta se i zraka,pa onda su tu i grcevi itd...rjesenje je jednostavno, u tetru ili peskiric ,ili pumpicom ,ispustis te prve mlazove mlijeka i onda das bebi da doji,ide sporije, djete jede smirenije ,manje zraka proguta itd,sve je lakse a ti potices proizvodnju vise mlijeka i svi sretni
    Mozda to nije rjesenje vaseg problema, ali bar prijedlog dok ti se ne jave savjetnice.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moja beba ima mjesec dana i ovo se počinje i nama dešavati, ali je kod nas pred kraj podoja
    znači ona fino doji, skoro isprazni dojku (zapravo nisam nikad sigurna jeli skroz ispraznila ili nije) i na kraju počne da se ljuti, bacaka, otvara i zatvara usta i pomjera glavu, ali ne hvata bradavicu
    inače i meni jako procuri mlijeko i da to radi na početku, znala bih da je zbog toga, ali ona to radi na kraju

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vjestice, moguce je da se ljuti jer joj tad ne ide "glatko" , tj. pred kraj mora vise da se potrudi i da povuce jace. Mozda da tad malo pritisnes dojku da joj krene,pa bi trebalo da povuce i nastavi,ili da proba drugu. Tako je kod nas.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i moje je to radio. čak sam zvala sos telefon i stavljala topice tu na forumu. mislim da je isto bio star 1,5 mjesec, možda 2. trajalo par tjedana pa prestalo i onda se opet ponovilo sa nekih 4 mjeseca. kako došlo tako prošlo...faza

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aa sam mislila da je do mene...
    znači da je ovo česta pojava..

iako sam se pitala jel se možda soor vratio

Datum pristupanja
    Dec 2008

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i moja je to radila. pomagalo je da je podignem da se podrigne pa onda nastavi dalje. ili da je dojim maksimalno je drzeci uspravno.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tajuska prvotno napisa Vidi poruku
    i moja je to radila. pomagalo je da je podignem da se podrigne pa onda nastavi dalje. ili da je dojim maksimalno je drzeci uspravno.
    znam, javila si se i kad sam ja otvorila taj topik

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    znam, javila si se i kad sam ja otvorila taj topik

to je jedna od rijetkih stvari koje sam uspijela "rijesiti" pa se hvalim di stignem

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni je Lara imala takve faze pa ne brini, proći će a ti ćeš se smijati.
    Nikad nije bilo problema niti soora niti ičega osim prejedanja, ima tema koju je otvorio MM na Općenito o dojenju : tema " Preuhranjena beba" pa pročitaj ako hočeš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •