-
bolovi u bradavicama-da li je soor u pitanju?
Drage rodice upomoć..bebolino ima mjesec i 21 dan..iskljucivo dojimo od prvoga dana...prvih mjesec dana smo prosli kroz milion i jedan problem, od bolnih bradavica, ragada, krivog polozaja na desnoj dojci, mazanja purelanom i vlastitim mlijekom itd itd..plakala sam prilikom svakog podoja ali nisam htjela odustati..i napokon se sve nekako poslozilo..bebolino je dobio 1.400g i narastao 8 cm u prvom mjsecu..sve bi to bilo super da me prije par dana nije počela boljeti lijeva dojka..cijela je crvena, gotovo ružičasta..sad se bol proširila i na desnu dojku.nakon podoja vrh bradavice postane nekako bjelkas ali se to povuče nakon par minuta međutim bol osjećam i za vrijeme dojenja i nakon podoja..onako kao da mi iglice prolaze kroz bradavicu..i takva bol i osjetljivost bradavica mi je stalno i izmedju podoja..inace bebolino zadnjih par dana doji puno krace nego inace (ipak mokrih pelena je i vise nego dovoljno) i zna se ponekad jako nemirno trgati i vuci bradavicu te ju naglo ispustiti, sto prije nije nikad radio vec bi sisao preko pola sata..u ustima ima bijele naslage ali mislim da su od mlijeka jer sam ih djelomicno uspjela ukloniti gazicom..bila sam kod doktorice, ona kaze da soor nije nikada ni vidjela i da misli da to nije to vec da imam normalne probleme ko i sve dojilje..znam da nije u pravu jer sam sve probleme vec prosla ali ovo je nesto novo..kad sam doktoricu pitala smijem li koristiti Rojazol gel ona mi je rekla da ne zna sto je to..pomagajte molim vas..
-
natazd, dobrodošla!
kako ste ti i beba?
-
Nadam se da si vec rijesila problem, zao mi je sto ranije nisam vidjela tvoju temu. Kakvu to doktoricu imas koja nista nezna ? Po opisu bi rekla da je soor. Ja se s tim mucim vec duze vrijeme, vise smeta meni nego bebi, zbog bolova. Koristm samo rojazol. Pedijatru sam opisala tegobe i sta poduzimamm oko toga i samo je rekao da je to ok. Ako si u međuvremenu saznala neko učinkovitije liječenje, molim te javi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma