Ja ću valjda uvijek kupovati trapez (za sebe) jer jedino u tome izgledam ok. U mrkvi bi moja velika guza bila još i veća...Pa baš me briga što je u modi a što ne!
Ja ću valjda uvijek kupovati trapez (za sebe) jer jedino u tome izgledam ok. U mrkvi bi moja velika guza bila još i veća...Pa baš me briga što je u modi a što ne!
meni je blijedo roza ok, ali ona jaka roza užas
ni ja baš ne volim crvenu, isto više volim neutralne boje, ali L. je dobila jednu majčicu tamno crvene boje kao zrela višnja i super je u komabinaciji s puno neutralnih boja
kupili smo i nekoliko crvenih trenirkica i super joj stoje
apricottotalno ste modno neosviještene: uske nogavice su "cigareta" kroj, gore široko, dolje usko - mrkva (jer izgleda kao mrkva), a gore usko, dolje široko - trapez.
jadna li vam djeca uz vas takve!
Hvala na osvješćivanju!![]()
Jest istina 80te se polako vracaju, samo ovaj mrkva kroj sada je ipak mrvu suptilniji nego onaj onda.
Kolko se ja u modu razumijem.
A kupuje se ono sto je na snizenju,kvalitetnog materijala i stoji dobro. A klinci to i tak tako brzo prerastu da ni ne stignem razmisljati jel tih par mjeseci sto je nosila neke hlace bila u modi. Eh!
mi vecinu robe nasljedujemosem obuce. kad kupujem prvi kriterij je prirodan materijal udobnost i da ne izgleda kao lolita kad je obucem to mi je uzas