-
Spavanje bebe prvih tjedan dana života
Zanima me koliko vam spavaju bebe jer moja bebica od 5 dana doslovno samo spava i jede, svaka 3 sata po noći ga dojim a po danu malo češće.Čim ga nahranim on zaspi do sljedečeg hranjenja.Da li je to normalno? Pišu o nekih 20 sati spavanja u 24 sata a moj nije budan dnevno skoro ni sat vremena. Inaće je sve O.K., apgar 10/10.
Iskustva?
-
-
-
Moji su spavali malo manje, ali znam blizance koji su doslovno jeli i spavali. I jedni i drugi su sad "normalni". Onda si opet mislim bolje da na početku više spavaju dok žena ne dođe k sebi.
-
moja Sara je isto puno puno spavala. na pocetku tak, jela,dok sam ju presvukla, zaspala. i jos je puno spavala do negdje 3 mj, a mozda cak i malo preko. jednom sam bas brojala kolko je sati budna jer sam se brinula. i spavala je je 18 sati - s skoro 3 mj, jela ( 4 min ), pola sata igranje i opet spavanje i tak prek dana svakih sat i pol, uz jedno duze spavanje, a po noci je spavala od 7 - 8, do 8 -9. eto. s 4 se ful probudila i stalno je na rukama.sad zaspi u 23...
-
Moja oba dva mala su prvih skoro mjesec dana samo jeli i spavali
-
-
Moja je prvih dana toliko spavala da ju je ponekad trebalo buditi da se najede.
-
Hvala vam svima!
Evo kod nas se situacija već promijenila. Preko dana je sveukupno budan oko 3-4 sata i to u vrijeme hranjenja, presvlačenja i još neko kraće vrijeme sve dok ne zaspi. Nekad zaspi već na cici a nekad se sam zabavlja dok ne utone u san.
-
Kod mene je slično bilo. Najviše sam se čudila kao ljudi uspiju fotografirati tako malu bebu jer je moja uvijek ili spavala ili jela ili se spremala na jedno od tog dvog pa nije bila najbolje volje 
Draga mama, uživaj sa malom mišicom
-
Mislim da sve ovisi od deteta. Ako je sve ostalo u redu nemas se zasto brinuti. Mogu ti samo reci blago tebi. Moj nije bio nazalost takav. Nije spavao puno, ali znam puno bebica koje su jako mirne i samo spavaju i cicaju i sve je ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma